Mobilok kódjai

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VALAKI!NAGYON FONTOS LENNE HOGY VALAMIlyEN ÖTLET VAGY VISSZAÁLLÍTÓ,TÖRLÕ KÓD A SEZ310-ES TELEFONOMHOZ (AMI MÛKÖDIK) MERT MEGHÜLYÜLT ÉS A TELJES VISSZAÁLLÍTÁS SE SEGÍT!HELPPP!!!!!
Máté94
Telefonok kódjai (nem unlock!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6070es nokiát lehet kódal függetleníteni ha vki tud erröl vmit légyszi vegyen fel msnen köszi hallo
[email protected]

valaki jó kis kódokat SE-hez
hen-tes
SE-khez nincs ilyen kód.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

utgyuru
jó hogy ezt megosztottad velünk. én meg az aranyvárost keresem, esetleg cserélhetünk...

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

hello.Sony Erisson K280i-hez keresek sürgõsen függetlenítõ kódót!!
[email protected]
Petka
<#wilting>

Benny04
<#fejvakaras>

hen-tes
Ha jól tudom ez pl a pannonnál 600 forint plusz költség, na most akkor ez miért is lenne jobb? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[email protected] Havi fix 3200 ért egymásközt VÉGTELEN ideig akár megszakítás nélkül is!!!!
Biztos halottak a TELEFONOS FLOTTÁROL!!!Itt a lehetõség.Tulajdon képpen a mi cégünk álltal be lehet lépni egy társaságba ahol egymás közt ingyen lehet beszélni.Nem 100 percet hanem akár folyamatosan 24 orát.Szerintem sokan hallottak már erröl hogy létezik csak nem sokan tudnak hozzájutni.Cégem az egyedüli aki közzéteszi és tagokat toboroz.Ami még fontos hogy a számhordás lehetséges és a készülék vásárlás is..Nálunk egy ember megkötések nélkül kérhet telefonszámot.Álltalában egy család 3-4-5 számot kér és ezáltal a nagymama az apuka az anyuka és a gyerekek mindig kapcsolatban lehetnek egymással [email protected]
utgyuru
azért írtam h ugye nem gondolod komolyan. Ami még az új teló mellett szól, hogy amit ha most megveszel 50 körül, azt még el tudod adni 2 év múlva is normális áron

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Petka
Ha belegondolsz, árban kb ugyanott vagy.

utgyuru
azér ezt nem gondoltad komolyan. Anyiiért már elég komoly telót vehet újonnan, garanciával függetlenül

Petka
Vidd a szolgáltatódhoz. Kb 40-50000HUF-ért leszedik róla a korlátozást. Legálisan!

utgyuru
fejlécbe ha belepillantasz, rájössz h mér offtopik. Amúgy részemrõl passz, fogalmam nincs hogy kell

Benny04
azt nem lehet ilyen egyszerûen...

Szép estét mindenkinek!Olyan gondom van,hogy van egy sony ericssonom/510/ van hozzá egy adat kábel,cd kiszeretném kodolni,hogy független legyen szeretnék kérni a segitségeteket<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

utgyuru
az adott számú simkártya-bejegyzést mutatja. akármelyik számmal mûködik

lacibacsi
Sziasztok!

Egy hoax-ban terjed most, hogy a 09# kódot ne használjuk. Az rendben van, hogy ez hoax, de mire jó a 09#? Ha beütöm a telefonomba (Samsung), akkor azt írja ki, hogy a bejegyzés üres. Milyen bejegyzés?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

hen-tes
*#0*# asszem ez a samsungok tesztmenüje, nem mindegyiknél mûködik..

utgyuru
én amit tudtam leírtam, meg a linkeken elég sok kód ottvan, nem tom mennyi lehet még...

kihal a topic.miii lesz????

ZilogR
...még néhány kód...
ha van vkinek egy elfekvõ Nokia 7650-e dobjon egy privátot! kell az a kis zsebpénz neked a nyárra jól! 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

köszi.sajna nincsen.csak sima ericsson

utgyuru
Ctrl+F --> Sony-Ericcson, és meglátod 😉

itt van sony-ericsson??mert én nem látok benne

Máté94
Tanulj meg olvasni!!<#levele><#wilting>
hello.nokia 6280-hoz keresek sürgõsen függetlenítõ kódót!!
ZilogR

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

hát az enyém ahhoz képest kb 2 éves, kb nyolcvankilencszer ejtettem le, használom orrba-szájba, akksija 6-7 napot bír még mindig, és a világon semmi baja azon kívül, hogy karcos. baze, hogy én minek vettem egy ekkora szart?...

Benny04

*#06#

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

kakaoskalacs
SonyE-hez vmi kodot plz irjatok thx

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Benny04
a-a

Máté94
<#levele>
Benny04
<#eljen>

nokiák nem jók.apám is mondta és ö gyártya is öket

ZilogR
Nokia NetMonitor érdekel valakit?

misterkrisz
172 😊

iPhone 3G

tommyg
igen, thx

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ZilogR
WAP-on le tudod kérdezni. asszem a djuice-os wapoldalról hamar oda lehet találni.

tommyg
pannonnál mi az egyenleg lekérdezés száma??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Máté94
Nem mûködik.😞
Doog
Milyen vagy T-mobilos ?
Mert nálam akkor is csak *31# .

...::::::...

Fantos
én simán beírtam anyám számát *#31# után és mûködöt

ja lehet félreértettem, hogy csak anyukádén nem jó. akkor passz. esetleg próbáld ki ezt:
*#30#

ezt az opciót a beállítások menüben is ki-be kapcsolhatod. nyilván az egyik kód kikapcsolta. nálam speciel: beállítások/hívás/saját hívásazonosító elküldése

Oldal 1 / 3Következő →