14
Térmegfigyelés
-
#14 Üdv! Keresek egy olyan programot aminek a neve: " boure webcam " és nem találom sehol, valaki tud adni download linket? Akár trial-t is! -
Orionk #13 Igazából egészen konkrétan arról lenne szó, hogy ha egyik ismerősösömmel msn-en keresztül beszélgetünk, és webkamerán keresztül is látjuk egymást.
akkor ez esetben hogyan tudom felvenni az ő kamerájának a képét, amikor én látom őtet?
Már próbáloztam CamStudio programmal, de nem sikerült, mert mindent felvett, csak a kamera képét nem, tehát felvette azt az ablakot, amiben a haveromat láttam, csak egy sötét képet mutatott az helyett, hogy a haveromat mutatta volna.
Üdv., és köszi, kellemes ünnepeket mindenkinek!
Orionk -
Orionk #12 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, nem tudom, hogy meg lehetne e valósítani a következő dolgot:
Ha valakik ugy msn -eznek hogy látják egymást a webcamerájukon,akkor azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy amit webcamerán látsz, azt egy program automatikusan rögzitse?
köszi -
#11 nem is azt mondtam hogy a házadat figyeld vele, de a szobádba bemegy valaki arra pont jó.
csajokat áthívsz medencézni, benyomod, " nyugodtan öltözzetek a szobámba " hoppá :P -
Hydroceph #10 mi a probláma? -
#9 már csak pár száz méter kábel kell hogy kiérjen az udvarra :D meg ugye lámpa hogy ESETLEG lásson is valamit... gyenge még ez a webcam technika -
#8 Jobb, ha nem mond többet, hidd el... -
#7 Ez mindent megmagyarázott... -
Hydroceph #6 pmment -
#5 webcamxp a neve. mozgást érzékel, felveszi, fotózza amit akarsz. -
#4 Ha csak a progi kellene, akkor elég lett volna feltenni a kérdésedet ide!
Amugy itt SG-n is vannak a letöltések közt ingyenes webcam progik, amik tudják a mozgásérzékelö dolgokat!
Gud lákk! -
n3whous3 #3 én nem tudok egyébként, max guglival keresnék, szóval próbálgasd, amíg nem szól esetleg valaki... -
n3whous3 #2 inkább a másodikat erőltesd, első kijelentésed miatt topikzárás is lehet :) -
126barat #1 Hi
Olyan kérdésem lenne, hogy tud-e valaki a Zone Trigger2 progizoz serialt.
Vagy egy free jogállású webcam kezelő programot, ami alkalmas mozgásérzékelésre, stb...
Köszi