29
-
CaptainRumi #29 Ebben akkor 3 ellenfél is lesz sőt 100 meg 100 mivel Joker, Két-arc és Madárijesztő mellett azok emberei is ellenségnek számítanak -
Kemény Husi #28 Sorry? Tökéletes alkotások? Eökhem.
Oké, a Batman Returns elég jó, a Forever nézhető, de a tökéletestől messze vannak, a Batman & Robin pedig egyszerűen gagyi hányingerkeltő ocsmányság. -
Quantumleap #27 Kivéve az 1989-est. -
MoToX #26 a régi Batman-filmekben is átlag 2 ellenfél volt mégis tökéletes alkotások. a Beginsből kiindulva ez is nagyon jó film lesz :) -
A1274815 #25 Mondjuk a "Batman Begins"-ben két ellenfél volt, mégsem volt összecsapott. -
Quantumleap #24 Most egy kicsit félni kezdtem. Nehogy ez is összecsapott legyen, mint a Spiderman 3! Bocs, de ez az őszinte aggodalmam. -
A1274815 #23 Ez így ilyesztőbb, mint a Joker. Valószínűleg így fog kinézni, a mostani részlettel összehasonlítva. -
MoToX #22 itt van egy érdekes kép:
Két-Arc -
kicsibicska #21 Joker EMO? :) -
A1274815 #20 Hát a szereposztás szerint nem:
"Anthony Michael Hall ... Mike Engel" - IMDB -
Andrews2007 #19 Elvileg vannak olyan pletykák hogy a végén valahogy előkerül aztán Két Arccal mennek a 3 részbe mint főellenfelek. -
dalton38 #18 Anthony Michael Hall elvileg ő lesz Rébusz
http://www.sg.hu/cikkek/53545/negy_gonosztevo_batman_ellen
http://www.imdb.com/title/tt0468569/ -
dalton38 #17 lehet,hgy 4 lesz bent mert szerepelni fog benne rébusz is mert fent van a nev egy két helyen meg régi cikkbe lehetett olvasni de 3 az biztos!!! -
A1274815 #16 Igazából hármat: Madárijesztő, Joker, Kétarc. -
Quantumleap #15 Ezt valahogy nem csodálom. Elvégre Jokert is átrealisztikálták (savmarás helyett önfestés és önvagdosás).
Remélem, nem lesz hasraesés abból, hogy két gonoszt is szerepeltetnek. -
A1274815 #14 "His campaign against crime ends tragically during the prosecution of crime boss Sal "Boss" Maroni for murder. ...
The comic book limited series Batman: The Long Halloween elaborates on these events, with some changes. In it, Dent, Captain (later Commissioner) James Gordon, and Batman forge an alliance to rid Gotham of crime. Mafia chieftain Sal "The Boss" Maroni is still the criminal who disfigures Dent with help from the corrupt Assistant District Attorney Vernon Field, who provides him with the acid (concealed in an antacid bottle). Dent gets his trademark coin from his abusive father, who is referred to as being in some form of mental institution (his relationship with his father was earlier introduced in Batman Annual #14).[5] Gilda Dent, who had been Dent's fiancée back in Detective Comics #66 and 68 (1942),[2][6] is instead his wife in The Long Halloween (1998). Dent escapes from the hospital and hides out in the sewers for weeks, finally resurfacing as Two-Face to take revenge on the mob, killing Vernon Field and mob boss Carmine Falcone (Maroni has already been assassinated by this point by Falcone's son Alberto). By the end, Two-Face is incarcerated in Arkham Asylum."
Forrás
Azt hiszem itt lezárhatjuk a vitát, hogy ki hozza létre Kétarcot, annyí biztos, hogy nem Joker. -
A1274815 #13 Mondjuk a trailer alapján, itt nem sav lesz, hanem olaj ami kigyullad és megégeti az arcát. -
Suffering #12 értsd már meg h Joker öntötte le. Szerkesztőnek meg üzenem h nem volt smemi féle vita se mert már eddig is tény volt h kétarc szerepelni fog az elözetesben ha HD minőségben nézed meg, akor látcik h barna izék lognak ki az arca másik feléről amikor a kocsiban ült. -
#11 Akkor rosszul emlékeztem. De valami miatt rémlett Joker....talán az ő tárgyalásán történt? -
Kozma89 #10 A képregényben Salvatore Maroni maffiavezér savvazza le, őt pedig Eric Roberts játsza a tDK-ban. -
#9 Már hogy érted?
Ha jól tudom a képregényben egy tárgyaláson Joker fröccsntett savat Dent pofájába. Ebben a filmben biztos hogy nem így lesz, de attól még szerintem ugyanúgy Joker lesz az elközető. -
A1274815 #8 Kíváncsi vagyok, hogy vajon Joker teszi-e ezt vele. Ha igen akkor egy nagy pofon lenne az eredetinek. -
OJ #7 Így van. Már a második előzetesben is benne volt, csak nem az égett felét mutatták. -
JASON13 #6 szerintem nem ez a vége mert nem szokás az utolsó jeleneteket feldobálni csak úgy az internetre. valamint a zene sem olyan, hogy huu utolso képsorok a filmből. szerintem komoly szerepe lesz ebben a részben is hiszen már az előzetesben láthattuk kétarcként Dentet kocsiban ücsörögve pisztollyal a kezében magában motyogva (aki szemfüles az már észrevette [ 3. trailer 2:03]). ugyhogy nem kell aggódni. -
Andrews2007 #5 TDK filmzene részletek -
asztosz #4 Ez soha nem volt vita kérdése, aki látta az eddigi előzeteseket, az tudhatta, hogy ebben a részben már átalakul Kétarccá! -
PokerFace #3 Tuti, hogya végén lesz, az előttem szólóval teljesen egyetértek. Alig várom, hogy láthassam! Már most fogadni merek, hogy fel kerül a Begins mellé az imdb top listájára! -
#2 áááá de várom már!!! R.I.P. Heath Ledger -
xido #1 Miért ne lehetne "cliffhanger"?..Nolan nem követné el azt a hibát,mint Raimi,mikor a Pók 3-ban összerakott 2 igen erős negatív karaktert és szépen ki is oltotta vele mindkettő komolyságát...Batman begins-ben is a végén a joker kártya volt a felvezető