23
-
winnie #23 biztos arra célzott, hogy nem érdeklik a fórumozókat a monetáris viszonyaid, hogy mire sajnálod a pénzt:)
amúgy én azt nem értem, hogy mit nem értesz azon, hogy istenítik a vasembert? engem sem padlóztatott le, nem volt rossz, de szerintem abszolút érthető, hogy hogy lett ekkora közönségkedvenc, hogy miért jött be ennyire másoknak. -
NiGhTM4R3 #22 Ez meg tudod, elég gyenge szöveg. Persze, h a saját véleményemet írtam le, vagy látsz olyat h egész Magyarország véleményét pötyögtem le?:D
Jóég.
Ez a tipikus "akkoris belekötök még ha fingom sincs miről van szó" effektus. :)
Hajrá -
heszky #21 Az előzeteshez képest a film nagy nulla volt . Vártam volna a jól megrendezett akciókat látványos lassításokat stb. Az a helyzet hogy nem tudtak kitalálni jó akciót egy vérengző őrült fenevaddal, ezért raktak bele pár nagy üvöltést és fantáziátlan lövöldözést...Csak az utólsó tíz másodpercért érdemes megnézni (azt is csak akkor ha láttad a vasembert ;) ) -
#20 nem kellett volna másik szereplőgárda a hulk 2-re.... szerintem az is elrontotta a dolgot.meg a hulkból nem is tudom igazán mennyire lehetne "emészthető" sztorit kreálni, hisz javában arról szól hogy bepipul, és lerombolja a fél világot. és mindig valami nagyobb és ütősebb dologgal próbálják leteperni. amúgy, mint képregényt, bírom. -
ddt500 #19 Érdekes módon a mostani Hulkban a végső leszámolás nem jött be. Az első 2 csata még ott volt a szeren főleg ami a parkban zajlott. De az uccsó nem tetszett. -
#18 Ez a The Happening egy LOL. Jujj a csunya terroristak... "jujj sz*jatok ossze magatokat amerikaiak vezenyszora" c. fejezet megint. -
Hoz_Hun #17 Hehe a Jelek nekem is tetszet a falunál meg csak a Lány a vízben volt rosszabb (azt konkrétan nem bírtam végignézni). Nem vagyunk egyformák. -
#16 nekem konkrétan tetszett a Falu, a Jelek meg kevésbé. szóval talán el kéne felejteni, hogy te vagy itt az egyetemes ízlés-felelős. -
Hoz_Hun #15 Azon fellül a bevétel egy mérőszám. Ha nagy a bevétel sokak megnézték azaz sokaknak tetszett, ergó jót csináltak.
Az hogy xy beleesik-e abba nézőtömegbe akinek tetszet már egyéni izlés kérdése. Pl a Transformers sikeres volt, de nekem abszolút nem tetszett, viszont van olyan film amit úgy érzem megérdemelten kaszált. -
invidia #14 azért ez nem így megy, ez is befektetés, mint bármi más, nagyobb rizikóval, nagyobb kamattal
Transformersnél Michael Bay is felháborodott azon hogy amikor kezdtek kifutni a keretből ő azt mondta hogy akkor neki nem kell fizu utolsó hónapra (vagy kevesebb)erre csak ő volt hajlandó a stábban, és ő rendezte... -
#13 Engem kissé elszomorít, hogy manapság szinte csak az számít, az a hír, hogy egy film mennyit hoz, mennyivel ugorja meg a befektetett pézet.
Talán ha nem a befektetés lenne az elsődleges cél, hanem filmet szeretnének csinálni a készítők, mindenki jobban járna. Okés, négy helyett csak másfél villára futná Kaliforniában... Jajdeszar is lenne... -
Derapo #12 szerintem meg nem egyéni mert én kifejezetten unatkoztam rajta...mármint a vasemberön. -
Loverman #11 ez tudod egyéni vélemény - egyéni probléma -
#10 szubjektív szerintem...
a Hulknak az alap storyja is gagyi... -
NiGhTM4R3 #9 Nem értem miért istenítik itt is a Vasembert, szerintem teljesen átlagos, sőt.
Moziban láttam, s őszintén szólva sajnáltam a pénzt a végén, mert sokkal többet vártam - pl. mert sokan áradoztak róla.
Az új Hulk már inkább megérte volna a moziban. -
#8 most őszintén, a Jelek még egész jó volt, de az a Falu... az mekkora trágya! úristen, az valami förtelem.
Ez a film meg elég B-kategóriásnak tűnik. Tulajodnképpen miről is szól? mindneki lázas öngyilokba kezd? -
#7 Love Guru mikor kerül moziba itthon?? :DDD Kicsi, Én!:D -
#6 mi az imdb-n már 8.0ás szóval annyira nem lehet rossz a film, nekem tuti nézős lesz az extended verzíó. -
#5 Kicsit aljas dolog, de remélem megbukik a Get Smart, mert még sok Office epizódot szeretnék látni. -
jeti00 #4 ha rajtam múlt volna le se forgatják :) -
xmodule #3 Tegnap néztem meg az új Hulk ot. De nekem a régebbi jobban tetszett. -
Loverman #2 ezt mindenki tudja. pont azért csináltak újat. nvm -
nohea #1 Sztem a "régi Hulk" se volt egy nagy durranás. o.O Bevételektől függetlenül.