686
Galgagyörk
  • HUmanEmber41st
    Bocsi, ha beletapostam, én csak azt mondtam, h ilyet még ők sem csináltak :D :D tudod, akinek nem inge :D :D
    Amúgy igen... a Gházai-övezet... arról is megérne nyitni egy topicot, de itt már többen kaptak büntit "zsidózásért". Én le sem merem írni. Félek.
  • modellmaker
    Kicsit elkanyarodtunk a témától. Nem lehet őket deportálni, munka- és/vagy likvidáló táborokba zárni őket. Nem sajnos, mert ez így van jól. Még a végén ők találnék ki, hogy minket kell táborokba zárni. Szal ez nem megoldás. De ezt az állapotot sem szabad tűrni.... Si vis pacem, para bellum.
  • Solt
    Az ilyen "végsőmegoldásos" dolgokkal csak kapaszkodót adtok a sok rendkívül érzékeny vinnyogónak. Tudom, hogy úgysem lennétek képesek ilyen megoldásokra... ettől vagyunk különbek! Az önvédelem persze más...
  • degenerator
    kikérem magamnak, hogy náci lennék. én egy zsidó módszert ajánlottam. lásd---> gázai övezet.
  • HUmanEmber41st
    Annó a Kurucok sokat foglalkoztak vele. Lent említett Posta I. az Őrezred katonáitól szerzett erről tudomást.
    Aztán meg is írta a REND-ŐR-KÖZ-IGAZSÁG c. könyvében. De a tojásdobálók ellen is ők biztosították a terepet és ők motoztak !!!!! minden állampolgárt, aki a kordonokon belül akarta hallgatni hőn szeretett politikusainkat..
  • Coco
    Szép Anna.
  • HUmanEmber41st
    "de én úgy gondoltam, hogy 3-4 méter magas betonfallal körbevenni a egészet, aknazár, meg őrjáratok, ami kell....a cigányoknak meg ott bennt lehetne rezervátum. mivel nem lenne segély, meg kirabloandó személy, éhenhalnának..:)"

No de kérlek!
    Ilyet még a náciak sem csináltak!
    Értelmes termelő tevékenység volt a táborokban.
    A humánus megoldási javaslatomat már a humanista topicban ismertettem a #203 ban.
  • degenerator
    ezt a rendcsinálásos, inkalos dolgot kifejtené valaki, hogy miről is van szó?
  • degenerator
    ja, az ültetnivaló krumpli meg megették.

de én úgy gondoltam, hogy 3-4 méter magas betonfallal körbevenni a egészet, aknazár, meg őrjáratok, ami kell....a cigányoknak meg ott bennt lehetne rezervátum. mivel nem lenne segély, meg kirabloandó személy, éhenhalnának..:)
  • modellmaker
    Ok, elindult már nekem is. Lehet vmi baj volt vele akkor, mikor először próbáltam.
  • Solt
    Nekem firefox 3.0-val megy simán...
  • modellmaker
    Ezt meg az istennek nem tudom lejátszani, letölteni... =/
  • modellmaker
    Jó hát az MTI-nek sikerült érdekesen "tájékozódnia" aztán a többi tőle vette át, amit megértek. Mert csak az MTI, de mostmár...
  • Grenzjager
    amúgy itt van még két videó, melyekből több bevágás is volt a legelső linkben.
    videó1
    videó2
  • Solt
    Én sokat delegációzom... látom, hogy a kormányőrök mennyire "szeretik" őket... sokszor a rendőrök fölé helyezik őket... érdekes egy banda...
  • Grenzjager
    A durva az ügyben a magyar média jelentős része, melyek csak úgy ctrl-c,ctrl-v-vel simán átveszi a híreket...

pl.:"Két szomszédos család nézeteltérése miatt Galgagyörkön...."

