16
Canyon headset
  • Doog
    Amúgy nekem volt, vagyis még van is Canyon Mp3-am és semmi baja csak már nem használom mert telón hallgatok zenét inkább...
    Még a legelső mp3-ak közül származik amikor még csak 512-256 MB-os kapacitásúak voltak.

Volt Canyon fülhallgatóm is 2 évig bírta, és elkezdett recsegni, utána vettem másikat, és később kiderült az, hogy csak por ment bele. Leszedtem a hangszóról elől a szivacsot és kifujattam levegővel a koszt. Azóta is jó, igaz a fiókomban van mert most másikat használok.
  • Balumann
    Uh akkor tényleg rossz márka lehet. Nekem az a legolcsóbb tescos headset másfél évig kibírta (utána a mikrofon romlott el, vagyis csak mikrofont tartó részén a kábelek. :|
  • Balumann
    Talán el kellett volna olvasni a leírást. Megspóroltál volna pár órát vele.

Egyébként szerintem nem érdemes ilyesmi nagyobb headsetet venni. Érdemes egy jobb fülhallgatót venni, és mellé egy kisebb méretű headsetet, amit a nyakadba tudsz tenni. Ezek a mikrofonok általában ugyan olyan minőségűek.
    Nagyrészt annyi a különbség, hogy ami tartja a mikrofont az jobb minőségű. Nekem Typhoon headsetem van, szintén usb vibrationos (kaptam).
  • Doog
    Nem volt valami nagy drágaság...
    Majd veszek másikat.
  • F1re
    :D:D:D nekem is ien fulesem van am nem akarlak elszomoritani de a Canyon marka kurva nagy szar :D haveromekkal szoktunk hecbol venni de kb 1 honapot se szopktak megelni nagyon szar marka senkinek nem ajanlom :D
  • Doog
    Azt hidtem, hogy csak USB-vel is megy... Bocs a -ságért.
  • Doog
    Köszi !

n3whous3: keresőbe beírtam ezt Canyon headset de nem adott ki semmit.
    Bocsi, ha bezárjátok nem akartam kellemetlenséget okozni.
  • n3whous3
    Hát pedig valszeg az a helyzet :D
  • n3whous3
    "Connectivity Technology: Cable"

Szóval kell lennie talán normál jackes végű kábelnek is.
  • Zomil
    azért remélem nem csak usb-t noymtad be és a kábeleket is bedugtad a helyére :)
  • n3whous3
    bár keresővel az ilyet nem lehet megtalálni, ha nem gondolod, hogy esetleg van ilyen, szal nem szóltam :)
  • Zomil
    "The bass vibration function is powered through the USB connector."

itt bujt el a kis nyuszi!!!

az usb CSAK az áramot adja, a winfosnak nem kel semmit reagálni rá, nekem is olyan fülesem van amithez külön ad áramot az usb, ennyi

vedd fel használd és örülj :)
  • n3whous3
    Rendszerbeállítások -> Hardver -> Eszközkezelőben felismer valamilyen nem telepíthető eszközt?

Nem találtam én se drivert

Egyébként nem akarlak elszomorítani, de itt van ez az évek óta létező topik, amibe hardver problémákkal várják a kedves látogatókat
  • Doog
    Próbáltam már, de semmi. Már másfél órája szenvedek vele.
    Van rajta egy led az világít amikor bedugom úgyhogy az USB része jó.

Erről lenne szó.
  • n3whous3
    Talán mert semmilyen interaktív műveletet nem lehet vele végrehajtani és csak simán használni kell?

Próbáltad már működésre bírni? Előbb próbálkozz és aztán nyiss topikot!
  • Doog
    Hello !

Vettem egy Canyon headset-et és bedugom az USB-be és az XP nem ír ki semmit. Még azt sem, hogy csatlakoztattam.
    Mást bedugok pl.: nyomtató akkor azt érzékeli.

Néztem a www.canyon-tech.com -on is szoftvert de ott sincs semmi szoftver.

A pontos neve: ViOP Headset CNR-HS3

Valaki tudna segíteni ?