5
  • Vorpal
    #5
    Ki fog vizsgálatot követelni a 200 milliós kormányzati portál miatt? - ja arról kuss?
  • 0Hanga
    #4
    Az bajuk a diákoknak, hogy mondjuk bent kell maradniuk, mivel én ugy emlékszem, hogy alá kellett írni, hogy átvettek. S aki messze laki annak vagy utaznia kell vagy bent maradnia.
  • rigidus
    #3
    A diakoknak valszeg semmi. A gaz az, hogy a pedagogusok es adminisztratorok szivnak vele. Tuloraznak, meg napokig kreativit jatszanak, egyik iskolabol/varosbol a masikba telefonalgatnak, hogy hogyan keruljek meg a szoftver kisebb-nagyobb baromsagait.

    Mint minden szoftverfejlesztes vagy IT rendszer, ez is alapos es reszletekbe meno tervezestes + tesztelest igenyelt volna gyakorlott szakembergardaval. A malorokbol viszont vilagosan lejon, hogy itt ilyenrol szo nem volt.

    Ez egy szokasos allami beszerzes ahol par suttyo, lama cimbit ehes bankszamlaval kozel engednek a zsirosbodonhoz. Honapokig/evekig magasrol tesznek ra, hogy kozben mit ugykodnek, aztan amikor kiborul a bili, akkor a piramis aljatol a tetejeig mindenki sportszeruen takargatja egymas hatso felet. Amikor pedig elcsendesedik a vihar es takaritani kell a sajat szemetjuket, visszaulnek a zsirosbodonhoz majd mindenki kiveszi a "magaet" (meg a maset is).
  • Polemius
    #2
    Régen érettségiztem és nem követem az utóbbi években történt változásokat, ezért valaki világosítson fel: mi baja lesz belőle a diákoknak, hogy nem azonnal, hanem egy (néhány) nappal később kapják meg ?
    Gondolom az eredményt úgyis tudják már ilyenkor..
  • morden
    #1
    Ami lefagy az le is fog fagyni :P