686
Galgagyörk
-
HUmanEmber41st #86 Bocsi, ha beletapostam, én csak azt mondtam, h ilyet még ők sem csináltak :D :D tudod, akinek nem inge :D :D
Amúgy igen... a Gházai-övezet... arról is megérne nyitni egy topicot, de itt már többen kaptak büntit "zsidózásért". Én le sem merem írni. Félek. -
#85 Kicsit elkanyarodtunk a témától. Nem lehet őket deportálni, munka- és/vagy likvidáló táborokba zárni őket. Nem sajnos, mert ez így van jól. Még a végén ők találnék ki, hogy minket kell táborokba zárni. Szal ez nem megoldás. De ezt az állapotot sem szabad tűrni.... Si vis pacem, para bellum. -
Solt #84 Az ilyen "végsőmegoldásos" dolgokkal csak kapaszkodót adtok a sok rendkívül érzékeny vinnyogónak. Tudom, hogy úgysem lennétek képesek ilyen megoldásokra... ettől vagyunk különbek! Az önvédelem persze más... -
#83 kikérem magamnak, hogy náci lennék. én egy zsidó módszert ajánlottam. lásd---> gázai övezet. -
HUmanEmber41st #82 Annó a Kurucok sokat foglalkoztak vele. Lent említett Posta I. az Őrezred katonáitól szerzett erről tudomást.
Aztán meg is írta a REND-ŐR-KÖZ-IGAZSÁG c. könyvében. De a tojásdobálók ellen is ők biztosították a terepet és ők motoztak !!!!! minden állampolgárt, aki a kordonokon belül akarta hallgatni hőn szeretett politikusainkat.. -
Coco #81 Szép Anna. -
HUmanEmber41st #80 "de én úgy gondoltam, hogy 3-4 méter magas betonfallal körbevenni a egészet, aknazár, meg őrjáratok, ami kell....a cigányoknak meg ott bennt lehetne rezervátum. mivel nem lenne segély, meg kirabloandó személy, éhenhalnának..:)"
No de kérlek!
Ilyet még a náciak sem csináltak!
Értelmes termelő tevékenység volt a táborokban.
A humánus megoldási javaslatomat már a humanista topicban ismertettem a #203 ban. -
#79 ezt a rendcsinálásos, inkalos dolgot kifejtené valaki, hogy miről is van szó? -
#78 ja, az ültetnivaló krumpli meg megették.
de én úgy gondoltam, hogy 3-4 méter magas betonfallal körbevenni a egészet, aknazár, meg őrjáratok, ami kell....a cigányoknak meg ott bennt lehetne rezervátum. mivel nem lenne segély, meg kirabloandó személy, éhenhalnának..:) -
#77 Ok, elindult már nekem is. Lehet vmi baj volt vele akkor, mikor először próbáltam. -
Solt #76 Nekem firefox 3.0-val megy simán... -
#75 Ezt meg az istennek nem tudom lejátszani, letölteni... =/ -
#74 Jó hát az MTI-nek sikerült érdekesen "tájékozódnia" aztán a többi tőle vette át, amit megértek. Mert csak az MTI, de mostmár... -
Grenzjager #73 amúgy itt van még két videó, melyekből több bevágás is volt a legelső linkben.
videó1
videó2 -
Solt #72 Én sokat delegációzom... látom, hogy a kormányőrök mennyire "szeretik" őket... sokszor a rendőrök fölé helyezik őket... érdekes egy banda... -
Grenzjager #71 A durva az ügyben a magyar média jelentős része, melyek csak úgy ctrl-c,ctrl-v-vel simán átveszi a híreket...
pl.:"Két szomszédos család nézeteltérése miatt Galgagyörkön...."
Nézeteltérés??????
Önkényes beköltözöm valakinek az ingatlanjába az nézeteltérés?? -
#70 nos...
hát mit is mondjak, nekem nincs semmi bajom a cigánnyal, ha dolgozik, tisztességesen él, de amint elkezd "köcsög"-ösködni vágom szájon... -
#69 Mellesleg megjegyezném hogy ők védik a Honvédség telephelyeit is. -
Solt #68 Egy kis ízelítő! -
HUmanEmber41st #67 Hogy biztosan értsd: van egy In-Kal nevű cég ( nézd meg a weblapjukat, nekem nincs hozzá gyomrom) akik a magyar kormány tagjait is védik, ők (Posta Imre a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa értesülései szerint) fegyverekkel, járművekkel és "külföldön" kiképzett legénységgel csak erre várnak. -
#66 Ja ok. :) -
Solt #65 Azokra gondolsz akik egyenlőbbek az egyenlőknél? -
#64 "Egyes nézőpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon."
Ezt magyarázd el kérlek mire gondolsz, mert nem értem. Priviben is jöhet akár ha a cenzúrának szúrná a szemét. -
HUmanEmber41st #63 Nézd meg az eurocentet!
Igaz, kell egy jó nagyító is, de ott van az a bátor kis állam, ahol a sokat szenvedett nép lakik, állandó harcban a gonosz terroristákkal.
Földrajzilag sehogyan sem lehet Európa részének tekinteni, de manapság szívesen vesznek részt sportolói Európa Bakjnokságokon ( remélem jól írtam :D ) -
#62 milyen külföldi nyomás? -
HUmanEmber41st #61 Volt már ilyen kezdeményezés is, még azt hiszem az orbán (igen, kisbetűvel, remélem a sírjára is így fogják írni) kormány alatt, h kijelöltek minden családnak egy megfelelő termőföldet, kaptak vetőmagokat és vetőkrumplit is. Azt án vetettek is bele a c+.
