15
  • poppe
    nálunk nincs fox tv, csak fix tv :D
  • winnie
    nem sikerült elolvasnod a hírt?
  • imirus
    Mikor indul amerikában a 4. évad?
  • daydream
    Spoiler!

Nem hasonmás volt, de szerintem akárki feje is volt a dobozban, az sem volt hasonmás.

Ezekre a kérdésekre kapunk majd választ a negyedik évadban.
  • Quantumleap
    De az csak hasonlított, haj és szemszín megegyezett, nem hasonmása volt. És másutt is írtam, hogy ember ilyenkor úgy is reagálhat, hogy percekig döbbenten néz, nem feltétlenül fordul el azonnal. És vajon mit csinált vele? Egyszerűen otthagyta?
  • dtm
    Mindegy, ügyesek ezek a Paul Scheuring-ék, majd csak kitalálnak valamit, ami valós lehet.... Miller-bácsi színészkedjen úgy, mint az első évadban, aztán egy perfekt évad lesz... Várjuk szeretettel! Greccsen meg vetkőzzön! :) Meg a Sophia is ...
  • daydream
    Én már a bővített előzetest várom nagyon! :D

Spoiler!

Szerintem meg lehet magyarázni, hogy kinek a feje volt a dobozban. Én arra tippelek, hogy nem műfej, hanem egy másik nőnek a feje, aki hasonlít Sara-ra, talán a 3x01-ből a hullaházas nő.
  • Quantumleap
    De az akkor sem hihető, hogy úgyis tudták, hogy Linc nem fogja megnézni.
  • dtm
    Szerintem lehet magyarázni, hogy viaszfej volt a dobozban, vagy valami. Csak hát az nem jellemző a Cég-re, hogy nem ölnek meg valakit. Mindegy, várom! Egy kicsit amúgy tényleg semmitmondó az előzetes. Majd a következő...
  • PokerFace
    Spoiler lehet!

Nekem már az előre nem tetszik, hogy Sarah visszatér a 4. évadban, ezt nem lehet ésszerűen megmagyarázni...
  • 1Obi1
    Csodálatos promo, megcsodálhatjuk benne Scofield felöltözését.Grat a készítőknek!
  • winnie
    izgalommentes lenne, ha mindig ugyanazok lennének, ha tudná a néző, hogy senkinek nem eshet baja.
  • etooo
    már várom, de az nem tetszik, h az állandó szereplőket mindig megritkítják :S
  • DöflingR
    Ja, enyhén kirázott a hideg amikor először néztem :)
  • tommyg
    nagyonjóféle