12
DivxtoDVD
  • Onishi
    Semmi ötlet? :-(
  • Onishi
    Ha nem lenne AC3 filterem akkor nem is tudtam volna megcsinálni amit Balumann írt. Nem tudom mi lehet a gond.
  • lpmaskmancick
    lehet nincs AC3filter-ed, nekem se engedte úgy átkonvizni dvd-be hogy ha nem volt fenn
  • Onishi
    Igen van jel 5.1-re, és ha lehalkítom a centert a beszéd egyáltalán nem hallatszik.
  • Balumann
    Ha megnyitod az AC3 -at, akkor kijön egy ilyen kezelő, ahol szintén lehet állítani, hogy milyen hangrendszerre legyen, meg még sok mindent lehet állítani. Ha megy a film, akkor jobb oldalt mutatja, melyik sávon szól hang (sávonkénti hangerő kijelző). Nézd meg, hogy ott az eredetinél tényleg van-e jel 5.1-re. Lehet, hogy nem 5.1-es, csak a kodek osztja-e szét. Ha középen szemből beszél valaki, akkor ha lekapcsolod (lehalkítod teljesen) a centert hallod valamennyire? Mert ha igen, akkor az nem valószínű, hogy valódi hangsávos!
  • Onishi
    Csak magyar nyelvű. Amelyik film 5.1-es azt át lehet állítani stereora, monora stb., tehát nem nagyon értem a kérdést. Windows media player, Media player classic, Winamp, VLC media player, és az Mplayer is 2 csatornát jelez, de mégis mindegyiken tudja az 5.1-et (tehát center hangszóróból csak a beszéd, stb...). Én csak valahogy át akarom konvertálni hogy megmaradjon az 5.1 hang.
  • akyyy
    nem lehet hogy több hangsáv is van a filmen (pl 2.0, 5,1, angolul meg magyarul) és a progi csak a 2.0át látja?
  • Onishi
    Elég érdekes a helyzet, mert a film nfo fájljában 5.1-et ír, de az összes progi amivel megnéztem az avi tulajdonságait ott csak 2 csatornát jelez, de amikor lejátszom ott a hangeszközöknél ki lehet választani az 5.1-et,(ezt csak az 5.1-et tudó filmneknél lehet kiválasztani) és abban is szól. Tehát nem értem, hogy hogy is van ez.
    (Egyébként vagy 3 ilyen filmem van aminél ugyan ez a helyzet)
  • Pistike 007
    Help topik.
  • n3whous3
    De ez pénzes progi, vízjelet rak a videóba, ha nem regisztrálod.
  • n3whous3
    Lehet a progi nem kezeli pont azt a filmet jól ami neked van, próbáld ki másik konvertálóval

Én most konvertáltam át egy filmet ezzel: ImTOO AVI to DVD Converter
  • Onishi
    Hi!

Az lenne a problémám, hogy van egy avi kiterjesztésű filmem ami 5.1-es (meg is hallgattam, tényleg tudja.), és a DivxToDVD progival át akartam konvertálni DVD formátumúra (VIDEO_TS), de ott csak AC3 stereo-t ír ki, és mikor befejezi a konvertálást, akkor már csak sztereót tud a film. Sok 5.1-es filmet átkonvertáltam már ezzel a progival és semmi baj nem volt vele. Szerintetek mitől lehet ez? Hogyan tudnám normálisan átkonvertálni? Segítsetek! Kössz.