Felújítja a Drivert a Ubisoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sorry pach = crack <#ejnye1>#ejnye1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sorry: szigoróan=szigorúan
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Sz'tem ez sokkal jobb, mivel nem bukfencezik annyit a kocsi, mint a GTA-kban, ami engem roppantul idegesített. Nem hittem volna, hogy ennyire meg fog tetszeni a Driver 4, lehet a 3. részt is ki fogom próbálni - persze, szigoróan patchelve. 😊))
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Én a reflectionst fõleg másról ismerem 😊 Destruction Derby. Imádtam, sõt még most is játszogatok vele néha.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a negyedik rész már egész jó, csak sajnos nagyon rövidvolt.
a másik, ami zavart benne, hogy az autók le voltak szorítva a földre, ellenben az elõzõ részekkel, ahol gond nélkül lehetett repkedni jobbra-balra.
én optimista vagyok meg minden... de azt mondom várjuk ki a végét 😄
a másik, ami zavart benne, hogy az autók le voltak szorítva a földre, ellenben az elõzõ részekkel, ahol gond nélkül lehetett repkedni jobbra-balra.
én optimista vagyok meg minden... de azt mondom várjuk ki a végét 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!