Lézerpisztoly a Call of Duty 6-ban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kulee
szerintem jó lesz akárhogy is...
eddig az infinity csak jó játékokt adott ki a kezükbõl, ezt meg nem lehet elkúrni....
sok sikert a srácoknak ;)

sikerül*
szerintem az Infinity Ward csapata jól teljesített a régi ,és a jelen játékban is,
én ezért kinézem belõlük azt hogy bármilyen játkot is kelljen csinálniuk h az jól siker ...biztos vagyok benne
jah, ott is van egy-két nagyon fasza csata, Gallilopi, Passchendaele etcetc....

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

szabod
De ha már a 2. világháború enyire lejárt, akkor miért nem az 1.-rõl csinálnak játékot?

Mente et Malleo

Énvagyokazapád
ENNYIT A KODRÓ!

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

NEOreg3
csak olyan ne legyen.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ha olyan lesz mint a battlefield 2142 akkor nálam befutó
Neeeeeeeeee,szerintem elrontják vele a cod-ot.Inkább maradjunk a jelenbe meg a vh-nál.

Danus16
lol na ez jó! jövõbe. elképzelhetõ megoldás...
De ha aztmondják hogy jövõbe játszódó fps-en dolgoznak úgyis mindenki a CoD-ra gondol, szal akkor semmi értelme titkolgatni hogy az-e..
Sántít nkem az egész...
Nem szólva arról, hogy az Inifinity Ward az Activision tulajdona, akik meg az elsõk között mondták le az E3-as szerzõdést, nem fognak részt venni a rendezvényen... Na így hogy akarják bejelenteni??

http://www.youtube.com/user/kilipeti

psishock
én pl szívesen látnék egy amcsiölôsset ^_^ ha már itt vagyunk... ne hidd, hogy nem lehet már mit kitalálni a rendszerbe, mert még egy csomó kilövetlen dolog van. Az egy dolog, hogy nem meri szinte senki bevállalni az új dolgokat, ötletböl viszont szerintem nincs hiány.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

0Speed0
Akárki akármilyen FPS -t csinál az nagy valószínûséggel rókabõr lesz...

Vagy akinek van jobb ötlete, esetleg átjár egy párhuzamos univerzumba az regélje el az ott látottakat és talán lesz újabb dolog <#idiota>

Akinek meg nemfog tetszeni nem játszik vele...

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

DarkEvilPiccolo :
"A Duty maradjon a háborús témánál, vagy kerüljön a süjjesztõbe."
Gondolom világháborúsra gondoltál, mert háborúk mindig is voltak, vannak és lesznek.
Szerintem ha jól megcsinálják még jó is kisülhet belõle. Mindenesetre én egy közeljövõben játszódó(F-35,SCAR,Eurofighter Typhoon stb.) játékot tudnék a legjobban elképzelni egy jövõben játszódó COD-nak.
"A változás mindíg jól jön, ez is igen érdekel, mit sikerül kihozni"
Minek a vérfrissítés, ha mindig is voltak/vannak/lesznek scifi fps-ek.
A Duty maradjon a háborús témánál, vagy kerüljön a süjjesztõbe.
Persze minden a pénz körül forog, és ezért ki is használják a COD név "nagyságát".
Amúgy a többi dologban teljesen igazad van, de akkor is szánalom az egész.

DBZ is My Favourite

psishock
Manapság már rég megváltoztak a dolgok. Nem a készítôcsapat a referencia amit keresnek a vásárlásnál az emberek, hanem a játék neve. Tekints úgy a részekre mint teljesen külön játékokra. Gondolom azért megy most így mert több eséllyel emel az ember a polcról egy "jé, a koddal már jáccottam és teccett, egy ujabb rész?? hu, had probalom ki"-t mint egy sohasem hallottam rola FPS nevet. Nagyon kevesen ismerik a fejlesztoket, ezért a marketing inkabb a jateknevekre koncentral mint referencia. Nincs ezzel gond, mint mondom eccerûen tekints úgy a részekre, mint teljesen külon játekokra. (u.i. nekem is a f**zom telelenne ha minden játek amit fejlesztek a ww2 rôl szólna, egy kis fellélegzés sohasem rossz. A változás mindíg jól jön, ez is igen érdekel, mit sikerül kihozni.)

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Ennek már semmi értelme. Azért csinálnak a 6.részbõl scifit, mert már egyáltalán nem tudnak mit kitalálni. És ez a rókabõr lehúzás. Újdonságot úgy sem fognak tudni felmutatni. És igen, ahogy mondod, "kukába" a COD-al. Hova már az a 6 rész. Én az elsõvel is bõven elvoltam.

DBZ is My Favourite

ScarY MAN
ha világháborus fps akkor rókabõ, utánzás, uncsi, nemtetszik
ha mai vilagban jatszodo fps akkor rókabõ, utánzás, uncsi, nemtetszik
a jövõbeli fps rókabõ, utánzás, uncsi, nemtetszik

szal akkor kukába a codal..nem?<#ejnye1>

...

nocsak mán meg kint lesz az E3-on az Activison?
Max. nem játszotok vele, ennyi. Nekem nincs ellenemre a scifi, de azért a Dutyt mint scifi játék nem tudom elképzelni...

DBZ is My Favourite

koschwarz
egy olyan közeljövõben játszódót még el tudok képzelni, mint az új ghost recon adwanced warfighterek univerzuma. de kék energialövedékeket nem szeretnék látni.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

TVelvet
Ha téleg scifi lesz az uj cod6 én sokkot kapok.. Maradjon csak a mostani modern warfare ....
Remélem nem, hihetetlenül rossz...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jah. Végülis, nem volt olyan rossz az a Battlefield. De akkor is ez már túlzás.
5let hiány az van rendesen. Ez a mai világ. Nem tudnak egy értelmes filmet vagy játékot összehozni manapság... Max. csak nagyon ritkán valamit, dehát ez kevés. Minden csak arra megy ki, hogy jól lehúzzák az embereket a sok rókabõrrel.

DBZ is My Favourite

persze hogy a battlefieldet utánozzák :)

Nah végre! Talán lesz egy Duty ami érdekelni fog? Mert amúgy a háborús téma nálam nem nyerõ, viszont a scifi-fantasy cuccok annál inkább. :P

DBZ is My Favourite