arrakistor#5
negatív. a neten bármit is megszűrni , bármi ELLEN is küzdeni (értem bármilyen tartalom ellen) alapvetően nem logikus. a nagy számok törvénye szerint mindig lesz más, mindig lesz olyan aki pótolja és/vagy más néven újrapublikálja ugyanazt vagy hasonló anyagot.
arrakistor#4
én rendszergazda létemre is beleőszülnék és főleg beleőrülnék ha ilyen szűrőket kéne konfigolnom, hogy várható ez el a lamer szülőtől és pedagógustól???
god25#3
Így van! Amikor 12 évesen először kivertem én is undorodtam, majd 14 éves kor után rájöttem, h nem is rossz. :D Addig nem érdekelt a meztelen nő.
Inkább otthon foglalkozzon mindenki a MEGFELELŐ neveléssel és felvilágosítással.
torcipepe#2
erről csak annyit, hogy 12 éves fiú ismerősöm mikor meglátta, hogy Dundika aktképe mosolyog rá a monitorról, annyit mondott fujj és elfordult. és ez feltehetően nem azért történt, mert a csaj ronda, hanem mert a kicsiket nem érdeklik az ilyen dolgok. az önszabályozás is nagyon jól működik.
KarmaXXL#1
Húúúdefontos.
Szűrhetnék inkább az ismert káros oldalakat (valaki biztos gyűjt róla listát). Vagy szűrhetnék a trójaikat... Sokkal több értelme lenne.