The Happening - Az Esemény

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Imádom az ilyen filmeket!
Devárom!

stonesour
Kössz. 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

shad0w
nézd, persze. most már sajnos nem tudod visszacsinálni, lehet így is tetszeni fog. én csak próbáltam figyelmeztetni azokat akik eddig megúszták spoiler nélkül, h ha meg akarják nézni akkor ne akarják tudni, mert jelentõsen rontanak vele az élményen. jó mozizást 😊

don't give a fuck

stonesour
Oké, meg fogom nézni. Moziban.

shad0w
nem volt rossz, erõs közepes, néhol kicsit b filmes, és egyáltalán nincs olyan jó mint a jelek. 😊 így h nem tudtam elõre semmit nekem bejött, de amúgy...

don't give a fuck

stonesour
fordulatot*

stonesour
Tetszett? Van olyan jó mint a Jelek? Milyennek találod ezt a ordulatot a végén?

shad0w
igen, még azelõtt látni akartam, h én is belefutok mindenféle spoilerbe. de tõlem nem tudtok meg semmit 😄

don't give a fuck

stonesour
😞( te láttad már?

shad0w
na akkor már nem is érdemes pénzt áldozni rá h megnézd, így már sajnos csak csalódhatsz a filmben, komolyan...

mod: baze, ha elõre tudni akarjátok már nem is lesz értelme megnézni a filmet 😊 kb nullára csökkentitek vele az élményt, de ti tudjátok, én szóltam 😊

don't give a fuck

Engem is érdekelne, hogy mi a fordulat benne

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

stonesour
Ja meg persze a filmzenék. James Newton Horward még rátesz egy hatalmas lapáttal a zenéivel

stonesour
M. N. S. filmjeiben van valami, olyan különleges légkört teremt, hátborzongatóan zseniális filmeket csinált eddig (SZVSZ). a Jelek , meg a hatodik érzék a kedvencem.

stonesour
Megírtam

Jrex
És mi történik benne? (érted)XD /nekem privátba megírhatod/

Trisztin
látszik,ahol nem kritikusok irnak kicsit mást irnak a rendezõrõl:
"Az elmúlt évek néhány legnagyobb filmsikere, legváratlanabb forgatókönyvi csavarja és legmisztikusabb, legijesztõbb filmje M. Night Shyamalan nevéhez fûzõdik: az író-rendezõ ezúttal is hû marad szokásos mûfajához és stílusához. A hatodik érzék, a Sebezhetetlen és a Jelek után újabb hátborzongató, meghökkentõ fordulatokban gazdag filmet készített. "

Sajnos nekem a Falut elspoilerezték,onnantól meg már nézhetetlen volt...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

stonesour
Ill. nem a végét, hanem a fordulatot

stonesour
Sajnos már tudom a végét, véletlenül elolvastam, na mindegy.

Trisztin
ezt a filmet én is várom...de még egyenlõre nem tudom mikorra ütemezem be...

plz ne spoilerezzünk ... MN filmjeit az nullára rontja...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

stonesour
Hello mindenki, én még nem láttam, hamarosan megnézem, sajnálattal látom, hogy a kritikusok nagyon-nagyon lehúzzák.

stonesour
Amire olyan rég számítottunk, bekövetkezik. A természet megelégeli mindazt a gyötrõdést, amit az emberi civilizáció mért rá és visszavág. És hamar kiderül, hogy még mindig õ az erõsebb. Egy biológiatanár (Mark Wahlberg) - szakmájának és néhány szerencsés véletlennek köszönhetõen - elõre megsejti, hogy katasztrófa közeledik. Családjával együtt menekülni kezd, pedig nincs hova. Ha életben akar maradni, új tervet kell kieszelnie.

20th Century Fox.
Rendezõ: M. Night Shyamalan.
Szereplõk: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Spencer Breslin, Ashlyn Sanchez

← ElőzőOldal 2 / 2