18
-
Fbn Lx #18 grafikailag call of duty 2.
6 képet láttam összvissz, azok alapján mondom persze. -
Indigo #17 Már ne haragudj, de a CoD 2-nek is volt ilyen grafikája... Ezek messze nem Photoshop-os képek, és egyáltalán nem vágtam hanyatt magam a képek láttán. -
JoinR #16 hol lesznek újra időtálló CoD játékok...mint a 2, amiket évek után is lehet tolni? Még a 4-et is éppen csak letöröltem formázás miatt, de már nem rakom vissza pár hónapra, ha jön az új... -
#15 ezt akartam megelozni :D ... marmint hogy ha jatek hireket akarok olvasni akkor azt nem az sg-n fogom...csak mar lusta voltam bepotyogni akkor :) -
#14 a 2 is többesszám ám ^_^ de létezik google(image) is, akit jobban érdekel utánnapötyög, hírnek megfelel. Aki sok képet, komoly játék beszámolókat akar az az erre specializálódott fórumokon keresse szerintem. Ez az SG-nek egy (nagyon) pici része már. -
Csaba42 #13 Majd ha lesz in-game kép, akkor beszélhetünk arról, hogy az új COD-ból megjelent pár kép. Addig meg mutogassák maguknak a Photoshopos képeiket. -
dzsagon #12 istentelen ratyi -
#11 "Call of Duty: World at War KÉPEK" ... akkor minimum 5-6 db ne 2 -
Reg5 #10 Serintem a MoH:PA az egyik legjobb medal rész volt. -
#9 És nem isteníteni akarom a CoD -okat, multiban nem szeretem. De ezek a hozzászólások nekem inkább divatfikázásnak tűnnek, mint tapasztalati előrejelzésnek (főleg, hogy csak pár kép van belőle). -
#8 Mondjátok már meg, mi alapján mondjátok, hogy bukás lesz a játék?! Már 2 éve tudni lehet, hoyg ez a rész a 2. vh lesz, és biztos, hogy rengeteg játék fog még kijönni erről a témáról. Japánok ellen ráadásul még csak a MoH egyik részében kellett menni, ami nem volt túlságosan jó rész.
CoD 4 továbbfejlesztett motorja szinte biztosan garantálja a megszokott fantasztikus háborús hangulatot, filmszerü játékmenet, lenyűgöző látványt, és valószínűleg a szokásos kis gépigényt.
Ráadásul a környezetet is lehet pusztítani, lángszóróval.
Kezd egyre divatosabb lenni az ilyen játékok fikázása... fúú 2. vh már megint... 14 évesek játszanak vele...
Vannak újabb játékok amik tényleg gyengék és 10 éves játékkal jobban el lehet lenni (pl. Turok, Crysis, stb.). CoD 3 -at mondjuk nem ismerem - állítólag gyenge lett - lehet ez is az lesz, de így előre megállapítani pár képből nem lehet. -
#7 Ezt kávézacból jósoltad meg? Vagy esetleg a fejlesztők egyikét tisztelhetjük benned? -
#6 SGn inkább csak játék elemzéseknél vagy ajánlásoknál van sok kép az adott gameból. -
DarkLaca #5 Picsába.. pedig már azthittem több bőrt nem akarnak erröl a szar II világháborúrol. Nagyon untam már, végre itt volt a 4. rész, erre megint a szart csinálják... Ki a f*szt érdekel, hogy milyen grafikája van? ha szar a játékmenet, éspedig ez szar lessz, akkor úgyanúgy selejt az egész... -
#4 ennel azert joval több kép van -
Reggaester #3 -
hawkie22 #2 F@sza, ez se fog menni a gépemen. -
#1 Év bukásásra számitok!