webcam security

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MM2
Üdv! Keresek egy olyan programot aminek a neve: " boure webcam " és nem találom sehol, valaki tud adni download linket? Akár trial-t is!

Igazából egészen konkrétan arról lenne szó, hogy ha egyik ismerõsösömmel msn-en keresztül beszélgetünk, és webkamerán keresztül is látjuk egymást.

akkor ez esetben hogyan tudom felvenni az õ kamerájának a képét, amikor én látom õtet?
Már próbáloztam CamStudio programmal, de nem sikerült, mert mindent felvett, csak a kamera képét nem, tehát felvette azt az ablakot, amiben a haveromat láttam, csak egy sötét képet mutatott az helyett, hogy a haveromat mutatta volna.

Üdv., és köszi, kellemes ünnepeket mindenkinek!

Orionk

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, nem tudom, hogy meg lehetne e valósítani a következõ dolgot:
Ha valakik ugy msn -eznek hogy látják egymást a webcamerájukon,akkor azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy amit webcamerán látsz, azt egy program automatikusan rögzitse?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

VRSDM
nem is azt mondtam hogy a házadat figyeld vele, de a szobádba bemegy valaki arra pont jó.

csajokat áthívsz medencézni, benyomod, " nyugodtan öltözzetek a szobámba " hoppá 😛

u dont have to listen anybody else but me

mi a probláma?

Palinko
már csak pár száz méter kábel kell hogy kiérjen az udvarra 😄 meg ugye lámpa hogy ESETLEG lásson is valamit... gyenge még ez a webcam technika
Roger6
<#hehe> Jobb, ha nem mond többet, hidd el... <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Petka
Ez mindent megmagyarázott...

pmment

VRSDM
webcamxp a neve. mozgást érzékel, felveszi, fotózza amit akarsz.

u dont have to listen anybody else but me

ajem kisa
Ha csak a progi kellene, akkor elég lett volna feltenni a kérdésedet ide!
Amugy itt SG-n is vannak a letöltések közt ingyenes webcam progik, amik tudják a mozgásérzékelö dolgokat!
Gud lákk!

n3whous3
én nem tudok egyébként, max guglival keresnék, szóval próbálgasd, amíg nem szól esetleg valaki...

púúúúú

n3whous3
inkább a másodikat erõltesd, elsõ kijelentésed miatt topikzárás is lehet 😊

púúúúú

Hi

Olyan kérdésem lenne, hogy tud-e valaki a Zone Trigger2 progizoz serialt.
Vagy egy free jogállású webcam kezelõ programot, ami alkalmas mozgásérzékelésre, stb...
Köszi