37
Supreme Ruler 2020
  • oriolus
    Hellosztok! Nekem megvan a játék steam változata is, de nem tudok multizni vele. Van valakinek tapasztalata, hogy kell? Beírom a társam ip címét, aztán várok, de ő sem lát engem és fordítva is ez a helyzet.
  • oriolus
    Sajnos ez a játék egyik gyengéje, ha egyszer hadat üzensz és területet foglalsz el egy országtól, akkor nem köt békét.
  • oriolus
    A Defens fülön a Fabrication gombra kattintasz, akkor ott lehet különböző egységeket gyártani, persze csak azt amit kifejlesztettél. + gyár is kell, pl. repülőgépgyár
  • oriolus
    Ha valakinek Steam-on van meg a játék és szeretne multiban nyomni, vagy kérdése van nyugodtan keressen meg. (oriolus80)
    Amúgy a játék szerintem nagyon jó stratégiai játék, mindenkinek tudom ajánlani, aki nem a grafikát tartja legfontosabb szempontnak.
  • robotka95
    Valaki tudja hogy hogy lehet sereget képezni ?
    Én fél europát elfoglaltam magyarországgal de csak a automatikus kiképzést tudom be és ki kapcsolni .
    Repülöt meg sehogy se tudok kiképezni .
  • Lorgem
    Valaki tudja h lehet rávenni a békekötésre egy gyengébb országot?
    Global Crisisban Koszovó a szövetségesem, a szerbek nekimentek erre hadat üzentem nekik, elfoglaltam a Vajdaságot és elpusztítottam kb 100 egységét. Csak azért nem megyek tovább mert nem kell a többi terület de nem hajlandóak békét kötni. Valakinek van tippje?
  • Lorgem
    Csökkentsd a hadi kiadásaidat és növeld a kultúrális kiadást. Bár ha nagyhatalommal vagy akkor mindegy :)
  • Chewy81
    Tudja valaki hogy a "Cassus Belli"-t hogyan tudom csökkenteni az orszagommal szemben? Minden orszag 100%-on van velem szemben.
  • lammaer
    koszi, kuldtem PMet ;)
  • Chewy81
    A jatek hivatalos kezikönyvet elküldtem neked priviben!
  • Lorgem
    Az a poén h repülőkkel nem is támadtam mivel akkor még saját gyártású nem is volt csak az a 2-3 század ami kezdéstől van. Viszont támadtam "Smerch" becenevű önjáró tüzérséggel ami 95 km-ről lehet h nem céloz túl pontosan :P Ha játszom a kieggel más tüzérséget választok, talán az segít. Lehet amúgy moddolni a játékot?
  • lammaer
    Van vkinek az SR2020-hoz kezikonyve elektronikus formaban? 2010-el sokat toltam, ezen is gondolkodom hogy elkezdem, de elotte megneznem mit javitottak kezelhetoseg teren...

pls unit stackeket lehet e mar rendesen kezelni, vagy megint mindent egyesevel...
  • Chewy81
    En nem tapasztaltam tul sok bugot a jatekben. A varos pusztulasnal szerintem annyit megprobalhatsz, hogy ha repülökkel tamadsz egy varost, akkor a "Bomb Unit" opciot valaszd, mert akkor a varost nem anynira zuzzak le az egysegeid.
    En is Magyarorszaggal jatszom, es mar a Fekete-tengerig eljutottam, legyöztem az eszaki es a del-keleti szomszedot is. A tervem tengerpart szerzese volt...
    Most azon vagyok, hogy a harc utan összeszedjem magam, kicsit felfejlesszek mindent, aztan folytatom a foglalast. Jo kis jatek ez!! :)
  • Lorgem
    torrenten, de a kieggel szedd le, azzal talán jobb
  • Fasiszta
    Hol érdemes a játékot letölteni?
  • Lorgem
    Egész jó kis játék lenne csak a bugok ugyanúgy megölik a játékélményt mint az első részben :( 5.3.2-vel játszom de így is vannak benne "apró" hibák. Hazánkat feltápoltam gazdaságilag aztán katonailag, és lerohantam Szlovákiát. 5 nap alatt lecsaptam őket, úgy hogy a légierőm fejlesztésének épphogy nekikezdtem. Csak 3500 embert vesztettem az ő kb 34000 katonájukhoz képest ami egész jó, csak a járulékos veszteség lett iszonyatosan magas. Nagyjából 150000 civil halt meg és elpusztult pár város is mint Eperjes, Érsekújvár, Nagyszombat, és Pozsony. Se atomfegyvert, se cirkálórakétákat nem használtam, mégis ez lett az eredmény. Tudja valaki hogy lehet kiküszöbölni a városok lerombolását?
  • marxell
    Egy kicsit későn válaszolok, de én úgy csináltam, hogy letöltöttem újból kerestem egy serialt amire azt irták, hogy megy a patchekkel, (a legújabbal kivéve) és így már nem pofázik bele a játékba ;)
  • a.carkey
    A Geo-Political Simulationhoz nincs valakinek crackje?
    Az is kb ehhez hasonló. Külön topicot nem akartam csinálni neki.
  • JTBM
    A trainert le lehet tölteni a gamecopyworld-ről.

