35
  • LCO
    Nemrég végigjátszottam én is, szerintem megérte a 4e ft-ot, a szinkronhang nagyon el lett találva, talán ezért is vettem meg, nomeg a hangulat miatt. Remélem a Diablo3 is magyarositva lesz, mert akkor tuti elkezdek gyűjteni.
  • szurka
    hát ezt kb 2 hónapja toltam végig. Közben 2x infarktust kaptam XD
  • zola2000
    anyád
  • turul16
    Csinaltak ebbol is Linuxos valtozatot.
    Ha lesz idom jatszani valoszinuleg beruhazok ra.
  • joebacsi
    azaz :)
  • Gladiator
    trespasser
  • Gladiator
    csicska.
  • joebacsi
    volt valami dinoszauruszos fps is régen, amiben az irányított csajszi kezét lehetett külön mozgatni, megfogni vele tárgyakat, követ dobni, csak iszonyat nehézkes volt irányítani, és nem is kifejezetten e köré épült a játékmenet, mint ennél a játéknál
  • zola2000
    Ok, egész érdekes játék ez a penumbra, és tényleg nem a grafika a lényeg
    (ha az volna, akkor nem a ds, meg a wii lenne a menő videojátékplatform, hanem a ps3, x360, pc...)
  • Legend Killer
    ok
  • nedudu
    Nekem bejön a grafikája. Verjétek csak a pixelmozgó halmazra ha maga a játékélmény nulla.
  • zola2000
    De már ezer éve nem játszottam pcn.
  • zola2000
    Ok lehet, hogy ránézek, amilyen kicsi a gépigénye, még az én netezésre használt athlon 1200as pcmen is futna...
  • Kindred Blades
    És külön dícséretet érdemel a fordítást végző brigád, így kell minőségi magyarítást csinálni. Nagyon szép munka.
  • vmiki88
    *"és nem öltek bele dollár milliókat"
  • vmiki88
    Azért ne feledd, hogy ezt csak néhány programozó hozta össze és öltek bele dollár milliókat.
    Egyébként minden nevezetesebb gamer magazin szerint ez az utóbbi évek legjobb kalandjátéka.
  • _Atti_
    "bőségszarú projekt" ?
  • Tinman #18
    Ember :-DDDDD Más szemében a szálkát, a sajátodban...?

Az 1-es mellett van a 2-es... elütötte.

Ahogy te is kihagytad az "m" betűt így "egakadt" lett.

Pwnge of the week :-D
  • GenSC
    Kedves cikkíró @ Dojcsák Dániel.

A rendszer követelményeknél ,egakadt a szemem valamin.

Lenne szíves megmagyarázni, mikor, hol, milyen körülmények között került forgalomba, piacra 1ghz-es Pentium!4 processzor?

Tessék javítani.
  • JackMeadow
    Én nagyon régen találkoztam egy játékkal ahol lehetett mozgatni mindent pont igy, szal nem eredeti az ötlet csak rég nem használt, egy biliárd termet lehetett szétverni, és egy patkány volt benne arra emléxem:) ami rohangált és agyon lehetett verni székkel:)
  • zola2000
    Egyébként már röhögök, hogy milyen játékok jönnek pcre, eddig flash játékokat ajánlott az sg pcre, most meg ez, ennyit a pcről... (ok elhiszem, hogy vannak értékei a játéknak, de akkor is XD)
  • zola2000
    Amikor ránéztem a képekre, komolyan egy pillanatra azt hittem, hogy megtört a jég, és nintendo ds játék van a játékajánlóban (két kis kép egymás felett, ds minőségű 3d motor), de látom, hogy PC. Ez kb ps1 szint.
  • Inquisitor
    Azért egy garázsprojectől ne várjuk már el, hogy a grafikus motor szintje üti az aktuális Half Life, CryTek, Unreal vagy Rage motort. :)
    Legtöbb helyen ennyi ember ennyi idő alatt max. egy pofásabb flash játékot hozz össze ;)
  • Tetsuo
    nem ujdonsag, csak ritka..
  • Tinman #11
    Ehhez nem kell privi.
    Pl Galaxisnet.hu

Ja, amúgy köszi a cikket, titokban hiányoltam.
  • Legend Killer
    Én sehol se találom. Vki pls dobjon meg privivel és mondja el.
  • Indigo
    Készült már olyan nemhivatalos fordítás, amiben a textúrák is magyar nyelvűek voltak. Pl. Half Life, Far Cry. Szóval ez nem újdonság.
  • Rena11
    LOL
  • M0RN1NGST4R
    tetszett a cikk. főleg a diplomatikus vélemény-nyilvánitás a grafikával kapcsolatban.
  • Chocho
    Én játszottam és zseniális volt. ;)
  • Dynamic
    Csodálkozom.Senki nem játszott ezzel a remekművel?Pedig kenterbe veri a legtöbb 8 gigás, csili-vili agyonreklámozott fost.
  • zyppy
    tiszta gravitygun
  • gombabácsi
    Nagyon jó ötlet ez a játék, régebben próbáltam a demóját. Marha jó ahogy ahogy meg lehet fogni a dolgokat és úgy mozgatni ahogy tényleg mozgatod az egeret. Ilyet még nem láttam egy játékban sem! És itt ki is használják.

A grafikát se pontoztam volna le, ha valami egyszerű az nem rossz, sőt szerintem teljesen rendben van a grafikája.
  • r4pt0r
    Most csak én nem látom a cikket?
  • joebacsi
    a képek borzasztóak, de ennek ellenére érdekes játéknak tűnik, főleg ez alapján a videó alapján

interaktív környezet, rendhagyó játékmenet, ráadásul magyarul...majd vizsgaidőszak után lehet ránézek :)