16
Canyon headset
-
#16 Amúgy nekem volt, vagyis még van is Canyon Mp3-am és semmi baja csak már nem használom mert telón hallgatok zenét inkább...
Még a legelső mp3-ak közül származik amikor még csak 512-256 MB-os kapacitásúak voltak.
Volt Canyon fülhallgatóm is 2 évig bírta, és elkezdett recsegni, utána vettem másikat, és később kiderült az, hogy csak por ment bele. Leszedtem a hangszóról elől a szivacsot és kifujattam levegővel a koszt. Azóta is jó, igaz a fiókomban van mert most másikat használok. -
#15 Uh akkor tényleg rossz márka lehet. Nekem az a legolcsóbb tescos headset másfél évig kibírta (utána a mikrofon romlott el, vagyis csak mikrofont tartó részén a kábelek. :| -
#14 Talán el kellett volna olvasni a leírást. Megspóroltál volna pár órát vele.
Egyébként szerintem nem érdemes ilyesmi nagyobb headsetet venni. Érdemes egy jobb fülhallgatót venni, és mellé egy kisebb méretű headsetet, amit a nyakadba tudsz tenni. Ezek a mikrofonok általában ugyan olyan minőségűek.
Nagyrészt annyi a különbség, hogy ami tartja a mikrofont az jobb minőségű. Nekem Typhoon headsetem van, szintén usb vibrationos (kaptam). -
#13 Nem volt valami nagy drágaság...
Majd veszek másikat. -
F1re #12 :D:D:D nekem is ien fulesem van am nem akarlak elszomoritani de a Canyon marka kurva nagy szar :D haveromekkal szoktunk hecbol venni de kb 1 honapot se szopktak megelni nagyon szar marka senkinek nem ajanlom :D -
#11 Azt hidtem, hogy csak USB-vel is megy... Bocs a -ságért. -
#10 Köszi !
n3whous3: keresőbe beírtam ezt Canyon headset de nem adott ki semmit.
Bocsi, ha bezárjátok nem akartam kellemetlenséget okozni. -
n3whous3 #9 Hát pedig valszeg az a helyzet :D -
n3whous3 #8 "Connectivity Technology: Cable"
Szóval kell lennie talán normál jackes végű kábelnek is. -
#7 azért remélem nem csak usb-t noymtad be és a kábeleket is bedugtad a helyére :) -
n3whous3 #6 bár keresővel az ilyet nem lehet megtalálni, ha nem gondolod, hogy esetleg van ilyen, szal nem szóltam :) -
#5 "The bass vibration function is powered through the USB connector."
itt bujt el a kis nyuszi!!!
az usb CSAK az áramot adja, a winfosnak nem kel semmit reagálni rá, nekem is olyan fülesem van amithez külön ad áramot az usb, ennyi
vedd fel használd és örülj :) -
n3whous3 #4 Rendszerbeállítások -> Hardver -> Eszközkezelőben felismer valamilyen nem telepíthető eszközt?
Nem találtam én se drivert
Egyébként nem akarlak elszomorítani, de itt van ez az évek óta létező topik, amibe hardver problémákkal várják a kedves látogatókat -
#3 Próbáltam már, de semmi. Már másfél órája szenvedek vele.
Van rajta egy led az világít amikor bedugom úgyhogy az USB része jó.
Erről lenne szó. -
n3whous3 #2 Talán mert semmilyen interaktív műveletet nem lehet vele végrehajtani és csak simán használni kell?
Próbáltad már működésre bírni? Előbb próbálkozz és aztán nyiss topikot! -
#1 Hello !
Vettem egy Canyon headset-et és bedugom az USB-be és az XP nem ír ki semmit. Még azt sem, hogy csatlakoztattam.
Mást bedugok pl.: nyomtató akkor azt érzékeli.
Néztem a www.canyon-tech.com -on is szoftvert de ott sincs semmi szoftver.
A pontos neve: ViOP Headset CNR-HS3
Valaki tudna segíteni ?