A legújabb patch-hez tud valaki crack-et?
  • marxell
    jajj, elfelejtettem valamit, nem tudtok valami csalást a játékhoz? elég nehéz.. van egy trainer, de azért 20 dollárt kell fizetni.... :)
  • marxell
    én is játszom vele, az idő egyébként tényleg idegesítő..
    na de a játéknak vannak jó pontjai, jól megvalósították magyarországot , nézzétek meg mennyi település van(és ez sztem előny.. pl ózd is benne van, ami egy híres helyszín, még a mónika showba is bennevolt :D http://www.youtube.com/watch?v=yg_zQTHeCSU)
  • Pluskast
    Mondjuk ez a 3d-s egység baromság marhára nem kellett volna bele. Szerintem sokkal rondább lett mint az első rész.
  • Thanatos
    kiprobáltam no unit modot, kb két perc erejéig gyorsabb mint unitokkal :D
    sajnos ugy tünik hogy ők komolyan gondolták hogy 7ghz-s proci kell az épelmélyü sebességhez :PPP
    ez igy sajnos ebben a formában kuka, pedig amugy az alapötlet bejön nagyon meg a megvalósitás se lenne rossz csak ezzel az egy "aprosággal" elkurták az egészet..., ráadásul mint kiderült még kisebb mapot se lehet itt már választani mert csak föld map van, grartz..., del... :S
  • Pluskast
    Na ja a lassúság az sajna igen csak idegesítő. Az első részben volt egy "cheat" aminek alapján marha gyorsan telt az idő. Sajna ez a parncssor már nem működik ebben a részben.
  • Thanatos
    nem lenne rossz..., de ISZONYUAN lassu..., elalszok közbe kb :/
    hivatalos forumon közötlék hogy csak hardware függő a sebesség.., hát nemtom, hv forumban nem sok pozitiv visszajelzés volt erre, meg nehéz elképzelni hogy egy ilyen gamenek miért kell atomerőmü..., nah mind1, ha valakinek van valami ötlete hogy hogy lehet picit gyorsabb speedre birni hogy ne vásnzorogjon még a leggyorsabb fokozaton is akkor pls help me :)
  • dave42
    komplex vagy sem, megizzaszt :D
    rég volt ilyen... egész nap ezzel nyomtam és már elég sok mindent megtaláltam de még nem mindent :)
    még 2-3 nap és minden meglesz :D:D:D
  • a.carkey
    Azért nem kéne a HOI sorozathoz hasonlítani! :)

Ha kevesebb lesz benne a bug, mint az elődeiben, akkor már jó.
  • Pluskast
    Supreme Ruler 2010:) Fantáziadús név. Nos valóban nem egy egyszerű játék de nem annyira kompley hogx ne értsd. Ha kell valakinek az angol nyelvű kézikönyv digitális pdf formátumú változata szóljon én digitálisan vettem meg.
  • bardocz
    Hát ez nekem nagyon átláthatatlan,meg bonyolult:S
  • fanka93
    van első rész? mi a neve? am szentem se vmi átlátható a játék,a HoI sorozat sokkal jobb volt kezelhetőség terén!!
  • Pluskast
    Nem ugyan azok a srácok csinálták a gamet akik a Hoi sorozatot. Ez egy másik társaság csak a paradox gondozásában jött ki. Az első rész is jó volt szerintem sok tekintetben átláthatóbb volt mint ez.
  • fanka93
    HoI 2 rulzzz!!!!!!ez is jónak tűnik!! imádom a paradox gémeket!!
  • huntofa
    Hearts of Iron 2 megvan nekem eredetiben , ezt is bepróbálom
  • bardocz
    Valami bővebb infot plz,hogy hogyan működik ez,meg ilyenek.Most töltöm pc dome-rol,aztán kipróbálom.
  • Chewy81
    Hali! Én már belekezdtem, többször is, elég komoly kis játék. Sajnos, először túl hamar háborúba kezdtem és az nem volt egy jó döntés. Másodszor inkább a gazdasági meg a technikai vonalra mentem rá, de az sem egyszerű. (Magyarországgal nyomom) Ha van valakinek tippje, vagy stratégiája, megoszthatná! XD
  • Hydroceph
    én uj /lennék/ a kategoriaban, mondanal pár szot rola? a felsoroltakat sem ismerem...
  • dave42
    Üdv mindenkinek.

Most került ki a Paradox hozzáértő kezei közül ez a gém.
    Aki játszott már a Hearts of Iron sorozattal vagy a Victoriával neadjisten az Europa Universalissal az tudja miről van szó. Aki nem az meg nagyon gyorsan hozza be a lemaradását. Ahogy az lenni szokott kb 20-25 óra megtanulni a gémet kezelni, de szerintem megéri.
    Próbáljátok ki.
    Minden infót szívesen látunk itt a játékkal kapcsolatban.

PC Dome