52
www.anonimmc.uw.hu
-
Jack95 #52 jöhetne már az új album! :D -
erikn #51 húúú nagyon köszi:D -
#50 "A közismert klasszikus jelenet Jancsó Miklós Nekem lámpást adott kezembe az úr Pesten című filmjéből."
-
erikn #49 hello
a maradj csendeben c.szám elején van egy párbeszéd,az nem tudjátok honnan van? v azt külön felvették a számhoz? -
#48 -
belcure #47 Nagyon Profi! A legjobb!!!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/S1t2iTPUzOQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/S1t2iTPUzOQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
-
#46 -
#45 mivvvanveleed? -
#44 O.o -
#43 szarok az egészre, Messze a sárban powa -
#42 ha már nem is NC sek de a legtöbb volt NC és a szememben eléggé alacsonyan van, kivétel mondjuk MC Gőz meg Fanka... -
#41 de azért eléggé otthon vagyok ha nem is nagyon, és az ilyenek szar zenét csinálnak ennyi. ez az én véleményem-.- -
Brash #40 Akkor nem vagy nagyon otthon a témában, már neharagudj. :) Olyan mint NC-s már nem sok van. Szóval nincs kit lenézned sem. Egyébként Suppah, Wherdee nemtudom minek lenézendőek. De persze nekem mindegy. :) -
#39 ez a kedvenc számom, kivülről fújom a szöveget :D -
#38 A gitártokokban gyűlnek az apró pénzek
Boldogan dalolnak az utca zenészek
Az élettől részeg az az öreg csavargó az a padon alvó
Csipp csepp egy esőcsepp cseppen a földre
Csak figyelem csöndben hogy a tócsát kitöltse
Csak fel ne költse,hisz jobb ha nem látja
Hogy újságpapírral van bevetve az ágya
Pedig valaha szerették,de a magányba menekült
És pont azokon a napokon marad rohadtul egyedül
Mikor kéne egy társ kivel mindent megoszthat
Örömöt bánatot, jót és rosszat -
#37 -
#36 aki nem tud érdemben hozzászólni a topichoz, az kérem mellőze a kommentelést. köszönöm. -
#35 "A kezemben cigaretta csikkek / nézem a tv-t és nevetek a meccsen.." +fav :) -
#34 átlátod-e a helyzetet?! -
#33 inkább az NC seket nézem le, Fankának vannak jó számai, amik nekem is tetszenek, de a legtöbb NC os nekem mint egy vicc.. -
#32 zsir -
#31 Érdekesen értelmezheted Fankát ha így nyilatkozol.Most csak FankaDeliről beszélek, nem az NC-ről.Na mindegy mindenkinek szíve joga dönteni.:)
Jah és nagyon szeretem Anonimnek a számait. -
#30 -
#29 +fav :)
-
#28 AFAF:AS -
#27 Siskát levéve egyetértek :) -
#26 újabb értelmes hozzászólás -
#25 tehát leszopnád -
#24 hát ez az, előadásban és mondanivalóban, szövegben is -
#23 hát annál a brigádnál simán jobb -
#22 Gyónás -
#21 Én nagyobbra tartom zeneileg mint a fankadelit vagy siskát vagy az egész nightchildet. -
#20 annyira nem is gáz, mint gondoltam. -
#19 nincs valahol valami info vagy biográfia? -
#18 ÓÓÓÓÓ upsz caps lock off -
#17 áruld el mien fajta zene ez????(rock,metál,tecno,stb....) -
bocs -
#15 jaja vannak iyen depressziós számai, azokat általában nem nagyon hallgatom inkabb a csöves csóró track eket:) -
#14 *ha otthagy.. -
#13 nem tom miért nem szeretem amúgy... a hangja nem igazán jön be, meg ahogy nyomja aza stílus se. én inkább wacuum , kriminal party gyerek vok :D
bár anonimnek van egy száma amit mindig meghallgatok a otthagy vmi nő , szal mégis adott vmit.