Megérkezett a Megtorló 2 előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stevenson megérdemli a róma miatt a szerepeket, de azért remélem kap majd komolyabb bizonyítási lehetõségeket is.
ez nem elõzetes volt, hanem teaser.
Én biztos hogy meg fogom ezt nézni, és pont stevenson miatt. Nagyon megkedveltem a rómában, remélem itt is hozza a formáját.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
én meg lehet hogy pont stevenson miatt nézem meg, bírtam a rómában is, az õ karakterével egyetemben.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az elsõ rész sem tetszett.Nevetséges, komolytalan limonádé, aminek közel sem sikerült a képregény hangulatát áthozni.
"Thomas Jane-nek jobban állt Frank Castle szerepe."
Thomas Jane meg kétségtelenül szimpatikus színész, de mint Megtorló...hááát<#szomoru1>#szomoru1>Stevensonra sokkal jobban hasonlít és sokkal jobban hozza az "elborult" figurát.
Mondjuk igazán ez az elõzetes sem fogott meg, bár szerencsére mintha egy kicsit sötétebb hangulat áradna belõle.Viszont azt utálom, hogy ha egy filmben van egy komolyabb 5 perces akció, és az elõzetesbe abból az egybõl vagdosnak bele, mintha az egész film tömény akció lenne.
"Thomas Jane-nek jobban állt Frank Castle szerepe."
Thomas Jane meg kétségtelenül szimpatikus színész, de mint Megtorló...hááát<#szomoru1>#szomoru1>Stevensonra sokkal jobban hasonlít és sokkal jobban hozza az "elborult" figurát.
Mondjuk igazán ez az elõzetes sem fogott meg, bár szerencsére mintha egy kicsit sötétebb hangulat áradna belõle.Viszont azt utálom, hogy ha egy filmben van egy komolyabb 5 perces akció, és az elõzetesbe abból az egybõl vagdosnak bele, mintha az egész film tömény akció lenne.
stevenson feje sokkal jobban megy a képregénybeli megtorlóhoz, szerintem. attól félek csak hogy egy sztori nélküli agyatlan shoot em upot csinálnak belõle.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Jaja, Jane jó volt a szerrepben, de Stevenson eddigi filmjei alapján nagy kedvencem (lásd, Roma ill. Artúr király).
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az elõzetestõl nem ájultam el .:S Az elsõ rész nagyon tetszett, remélem hozza a színvonalat. Tom Jane-nek tényleg jobban állt. Ez van mostanában, tökmind1, hogy ki játssza a fõszerepet, csak valaki legyen, és nemutolsó szempont hogy olcsón elvállalja. Én a producerek helyében addig gyõzködtem volna Hensleighet és Jane-t amig el nem vállalták volna, de sajna ez van 😞