14
Térmegfigyelés
  • MM2
    Üdv! Keresek egy olyan programot aminek a neve: " boure webcam " és nem találom sehol, valaki tud adni download linket? Akár trial-t is!
  • Orionk
    Igazából egészen konkrétan arról lenne szó, hogy ha egyik ismerősösömmel msn-en keresztül beszélgetünk, és webkamerán keresztül is látjuk egymást.

akkor ez esetben hogyan tudom felvenni az ő kamerájának a képét, amikor én látom őtet?
    Már próbáloztam CamStudio programmal, de nem sikerült, mert mindent felvett, csak a kamera képét nem, tehát felvette azt az ablakot, amiben a haveromat láttam, csak egy sötét képet mutatott az helyett, hogy a haveromat mutatta volna.

Üdv., és köszi, kellemes ünnepeket mindenkinek!

Orionk
  • Orionk
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, nem tudom, hogy meg lehetne e valósítani a következő dolgot:
    Ha valakik ugy msn -eznek hogy látják egymást a webcamerájukon,akkor azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy amit webcamerán látsz, azt egy program automatikusan rögzitse?

köszi
  • VRSDM
    nem is azt mondtam hogy a házadat figyeld vele, de a szobádba bemegy valaki arra pont jó.

csajokat áthívsz medencézni, benyomod, " nyugodtan öltözzetek a szobámba " hoppá :P
  • Hydroceph
    mi a probláma?
  • Palinko
    már csak pár száz méter kábel kell hogy kiérjen az udvarra :D meg ugye lámpa hogy ESETLEG lásson is valamit... gyenge még ez a webcam technika
  • Roger6
    Jobb, ha nem mond többet, hidd el...
  • Petka
    Ez mindent megmagyarázott...
  • Hydroceph
    pmment
  • VRSDM
    webcamxp a neve. mozgást érzékel, felveszi, fotózza amit akarsz.
  • ajem kisa
    Ha csak a progi kellene, akkor elég lett volna feltenni a kérdésedet ide!
    Amugy itt SG-n is vannak a letöltések közt ingyenes webcam progik, amik tudják a mozgásérzékelö dolgokat!
    Gud lákk!
  • n3whous3
    én nem tudok egyébként, max guglival keresnék, szóval próbálgasd, amíg nem szól esetleg valaki...
  • n3whous3
    inkább a másodikat erőltesd, első kijelentésed miatt topikzárás is lehet :)
  • 126barat
    Hi

Olyan kérdésem lenne, hogy tud-e valaki a Zone Trigger2 progizoz serialt.
    Vagy egy free jogállású webcam kezelő programot, ami alkalmas mozgásérzékelésre, stb...
    Köszi