GAZ Racing: Drag\'n\'Drift / Lada Racing Club 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
itt már az ingame video alapján sokat javult,ha nem csapják a végén ezt is össze,akkor még egész jo game alakulhat ki😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Visszatérve az orosz témához: tudod 20 évvel ezelõtt én is untam mint a franc a nyelvet, a filmeket és az egész szarságot, és én is a nyugati dolgok után sóvárogtam...mára viszont fordult a kocka: ma az amcsi- és nyugatmajmolást unom, a gagyi hollywoodiféle kamukat, kliséket filmekben, játékokban stb. stb... szal felüdülést és némi nosztalgikus érzést kelt pl. egy ilyen téma: tuning Volga a Vörös téren vagy épp atomtitok ellopása az amerikaiaktól (játékban értendõ 😛)! 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
LRC szvsz sokkal kevésbé volt "valósabb", nézd csak meg a korábbi videókat! Az LRC-ben sokkal természetellenesebbek, harsányabbak a színek, túlzásba vitt Bloom vagy HDR effekttel megfûszerezve. Nézd meg az új videó második felében a városi részek bemutatását, különösen a Lomonoszov Egyetem környékét, ugyanezt a részt mutatták be az LRC beharangozóvideójában is, és abban sokkal statikusabbnak hat minden, fõleg a víz stb...
...na de a lényeg, találtam valami sokkal izgalmasabbat! Itt a fejlesztõk oldala: http://www.ladaracing.ru/
A jobb oldali részen van a két új projekt (GAZ Racing és az LRC 2), alul megtekinthetõ az LRC2 egy korai - a modellrészletességet bemutató - videója is, illetve a GAZ Racing videó (mindkettõ nagyfelbontású verziója letölthetõ)...ám ami ennél is érdekesebb, az felül a "GOROD" link: http://3dmoscow.ru/, melyre kattintva kiderül, hogy ezek bizony elég részletesen - a valóságnak megfelelõen - lemodellezik Moszkvát szõröstül, bõröstül! 😊 És a lemodellezett város a továbbiakban több játékhoz is felhasználásra fog kerülni! Már most is rengeteg városrészlet modellje megtekinthetõ az oldalon, a metróállomásoktól a Lenin mauzóleumig. 😊
Pár kép:
Nagy Péter emlékmû:
Lenin mauzóleum:
Zsukov marsall szobra:
Vaszilij Blazsennij-székesegyház:
A topik címét módosítottam...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Közben nézegettem LRC-s képeket és ott a színek is valósabbak voltak, meg úgy az egész sokkal "élhetõbbnek", reálisabbnak tûnt.
Persze azért nem írom még le a játékot, amíg valami ki nem próbáltam 😛
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Elnézést az offért
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Ilyen címeket, amiket ezek adnak...
Képek és egy bemutatóvideó a játékból (és vélhetõen a Lada Racing Club 2 helyszíneibõl is): KATT
A videó nagyobb felbontású változatát egyelõre még vadászom, ha meglesz dobok linket ahhoz is.