Mortal Kombat vs DC Universe szereplőlista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudnátok nekem megmondani hogy hol találhatom meg Skorpion-nek és Sub Zero-nak a charakterét???
Shaolin Monks-ba!!!
HELP!
Vagy hogy az MK figurák nem normális emberek? Igen,nyilván csak némi tréning kell olyan képességekhez, mint amik nekik vannak....pl. Scorpion,aki élõhalott...na õ totál közönséges ember....Bár a "földröl" származnak,kb annyira normálisak, mint pl. a heroes szereplõi....vagy mint az X-men...világos?😊
Sonyának egy jol irányzott ütés is kivillannak a csöcsei?
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A játék készítõi ezt nagyon egyszerûen megoldották: Superman csak akkor sebezhetõ ha kriptonit van a közelében, a Mortal Kombat világában pedig akad belõle bõven. Ennyi a történet...Csak gondoltam megelõzöm a további 200 "Supermant nem is lehet legyõzni" hozzászólást
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az MK "versenyzõi" sem normál emberek....
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
azért megsebezni a sebezhetetlent..😄
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.