GAZ Racing: Drag\'n\'Drift / Lada Racing Club 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
megtörténhet, mert sehol semmi, még a weblapok is megszüntek, az 1-nek sincs semmi weboldala, sõt a galeos media inc-t sem találom :/
Pepsi Twist
sztem eldobták az öteletet az elõzõs ejött be... illetve sztem jó csak a kivitelezés nem jött össze... a védelem kurva jó lett viszont a gépigénnyel már voltak gondok 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
na van már valami helyzet? vagy sehun semmi, és szokásos fejlesztési sebesség? 😄
hykao
Egyelõre sajnos semmi.
kifli
valam hír van? vagy mélyen hallgatnak az oroszok?
Pepsi Twist
valami új infót valaki nem tud?

malter
lada racingtöl sokat vártunk,képek alapján jonak is indult,de a végén nagyon össze lett csapva
itt már az ingame video alapján sokat javult,ha nem csapják a végén ezt is össze,akkor még egész jo game alakulhat ki😊
bertino
jo tény, hogy az orosz idõkbe én még maximum gondolatban léteztem, csak mondtam, hogy ennyire ne örüljünk neki, persze király, aprolékos, fasza meg midnen, csak aztán eredménye is legyen Oo

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hykao
LOL mirõl beszélsz? 😊 Mindenesetre bámulatos ez a város lemodellezés, és irigylendõ, ahogy viszonyulnak a saját dolgaikhoz...nem úgy, mint nálunk az emberek nagy része (akik szerint ha valami magyar, az szar is egyben...) Biztos lehetsz benne, hogy én is jobban örülnék olyan híreknek ha valakik pl. Budapestet modelleznék le, és ezt a városmodellt a jövõben több játékhoz is fel lehetne használni...de erre pont 0% esélyt látok sajnos...

Visszatérve az orosz témához: tudod 20 évvel ezelõtt én is untam mint a franc a nyelvet, a filmeket és az egész szarságot, és én is a nyugati dolgok után sóvárogtam...mára viszont fordult a kocka: ma az amcsi- és nyugatmajmolást unom, a gagyi hollywoodiféle kamukat, kliséket filmekben, játékokban stb. stb... szal felüdülést és némi nosztalgikus érzést kelt pl. egy ilyen téma: tuning Volga a Vörös téren vagy épp atomtitok ellopása az amerikaiaktól (játékban értendõ 😛)! 😊
bertino
jo de ne tegyünk má ugy, mintha büszkék lennénk a ruszkikra hykao <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
<#eljen>ezek nem zsákbamacskáznak 😄

hykao
Persze, hogy elnagyolt, pontosabban még nincs kidolgozva minden részletében - lévén erõsen fejlesztés alatt áll még a játék!

LRC szvsz sokkal kevésbé volt "valósabb", nézd csak meg a korábbi videókat! Az LRC-ben sokkal természetellenesebbek, harsányabbak a színek, túlzásba vitt Bloom vagy HDR effekttel megfûszerezve. Nézd meg az új videó második felében a városi részek bemutatását, különösen a Lomonoszov Egyetem környékét, ugyanezt a részt mutatták be az LRC beharangozóvideójában is, és abban sokkal statikusabbnak hat minden, fõleg a víz stb...

...na de a lényeg, találtam valami sokkal izgalmasabbat! Itt a fejlesztõk oldala: http://www.ladaracing.ru/
A jobb oldali részen van a két új projekt (GAZ Racing és az LRC 2), alul megtekinthetõ az LRC2 egy korai - a modellrészletességet bemutató - videója is, illetve a GAZ Racing videó (mindkettõ nagyfelbontású verziója letölthetõ)...ám ami ennél is érdekesebb, az felül a "GOROD" link: http://3dmoscow.ru/, melyre kattintva kiderül, hogy ezek bizony elég részletesen - a valóságnak megfelelõen - lemodellezik Moszkvát szõröstül, bõröstül! 😊 És a lemodellezett város a továbbiakban több játékhoz is felhasználásra fog kerülni! Már most is rengeteg városrészlet modellje megtekinthetõ az oldalon, a metróállomásoktól a Lenin mauzóleumig. 😊

Pár kép:

Nagy Péter emlékmû:

Lenin mauzóleum:

Zsukov marsall szobra:

Vaszilij Blazsennij-székesegyház:

A topik címét módosítottam...
R0zs0máK
Hát a videó alapján ez egy igen nagyon szar fosnak ígérkezik 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bulba
Nekem kicsit elnagyolt (fõleg az autó) és steril :/
Közben nézegettem LRC-s képeket és ott a színek is valósabbak voltak, meg úgy az egész sokkal "élhetõbbnek", reálisabbnak tûnt.
Persze azért nem írom még le a játékot, amíg valami ki nem próbáltam 😛

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Nekem is, cask ezt reggel lustavoltam már leírni: DD

[HUN]FaTaL
Nem tûnik rossznak csak ne felejtsék optimalizálni...

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
videó alapján nem is olyan rossz +fav

A GAZról nekem elõször a 69-es jutott eszembe, azzal elég érdekes lenne driftelni. (késõbb esett le, hogy náluk a Volgát is Gaznak hívják...)

kemszi2
újabb orosz csoda.az lrc-t nem tudtam kipróbálni sajnos
Frosty01
cementet vacsoráztál? -.-

practitioner of the forbidden arts of death

Énvagyokazapád
ok, neked kus. htx.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Darukezelő
Érdekel minket mire gondoltál? Kérlek, motorozz inkább, addig sem vagy SG-n :C

Elnézést az offért

hykao
Aham értem...nyári szünet eufória...értem én... 😛
Benny04
<#gonosz1>

Énvagyokazapád
de az én esetemben nem arra gondoltam <#wink>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

hykao
Ez esetben: Drag = gyorsulás(i verseny)
Énvagyokazapád
fogd és drift, hátnemjó? <#gonosz1>

Benny04
jó játéknak tûnik, +fav

hykao
Ahogy a linkelt oldalon is írva van: ez egyelõre csak egy munkacím (Рабочее название😉...(bár nem csodálkoznék, ha végül ez maradna az angol cím... 😄)
Pff..
Ilyen címeket, amiket ezek adnak...

hykao
A Lada Racing Club készítõi úgy tûnik nem nyugodtak bele az említett játékuk kétes sikerébe, és tovább erõltetik a dolgot, azaz dolgoznak a Lada Racing Club 2-n (megjelenés valamikor 2009-ben talán), valamint a VAZ gyár mellett egy másik nagy orosz (szovjet) autógyártó - a GAZ - is terítékre kerül náluk, ez lesz a GAZ Racing: Drag'n'Drift, amely ha minden igaz 2008 vége felé jelenik majd meg. (a képek és a videó alapján határozottan fejlõdést mutatnak a fejlesztõk 😄, a videó második felében a Lada Racing Club egyik korai bemutatóvideójának helyszínei köszönnek vissza, ezúttal kevesebb a HDR (😛), viszont a grafika sokkal valósághûbbnek látszik)

Képek és egy bemutatóvideó a játékból (és vélhetõen a Lada Racing Club 2 helyszíneibõl is): KATT

A videó nagyobb felbontású változatát egyelõre még vadászom, ha meglesz dobok linket ahhoz is.