23
-
#23 -
#22 Ezek tutkón rajzoltak, olyan mint a búcsus kocsikon festett alakok :-D -
trsi #21 inkabb a citromsarga sportauto, es akkor minden nap mas bodi szilvit vallalhatsz be :D -
#20 ez őszíntén szólva nagyon randa... legalábbis bódi szilvike, így digitalizálva :S
egyébként ahoz képest, hogy a játék ingyenes nem is néz ki rosszul, de szegény csajt nagyon elcsúfították. -
Szefmester #19 és még sokan mások ;) -
#18 azert en bevallalnam.. -
#17 Sztem soha nem volt szépségkirálynő amúgy. -
#16 Mondod ezt annak, aki 113 eredeti játékot vásárolt az elmúlt 9 évben -
Szefmester #15 hmm.. helytelen proxy-beállítások miatt nem indul.. (nincs semmi beállítva)
Ötlet? -
#14 Nem tetszik, ne töltsd le. -
#13 Csinos?
Na persze... az utcán végigsétálva 30 sokkal jobb nő jön az emberrel szemben.
Az a nő egy gyenge közepes. -
#12 Végre egy új játék C64-re!
Köszönjük :-/ -
Benedicht #11 Maga a cikk kicsit teved, az egesz jatek ingyenes nem csak a kuldetesek. -
Indigo #10 Mitől vagy ennyire ideges? Elvették a cumidat?
Ha már értő olvasásról pampogsz: csak "az első, valamint további tíz küldetés" játszható végig ingyen.
A képek szerintem nem rajzoltak, Photoshop-al bárki létre tud hozni fotóból ilyen "rajzoltnak tűnő" képet. -
#9 "már a csinos modell irányítgat minket a TÖRTÉNETBEN!
erre a válasz: "vajon beszélni fog "irányítás" közben?"
mi a gond ezzel nagyokos?
A képek pedig nem tűnnek rajzoltnak,esetleg az első,de az is csak vmi filtert kapott -
#8 Mi ez itt divatfikázda?? EMberek a project torque egyrészt szerintem egy nagyon jó játék, nfs-hez sok köze nincs csak kb annyi hogy mindkettő autóverseny. A másik dolog meg, hogy legalább örüljetek mert ingyenes. Ja és még valami, csak nekem tűnt fel hogy ezek a képek Bódi Sylviről RAJZOLTAK?
#6Hrosba: "valahogy meg kell csinálni, hogy ne látszódjon a ragyás feje...
vajon beszélni fog "irányítás" közben?"
Te jó ég értelmező olvasás luxus.A cikkben ez áll: a hétről hétre megjelenő új fejezetekben már a csinos modell irányítgat minket a TÖRTÉNETBEN! -
muttley00 #7 Tényleg gyengék a képek -
Hrosba #6 valahogy meg kell csinálni, hogy ne látszódjon a ragyás feje...
vajon beszélni fog "irányítás" közben? mert ez még beszélni se tud normálisan... -
Hrosba #5 ezt a kurvát mindenhol látni? -
#4 annyira egyértelműen fotosoppolt az utolsó kép, hogy már fáj.
mi ez egyébként, egy need for speed koppintás? -
wolruf #3 -
Loverman #2 az is lehet h azt csak odarakták.. -
gyuri12 #1 Úristen, fotosoppal is lehet elrontani egy jó nőt...
Undorítóak ezek a képek, a feje eszméletlen csúnya.:(