Canyon headset
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nekem volt, vagyis még van is Canyon Mp3-am és semmi baja csak már nem használom mert telón hallgatok zenét inkább...
Még a legelsõ mp3-ak közül származik amikor még csak 512-256 MB-os kapacitásúak voltak.
Volt Canyon fülhallgatóm is 2 évig bírta, és elkezdett recsegni, utána vettem másikat, és késõbb kiderült az, hogy csak por ment bele. Leszedtem a hangszóról elõl a szivacsot és kifujattam levegõvel a koszt. Azóta is jó, igaz a fiókomban van mert most másikat használok.
Még a legelsõ mp3-ak közül származik amikor még csak 512-256 MB-os kapacitásúak voltak.
Volt Canyon fülhallgatóm is 2 évig bírta, és elkezdett recsegni, utána vettem másikat, és késõbb kiderült az, hogy csak por ment bele. Leszedtem a hangszóról elõl a szivacsot és kifujattam levegõvel a koszt. Azóta is jó, igaz a fiókomban van mert most másikat használok.
...::::::...
Uh akkor tényleg rossz márka lehet. Nekem az a legolcsóbb tescos headset másfél évig kibírta (utána a mikrofon romlott el, vagyis csak mikrofont tartó részén a kábelek. :|
Talán el kellett volna olvasni a leírást. Megspóroltál volna pár órát vele.
Egyébként szerintem nem érdemes ilyesmi nagyobb headsetet venni. Érdemes egy jobb fülhallgatót venni, és mellé egy kisebb méretû headsetet, amit a nyakadba tudsz tenni. Ezek a mikrofonok általában ugyan olyan minõségûek.
Nagyrészt annyi a különbség, hogy ami tartja a mikrofont az jobb minõségû. Nekem Typhoon headsetem van, szintén usb vibrationos (kaptam).
Egyébként szerintem nem érdemes ilyesmi nagyobb headsetet venni. Érdemes egy jobb fülhallgatót venni, és mellé egy kisebb méretû headsetet, amit a nyakadba tudsz tenni. Ezek a mikrofonok általában ugyan olyan minõségûek.
Nagyrészt annyi a különbség, hogy ami tartja a mikrofont az jobb minõségû. Nekem Typhoon headsetem van, szintén usb vibrationos (kaptam).
😄😄😄 nekem is ien fulesem van am nem akarlak elszomoritani de a Canyon marka kurva nagy szar 😄 haveromekkal szoktunk hecbol venni de kb 1 honapot se szopktak megelni nagyon szar marka senkinek nem ajanlom 😄
Köszi ! <#worship>#worship>
n3whous3: keresõbe beírtam ezt Canyon headset de nem adott ki semmit.
Bocsi, ha bezárjátok nem akartam kellemetlenséget okozni.
n3whous3: keresõbe beírtam ezt Canyon headset de nem adott ki semmit.
Bocsi, ha bezárjátok nem akartam kellemetlenséget okozni.
azért remélem nem csak usb-t noymtad be és a kábeleket is bedugtad a helyére 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bár keresõvel az ilyet nem lehet megtalálni, ha nem gondolod, hogy esetleg van ilyen, szal nem szóltam 😊
púúúúú
"The bass vibration function is powered through the USB connector."
itt bujt el a kis nyuszi!!!
az usb CSAK az áramot adja, a winfosnak nem kel semmit reagálni rá, nekem is olyan fülesem van amithez külön ad áramot az usb, ennyi
vedd fel használd és örülj 😊
itt bujt el a kis nyuszi!!!
az usb CSAK az áramot adja, a winfosnak nem kel semmit reagálni rá, nekem is olyan fülesem van amithez külön ad áramot az usb, ennyi
vedd fel használd és örülj 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Rendszerbeállítások -> Hardver -> Eszközkezelõben felismer valamilyen nem telepíthetõ eszközt?
Nem találtam én se drivert
Egyébként nem akarlak elszomorítani, de itt van ez az évek óta létezõ topik, amibe hardver problémákkal várják a kedves látogatókat <#bohoc>#bohoc>
Nem találtam én se drivert
Egyébként nem akarlak elszomorítani, de itt van ez az évek óta létezõ topik, amibe hardver problémákkal várják a kedves látogatókat <#bohoc>#bohoc>
púúúúú
Próbáltam már, de semmi. Már másfél órája szenvedek vele.
Van rajta egy led az világít amikor bedugom úgyhogy az USB része jó.
Errõl lenne szó.
Van rajta egy led az világít amikor bedugom úgyhogy az USB része jó.
Errõl lenne szó.
Talán mert semmilyen interaktív mûveletet nem lehet vele végrehajtani és csak simán használni kell? <#bohoc>#bohoc>
Próbáltad már mûködésre bírni? Elõbb próbálkozz és aztán nyiss topikot!
Próbáltad már mûködésre bírni? Elõbb próbálkozz és aztán nyiss topikot!
púúúúú
Hello !
Vettem egy Canyon headset-et és bedugom az USB-be és az XP nem ír ki semmit. Még azt sem, hogy csatlakoztattam.
Mást bedugok pl.: nyomtató akkor azt érzékeli.
Néztem a www.canyon-tech.com -on is szoftvert de ott sincs semmi szoftver.
A pontos neve: ViOP Headset CNR-HS3
Valaki tudna segíteni ?
Vettem egy Canyon headset-et és bedugom az USB-be és az XP nem ír ki semmit. Még azt sem, hogy csatlakoztattam.
Mást bedugok pl.: nyomtató akkor azt érzékeli.
Néztem a www.canyon-tech.com -on is szoftvert de ott sincs semmi szoftver.
A pontos neve: ViOP Headset CNR-HS3
Valaki tudna segíteni ?