17
MINI CD
-
#17 Igazuk van.Nem tom h lehet egyébként warez gameval tolni psp-n.Mézz be a konzolosok fórumába azon belül a psp topikba.Ott sztem választ kapsz kérdéseidre. -
Cat 02 #16 Régen adtak coca-cola hoz csak azon volt is valami xD -
#15 aha értem.Pedig tökre hasonlit a mini cd-re...de legalább már ezt is tudom :) -
#14 Nem mondod^^
Arra akartam kilyukadni, hogy az UMD-hez nem lehet kapni írót, csak eredetiben lehet megvenni, házi másolás lehetősége kizárva. -
#13 "A Sony így előzi meg a warez játékokat PSP-re."
Felkell rakni a PSP-re egy hackelt firmware-t és akkor viszi majd a játékokat memóriakártyáról. -
#12 Így van, abba UMD megy, amit nem lehet üresen kapni. A Sony így előzi meg a warez játékokat PSP-re.
CD
UMD
-
#11 a PSP korongja teljesen más, úgy tudom... az UMD, és nem kompatibilis semmi mással. -
#10 köszönöm a tanácsokat.Én igazából Sony PSP miatt kérdeztem.Csak mert már sehol nem találok ilyet...amúgy az Electro World-ben Mini DVD-t láttam csak eléggé drága :S -
#9 itmedia
És minden elérhető cd/dvd online üzletbe. DVDpapa.hu is tutti. -
#8 azt sajnálom, hogy nem terjedt el jobban. pedig sokkal kezelhetőbb mint a 12 centis.
DVDben aszem ráfér olyan 1+ giga a mini változatra. Blueraynél ráférne 12 giga ..
-
#7 okok, benéztem. -
#6 Imation - 25 x CD-R (8cm) - 185 MB ( 21min ) 24x - spindle - storage media
http://www.amazon.co.uk/...
:) -
#5 Próbáljunk már különbséget tenni MC és MD között. (MiniCD vs MiniDisc) -
#4 tudtommal MD-nek hívják egyébként.. nem nagyon terjedt el a maga korában, így nem csoda h már sehol sem kapni, eléggé vakvágányra futott a dolog. -
#3 bolt? -
#2 hülyeazértnemvagyokban láttam nemrég... -
#1 Sziasztok.Mini CD-ket keresek de már szinte sehol nem találok.Tud valaki nekem ebben segíteni?