Bukni fog az új Hulk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én azt nem értem, hogy mit nem értesz azon, hogy istenítik a vasembert? engem sem padlóztatott le, nem volt rossz, de szerintem abszolút érthetõ, hogy hogy lett ekkora közönségkedvenc, hogy miért jött be ennyire másoknak.
Jóég.
Ez a tipikus "akkoris belekötök még ha fingom sincs mirõl van szó" effektus. 😊
Hajrá
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az hogy xy beleesik-e abba nézõtömegbe akinek tetszet már egyéni izlés kérdése. Pl a Transformers sikeres volt, de nekem abszolút nem tetszett, viszont van olyan film amit úgy érzem megérdemelten kaszált.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Transformersnél Michael Bay is felháborodott azon hogy amikor kezdtek kifutni a keretbõl õ azt mondta hogy akkor neki nem kell fizu utolsó hónapra (vagy kevesebb)erre csak õ volt hajlandó a stábban, és õ rendezte...
Talán ha nem a befektetés lenne az elsõdleges cél, hanem filmet szeretnének csinálni a készítõk, mindenki jobban járna. Okés, négy helyett csak másfél villára futná Kaliforniában... Jajdeszar is lenne...
a Hulknak az alap storyja is gagyi...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Moziban láttam, s õszintén szólva sajnáltam a pénzt a végén, mert sokkal többet vártam - pl. mert sokan áradoztak róla.
Az új Hulk már inkább megérte volna a moziban.
Ez a film meg elég B-kategóriásnak tûnik. Tulajodnképpen mirõl is szól? mindneki lázas öngyilokba kezd?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hu hu hu huuuuuuuuu
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!