Szinte kizárólag Windows van az állami gépeken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem a notebookomon a vista nem ismerte fel alapból a kártyaolvasót, elsõ indulásakor felment a netre lehúzta, telepitette és 60 mp múlva mûködött, anélkül, hogy egyet is kattintottam volna. Ubuntu-n a mai napig nem megy... Biztos meg lehet hackelni, csodás leirások vannak hup-on száz soros config file hackeléstõl kezdve a kernel forgatásig. "de ehhez nekem mi közöm? Oprendszert akarok és dolgozni"...
Ez pár jobb féle hangkártyát ismer
OpenSuse által biztos ismert
Ubuntu alatt
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Mig 1 Samsungot nem ismer a Vista addig 300 hangkártyát a linux - én elhiszem hogy a gyártó hibája - de ehhez nekem mi közöm?
Oprendszert akarok és dolgozni és kész - szarok én a gyártókra.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Vagy a ThinkPademhez 200 driver kell, amíg életre kelhet?
A legújabb Ubuntu szó szerint mindent támogat róla, trükk nélkül.
Ha azt mondod, hogy a nyomtató a Samsung, a laptopom meg a Lenovo hibája, nem a Windowsé, akkor a Te hangkártyát se a Linux hibája, hanem a gyártóé. <#nezze>#nezze>
windows van aztán kész - ha lesz másik legalább ennyire jó akkor majd meg lehet gondolni - átlagos irodai felhasználónak tökéletes - a gyikoknak meg van elég alternativa.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
az intézmények meg nagyvállalatok vezetõi mind hülyék...
már várom!!!