13
  • arrakistor
    #13
    ha erre az oldalra gondolsz akkor sajnos az nem az enyém, csupán az egyik kedvencem
  • arrakistor
    #12
    mikor már sok embernek zavarja az orrát a sz*rszag, ami mellesleg mindig véletlenül pont egyirányból: a félsivatagi pöcegödör felől jön, akkor mindig jön egy jótevő, kockabajszos bácsi aki lehúzza a sok sz*rt a wc-n.
  • gombabácsi
    #11
    Rettegnek a zenekiadó semmittevő marketingfejűek, akik abból élnek hogy felfuttatnak együtteseket és/vagy a saját erőből befutottak sikereiből élnek.
    De a művészek egy része is hibás, hiszen akiket be kell futtatni, csak így tudnak híresek lenni.

    Éljen az ingyen zene! jamendo.com! Csak annyi vele a gond hogy kutatni kell a sok zene között, és nem biztos hogy a divatos zene fog megtetszeni, így a haverok előtt nem leszel menő!
  • Csaba42
    #10
    Micsoda rettenetes bűnt követett el a boszorkány, az eszem megáll. Hatalmas nagy LOL ez a sok hülye jogvédő kis geci, akik csak a kisembert tudják basztatni.
  • ironwill
    #9
    arrakistor: kicsit sem vagy beteg.. eddig kevés hozzászólásodban nem zsidóztál.. mi köze ennek a cikkhez? mellesleg elég beteg a myspace oldalad is.. tudom. nem kérdezett senki.. de téged sem..
  • arrakistor
    #8
    igen, és mindenesetre ilyen kamunevű, semmiből előbukkanó kamuIPcímű mindenre elszánt kalózból mint pl.: én is vagyok még mindig SOKKAL több van (szerencsére) mint az ilyen álszent , igazított p*niszvégű -ökből, és esetleg megtesszük neki ezt az aprócska szivességet hogy mégse egy kismamának kelljen a frontvonalba lennie, aztán keresgessék kergessék ki volt a sok rosszarcúból .

    előbb utóbb csak megtanulják hogy nem ez a hosszú élet titka, és hogy milyen ügyhöz adják azt a mocskos , redvás, félsivatagi kipás p*fájukat.
  • Molnibalage
    #7
    220 ezer dollár. Aha. NORMÁLISAK ezek? Nagyon régen vettem eredti CD-ket, de mióta a (volt) kedvenc bandám és Enya is kiadott egy bűn rossz albumot inkább leszoktam erről és hallgatom a jó (és régi) zenéket vagy olyan helyeről töltöm le, ami ingynenes. Pl. jamendo.com (Ajánlom figyelembe Rob Costlow-ot aki szereti az akusztikus zenéket).
  • artschiatwork
    #6
    Így van, máglyára vele, áldozzuk fel, utána pedig adjunk hálát az Úrnak és a riaa-nak, hogy kiszűrte és méltó módon bünteti meg a lelketlen/kegyetlen/gaz/alávaló kalózt. f**k off riaa...
  • A1274815
    #5
    Az nem lenne megoldás, ha létrehoznának egy fájl megosztot, amelyen reklámok mennek, cégek fizetnek nekik, ahoz hogy adják a reklámukat, és ebből fedeznék a letöltött cuccok árát és így gyakorlatilag legálisan jutna mindenki a cuccokhoz?
  • Sir Quno Jedi
    #4
    Én amúgy nem szaróznék. Ha engem el lehet ítélni ilyen hülyeségért ilyen képtelen összegre és emiatt az utcára kerülnék. Akkor mivel már úgysem lenne vesztenivalóm (hiszen ennek a nőnek is elveszik még a gyerekeit is, ha nem tudja őket eltartani), akkor szépen sorban meglátogatnám a kiadók fejeseit, a bírókat, a hamis "jogvédő"-ket és az összes korrupt seggfejet (mindig van olyan helyzet amikor védtelenek, csak ki kell várni) és BUMM a fejbe! Ennyi. Idővel megtanulják, hogy ha egy bizonyos szintnél JOBBAN baszogatják a kisembert, az könnyen az életükbe kerülhet. Jó móka mindenesetre.
  • NEXUS6
    #3
    Én abszolút elfogadhatatlannak látom a kidók károkozással kapcsolatos álláspontját. Miről beszélnek? Ez a nő halálra kereste magát azzal hogy letöltött és megosztott? Nem!!!!
    És azok akik tőle töltöttek le talán halálra keresték magukat? Nem!!!
    Egy virtuális nyereségről és virtuális kárról beszélnek a kiadók, mert az a bevétel kiesés amit a nő nyakába akarnak varrni az nem létezik!!! Azok az emberek akik esetleg tőle töltöttek le, valszeg amúgy nem vették volna meg ezeket a számokat, nem fizettek volna érte (ezért a szemétért?), max felveszik a rádió-ból kazira, az kb ua minőség mint az MP3, de az gyak ingyen van. Senkinek nincs annyi pénze, nem keres annyit, hogy kifizethesse azt az anyagot, ami manapság az emberek gépén van, vagy is nincs elmaradt bevétel kiesés, mert ez a pénz nem létezik még virtuálisan sem!
    Nem értem a bíró hogy adhatott ennek a kapzsi bandának igazat egy tök ártatlan kisemberrel szemben!!!
  • tarBubbles
    #2
    mindenki osszon meg mindent amije van, jelentsük fel magunkat és akkora büntetést fogunk kapni amennyi pénz nincs a világon:)
  • Sir Quno Jedi
    #1
    Máig nem értem, hogy miért nem ítélték halálra???? Ha 500usd-t lopsz egy bankból és az utcán folytanak bele a saját véredbe a kommandósok, ezt a nyomit meg "CSAK" negyedmilkára büntetik, egy-pár fileshare-ért?! Máglyára vele, égjen a boszorkány! Sőt, akkor már a gyermekei is!!! Hiszen a szülők bűne amúgyis az ő fejükre száll! Csakis a lángokban pattogó zsírjuk kéjes hangja elégítheti ki a kiadók mérhetetlen kapzsiságát... persze csak egy rövid időre, azután újabb áldozatokra van szükség!