9
  • Zsoltika 007
    #9
    Miért kéne spec karakter?
  • sathinel
    #8
    jah de mint a commenteknél írják az átlag router nem enged spec karaktereket, és az átlag felhasználó nem is védi a netet. Nemhiába büntetnek pl amerikában ha más a netedről hack-el meg rendszereket. Mivel te tetted lehetővé számára. wifi-hez szerinted a felhasználók akik használják hány %-a ért?
  • Zsoltika 007
    #7
    Igen csak ezzel az a baj hogy brute force-ot használ. Megfelelően választott jelszót nem fog megtörni olyan hamar vele. Főleg ha értelmetlen. Mert az tuti nincs a szótár fileokban mint amit a videónál használt. Pl ha greencar vagy 111 a pass azt seperc alatt megoldja de ha egy kellően bonyolult és értelmetlen szót használsz akkor már szüttyögni fog vele egy jó darabig. Olyan sokáig meg úgysem fog a házad mellett dekkolni a notijával. Ha kényes információk áramlanak a hálózaton akkor úgyis 1-2 hetente lecseréled. Mire megtörné már lehet rég másik lesz. És kezdheti előlről. Csak a legkitartóbbak csinálnk meg de azok akiknek ez ennyit megér előbb utóbb úgyis beönnek. Az már más kérdés hogy azok le se szrnak téged vagy engem, hanem a vállalatok hálózatát bizergálják. Hiszen abban tényleg van pénz.
  • sathinel
    #6
    WPA crack

    WPA2 crack 2.

    A levegőben az adatforgalmat el lehet menteni.Ha el tudod menteni akkor azt vissza is lehet fejteni. Ha nincs elég erős gépe, stb akkor talán a telefonos megerősítés melett talán biztonságos.

    Aki akar szórakozni ilyennel töltse le a Backtrack live cd-t, és próbálgassátok csinálni. Pár törés után lepődtök meg mennyire gázos lehet a wifi. Haver is feltörte a szomszét wifi-jét és arról netezik pedig az is le volt védve.
  • Zsoltika 007
    #5
    Megnézném mikorra fejti vissza a wpa2-t :)
  • tviktor
    #4
    Nekem eddig az a megoldás tetszett legjobban, hogy a szokásos felhasználónév/jelszó páros mellett a telefonszámomról fel kellett hívni a bank megadott számát, és akkor 15 percig lehetett aktív tranzakciókat végezni.
  • PíszLávJuniti
    #3
    Munkával teli pendriveot meg felesleges magunknál hordozni. Ami nem kell, azt otthon kell hagyni
  • PíszLávJuniti
    #2
    A banki tranzakciók mellé ezért kell SMSben kapott azonosítókódot is használni. Fél óra alatt lejár, annyi időn belül pedig WPA2 őt nem lehet feltörni. Sőt megkockáztatom, hogy túl kevés csomagot lehet a műveletkor elkapni ahhoz hogy visszafejthető legyen a kódolás.
  • sathinel
    #1
    ez lol) más gépén banki tranzakciót eleve gáz. A wifi csomagokat meg el lehet menteni, és visszafejteni. innentől megvan a belépőkód tehát megint lol ha valaki így csinálja még akár itthon is. Sokan lopják a szomszéd wifi-jéről a netet, még ha az védve is van. Ha nagyon akarnák, vagy hozzáértő csinálja akkor szevasz adatok.