Nézeteltérés??????
    Önkényes beköltözöm valakinek az ingatlanjába az nézeteltérés??
  • Pepsi Twist
    nos...

hát mit is mondjak, nekem nincs semmi bajom a cigánnyal, ha dolgozik, tisztességesen él, de amint elkezd "köcsög"-ösködni vágom szájon...
  • Muki100
    Mellesleg megjegyezném hogy ők védik a Honvédség telephelyeit is.
  • Solt
    Egy kis ízelítő!
  • HUmanEmber41st
    Hogy biztosan értsd: van egy In-Kal nevű cég ( nézd meg a weblapjukat, nekem nincs hozzá gyomrom) akik a magyar kormány tagjait is védik, ők (Posta Imre a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa értesülései szerint) fegyverekkel, járművekkel és "külföldön" kiképzett legénységgel csak erre várnak.
  • modellmaker
    Ja ok. :)
  • Solt
    Azokra gondolsz akik egyenlőbbek az egyenlőknél?
  • modellmaker
    "Egyes nézőpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon."

Ezt magyarázd el kérlek mire gondolsz, mert nem értem. Priviben is jöhet akár ha a cenzúrának szúrná a szemét.
  • HUmanEmber41st
    Nézd meg az eurocentet!
    Igaz, kell egy jó nagyító is, de ott van az a bátor kis állam, ahol a sokat szenvedett nép lakik, állandó harcban a gonosz terroristákkal.
    Földrajzilag sehogyan sem lehet Európa részének tekinteni, de manapság szívesen vesznek részt sportolói Európa Bakjnokságokon ( remélem jól írtam :D )
  • modellmaker
    milyen külföldi nyomás?
  • HUmanEmber41st
    Volt már ilyen kezdeményezés is, még azt hiszem az orbán (igen, kisbetűvel, remélem a sírjára is így fogják írni) kormány alatt, h kijelöltek minden családnak egy megfelelő termőföldet, kaptak vetőmagokat és vetőkrumplit is. Azt án vetettek is bele a c+.
    Bukfencet...
  • modellmaker
    héhé, hogy földet adjunk nekik?? hogyne....
  • HUmanEmber41st
    Nos, az egy szép gondolat, h minden ember egyenlő.
    Ezt sok alkotmány ki is mondja.
    Akkor miért nem esnek a törvény előtt mégsem egyenlő elbírálás alá?
    Minden környező országban alkalmazzák a kettős mércét.
    Hol a kisebbség védelmében, tiszteletben tartva a "szegény megesett, megélhetési bűnöző" jogait, hol pedig egy népcsoport ellen, csak azért, mert a többségi népcsoport őket valamiért nem szereti ( mondjuk azért, mert 1000 évig ott a jelenlegi kisebbség nyelvén beszéltek)
  • Solt
    "Ha nem lép az ilyen-olyan módszerekkel (amit választásnak neveznek) hatalomra jutott "politikai elit", majd tesz akkor a minden hatalom nélküli nép.
    Egyes nézőpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon."

Na igen, több érv szól e-mellett, mint ez ellen...
  • HUmanEmber41st
    Tudod, az ígérgetésekkel már nagyon nagyon teli a padlás. Gyakorlatilag 60+ éve ígérgetnek mindent, és abból még mindig csak az első szavak valósultak meg.
    Nekem mostmár tettek kellenek, nem ígérgetések.
    Ha nem lép az ilyen-olyan módszerekkel (amit választásnak neveznek) hatalomra jutott "politikai elit", majd tesz akkor a minden hatalom nélküli nép.
    Egyes nézőpontok szerint ( és ez egyezik az én véleményemmel is) csakis erre vár egy szintén sokat szenvedett harmadik népcsoport, h a kitört polgárháborúra való tekintettel "rendet csinálhasson" Magyarországon.