Bukfencet... -
#60 héhé, hogy földet adjunk nekik?? hogyne.... -
HUmanEmber41st #59 Nos, az egy szép gondolat, h minden ember egyenlő.
Ezt sok alkotmány ki is mondja.
Akkor miért nem esnek a törvény előtt mégsem egyenlő elbírálás alá?
Minden környező országban alkalmazzák a kettős mércét.
Hol a kisebbség védelmében, tiszteletben tartva a "szegény megesett, megélhetési bűnöző" jogait, hol pedig egy népcsoport ellen, csak azért, mert a többségi népcsoport őket valamiért nem szereti ( mondjuk azért, mert 1000 évig ott a jelenlegi kisebbség nyelvén beszéltek) -
Solt #58 "Ha nem lép az ilyen-olyan módszerekkel (amit választásnak neveznek) hatalomra jutott "politikai elit", majd tesz akkor a minden hatalom nélküli nép.
Egyes nézőpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon."
Na igen, több érv szól e-mellett, mint ez ellen... -
HUmanEmber41st #57 Tudod, az ígérgetésekkel már nagyon nagyon teli a padlás. Gyakorlatilag 60+ éve ígérgetnek mindent, és abból még mindig csak az első szavak valósultak meg.
Nekem mostmár tettek kellenek, nem ígérgetések.
Ha nem lép az ilyen-olyan módszerekkel (amit választásnak neveznek) hatalomra jutott "politikai elit", majd tesz akkor a minden hatalom nélküli nép.
Egyes nézőpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon.
Eszembe jut a Tyukodi pajtás c. népdalból egy sor, ami manapság sajnos újra aktuális lesz:
"Két pogány közt egy hazáért omlik ki vérem" -
Solt #56 Szívemből szólsz... csak ellene van bizonyíték, de az dögivel! -
Solt #55 Sokféle származású ember Magyar állampolgár. Ebben igazad van, sőt talán ez a probléma fő oka. Magyar állampolgárok, de nem vallják magukat Magyarnak, illetve előtérbe helyezik vallásukat, vagy származásukat. Ezért húzzuk azt a bizonyos szekeret több irányba... ha keményebben akarnék fogalmazni, akkor azt is írhatnám, hogy tendenciózusan "ők" mindig a velünk ellentétes irányba akarják húzni...
Engem nem az érdekel, hogy ki honnan származik, illetve este kihez imádkozik. Az a lényeg, hogy, ha már a sors idesodorta, akkor tartsa tiszteletben a többséget, elsősorban vallja magát Magyarnak, és viselkedjen úgy, hogy az általa képviselt magatartás előrébb vigye ezt az országot. Kiváló példa erre a sok-sok Zsidó származású Nobel díjasunk. [Imre Kertészt kivéve!] Ha már ideszülettek, vállalták a magyarságukat... ezt kéne tennie minden kisebbségnek! -
Emmegki #54 "Ez olyan mint a minden ember egyenlő,"
Na ez az az elhibázott félmondat, amire a liberalizmus épül.
Semmilyen bizonyíték nincs mögötte, csak hiszti. -
#53 Ez olyan mint a minden ember egyenlő, na én nem vagyok azokkal a putrisokkal egyenlő kösz. -
#52 Hoppá, a #37-esre ment, figyelmetlen voltam, elnézést.
Amúgy jogos. Csak aki tehetne valamit, annak egyfelől kisebb gondja is nagyobb ennél, másfelől pedig a külföld is elég szép nyomást gyakorol ilyen téren. Végül pedig, a problémát nagyon helyesen felvető, csak épp szokás szerint a megoldási javaslatoknál "enyhén" túlzó csoportok jelenléte is visszariasztóan hat. Ez az egész szummázva oda vezet, hogy inkább hagyják odafent a francba.
Pedig ha tudnák, hogy lehet, komolyabb választói bázist kapnának, ha ilyen téren ígérgetnének; mint akár a 16. havi nyugdíjjal... (Bár ahogy a korfát elnézem... :\ ) -
csgj #51 Mindenesetre én nem védek senkit... Minden ember ugyanolyan rossz -.- -
#50 de amíg ilyen aranyéletük van nem fognak "együtt élni" velünk,és mégsem történik semmi előre lépés... -
csgj #49 Soltnak ment... -
csgj #48 " Magyarország nem csak a full magyar származású embereké. Amúgy is nagyon kevert nép vagyunk."
Ebből én csak arra gondoltam, hogy sok féle származású ember magyar állampolgár. És így magyar. Eltúlzod, átértelmezed amit írok. -
#47 Nem a! Itt bizony NEKIK kell megtanulniuk együtt élni VELÜNK! És NEM azért, mert cigányok, nem azért, mert kissebbség, nem azért, mert más a kultúra. Hanem azért, mert a törvény adta kereteket lépik át!
Soha nincs azzal bajom, ha elmegyek a cigánynegyed mellett, amit az önkormányzat utalt ki nekik, és teljesen lelakták. Nincs bajom vele, hogy az adónkból hatvanezer forintos segélyt kap. Mert ha én elmegyek minimálbérre dolgozni, és levonják a járulékokat, nekem akkor kevesebb marad, mint hatvanezer forint. Az sem zavar, hogy ha elmegyek mellettük, félnem kell, kötekednek, kvázi terrorizálnak.
Ott viszont engedd már meg, hogy kinyíljon a bicska a zsebemben, amikor az alkotmányba rúgnak bele.
Itt nem cigányokról és "magyarokról" van szó. Nem. Itt csoportos bűnözésről van szó, amit nem kezelnek le megfelelően.