71
-
#31 balatonpláza már vetíti... szerintem a hétfői vizsgám után benevezek rá... -
csgj #30 Én is megnézném a filmet, ha vetítené a kaposvári palace cinema :S -
K0CKA #29 Csináltam egy banner unalmamban...
-
K0CKA #28 Én várom!Spoilerek kiméljenek!
Mikor lesz a moziban? -
#27 ilyet se láttam még ... ennyire nem érdekel titeket a film?? Mert azért a csavar tudatában megnézni már nem ugyanolyan... sőt az már nagyon semmilyen... -
Orionk #26 Jelentem, hogy elküldtem egy az egyben azt a szöveget, amit nekem küldött Stone sour , tehát az ő írása.
ha nem kaptad volna meg, akkor jelezd, mert ez az első privim, amit sg-n küldtem. -
Prof William #25 Nekem is küldje el valaki mi a fordulat + a vége... -
Orionk #24 THX -
#23 Elküldtem -
Orionk #22 Valaki leírná légyszives, hogy mi a fordulat a filmben?
Előre is köszi, lehet priviben küldjétek, hogy mások ne háborogjanak.
Üdv., -
#21 Imádom az ilyen filmeket!
Devárom! -
#20 Kössz. :D -
#19 nézd, persze. most már sajnos nem tudod visszacsinálni, lehet így is tetszeni fog. én csak próbáltam figyelmeztetni azokat akik eddig megúszták spoiler nélkül, h ha meg akarják nézni akkor ne akarják tudni, mert jelentősen rontanak vele az élményen. jó mozizást :) -
#18 Oké, meg fogom nézni. Moziban. -
#17 nem volt rossz, erős közepes, néhol kicsit b filmes, és egyáltalán nincs olyan jó mint a jelek. :) így h nem tudtam előre semmit nekem bejött, de amúgy... -
#16 fordulatot* -
#15 Tetszett? Van olyan jó mint a Jelek? Milyennek találod ezt a ordulatot a végén? -
#14 igen, még azelőtt látni akartam, h én is belefutok mindenféle spoilerbe. de tőlem nem tudtok meg semmit :D -
#13 :(( te láttad már? -
#12 na akkor már nem is érdemes pénzt áldozni rá h megnézd, így már sajnos csak csalódhatsz a filmben, komolyan...
mod: baze, ha előre tudni akarjátok már nem is lesz értelme megnézni a filmet :) kb nullára csökkentitek vele az élményt, de ti tudjátok, én szóltam :) -
Orionk #11 Engem is érdekelne, hogy mi a fordulat benne -
#10 Ja meg persze a filmzenék. James Newton Horward még rátesz egy hatalmas lapáttal a zenéivel -
#9 M. N. S. filmjeiben van valami, olyan különleges légkört teremt, hátborzongatóan zseniális filmeket csinált eddig (SZVSZ). a Jelek , meg a hatodik érzék a kedvencem.
-
#8 Megírtam -
#7 És mi történik benne? (érted)XD /nekem privátba megírhatod/ -
#6 látszik,ahol nem kritikusok irnak kicsit mást irnak a rendezőről:
"Az elmúlt évek néhány legnagyobb filmsikere, legváratlanabb forgatókönyvi csavarja és legmisztikusabb, legijesztőbb filmje M. Night Shyamalan nevéhez fűződik: az író-rendező ezúttal is hű marad szokásos műfajához és stílusához. A hatodik érzék, a Sebezhetetlen és a Jelek után újabb hátborzongató, meghökkentő fordulatokban gazdag filmet készített. "
Sajnos nekem a Falut elspoilerezték,onnantól meg már nézhetetlen volt... -
#5 Ill. nem a végét, hanem a fordulatot -
#4 Sajnos már tudom a végét, véletlenül elolvastam, na mindegy. -
#3 ezt a filmet én is várom...de még egyenlőre nem tudom mikorra ütemezem be...
plz ne spoilerezzünk ... MN filmjeit az nullára rontja... -
#2 Hello mindenki, én még nem láttam, hamarosan megnézem, sajnálattal látom, hogy a kritikusok nagyon-nagyon lehúzzák. -
#1 Amire olyan rég számítottunk, bekövetkezik. A természet megelégeli mindazt a gyötrődést, amit az emberi civilizáció mért rá és visszavág. És hamar kiderül, hogy még mindig ő az erősebb. Egy biológiatanár (Mark Wahlberg) - szakmájának és néhány szerencsés véletlennek köszönhetően - előre megsejti, hogy katasztrófa közeledik. Családjával együtt menekülni kezd, pedig nincs hova. Ha életben akar maradni, új tervet kell kieszelnie.
20th Century Fox.
Rendező: M. Night Shyamalan.
Szereplők: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Spencer Breslin, Ashlyn Sanchez