Eszembe jut a Tyukodi pajtás c. népdalból egy sor, ami manapság sajnos újra aktuális lesz:
    "Két pogány közt egy hazáért omlik ki vérem"
  • Solt
    Szívemből szólsz... csak ellene van bizonyíték, de az dögivel!
  • Solt
    Sokféle származású ember Magyar állampolgár. Ebben igazad van, sőt talán ez a probléma fő oka. Magyar állampolgárok, de nem vallják magukat Magyarnak, illetve előtérbe helyezik vallásukat, vagy származásukat. Ezért húzzuk azt a bizonyos szekeret több irányba... ha keményebben akarnék fogalmazni, akkor azt is írhatnám, hogy tendenciózusan "ők" mindig a velünk ellentétes irányba akarják húzni...

Engem nem az érdekel, hogy ki honnan származik, illetve este kihez imádkozik. Az a lényeg, hogy, ha már a sors idesodorta, akkor tartsa tiszteletben a többséget, elsősorban vallja magát Magyarnak, és viselkedjen úgy, hogy az általa képviselt magatartás előrébb vigye ezt az országot. Kiváló példa erre a sok-sok Zsidó származású Nobel díjasunk. [Imre Kertészt kivéve!] Ha már ideszülettek, vállalták a magyarságukat... ezt kéne tennie minden kisebbségnek!
  • Emmegki
    "Ez olyan mint a minden ember egyenlő,"

Na ez az az elhibázott félmondat, amire a liberalizmus épül.
    Semmilyen bizonyíték nincs mögötte, csak hiszti.
  • Muki100
    Ez olyan mint a minden ember egyenlő, na én nem vagyok azokkal a putrisokkal egyenlő kösz.
  • PrasCo
    Hoppá, a #37-esre ment, figyelmetlen voltam, elnézést.
    Amúgy jogos. Csak aki tehetne valamit, annak egyfelől kisebb gondja is nagyobb ennél, másfelől pedig a külföld is elég szép nyomást gyakorol ilyen téren. Végül pedig, a problémát nagyon helyesen felvető, csak épp szokás szerint a megoldási javaslatoknál "enyhén" túlzó csoportok jelenléte is visszariasztóan hat. Ez az egész szummázva oda vezet, hogy inkább hagyják odafent a francba.

Pedig ha tudnák, hogy lehet, komolyabb választói bázist kapnának, ha ilyen téren ígérgetnének; mint akár a 16. havi nyugdíjjal... (Bár ahogy a korfát elnézem... :\ )
  • csgj
    Mindenesetre én nem védek senkit... Minden ember ugyanolyan rossz -.-
  • kemszi2
    de amíg ilyen aranyéletük van nem fognak "együtt élni" velünk,és mégsem történik semmi előre lépés...
  • csgj
    Soltnak ment...
  • csgj
    " Magyarország nem csak a full magyar származású embereké. Amúgy is nagyon kevert nép vagyunk."

Ebből én csak arra gondoltam, hogy sok féle származású ember magyar állampolgár. És így magyar. Eltúlzod, átértelmezed amit írok.
  • PrasCo
    Nem a! Itt bizony NEKIK kell megtanulniuk együtt élni VELÜNK! És NEM azért, mert cigányok, nem azért, mert kissebbség, nem azért, mert más a kultúra. Hanem azért, mert a törvény adta kereteket lépik át!
    Soha nincs azzal bajom, ha elmegyek a cigánynegyed mellett, amit az önkormányzat utalt ki nekik, és teljesen lelakták. Nincs bajom vele, hogy az adónkból hatvanezer forintos segélyt kap. Mert ha én elmegyek minimálbérre dolgozni, és levonják a járulékokat, nekem akkor kevesebb marad, mint hatvanezer forint. Az sem zavar, hogy ha elmegyek mellettük, félnem kell, kötekednek, kvázi terrorizálnak.
    Ott viszont engedd már meg, hogy kinyíljon a bicska a zsebemben, amikor az alkotmányba rúgnak bele.

Itt nem cigányokról és "magyarokról" van szó. Nem. Itt csoportos bűnözésről van szó, amit nem kezelnek le megfelelően.