31
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1174555577
-
zbundy #31 Látom, hogy ez már lerágott csont, de ennek tényleg nagyon sz*r a grafikája. Nekem a best a 2. rész volt, azt nagyon szerettem, szép volt a grafikája is és a hangulata is nagyon jó volt. De ez a rész... ááááá... hát már a borítója kikészít :D Hogy néznek ki rajta? Istenem... :S -
#30 akkor klóz -
#29 -
ldavid #28 van már ilyen topic (igaz, angol címmel) -
#27 kurva gagyi a 3,az első volt a legistenebb,azzal mennyit hülyültem:DD -
#26 Pokoli 1,2-t imádtam.
ebben elég furák az emberek, de azért letöltöm :S -
cucmalajmc #25 nemrég leszedtem, persze csak orosz nyelven volt meg. nem értettem semmit, de már a látványtól is elment a kedvem ettől a játéktól. BORZALMAS! nem ajánlom senkinek. 1-2 azok istenjátékok. -
#24 Hát azért a Crysis nem unalmas, ugyanolyan a játék menete mint a COD4-ek, aztán azt meg istenítik.
Ez a 3-ik rész már fél éve fent van a neten oroszul. Most magyar lett, de olyan szar, tényleg érdemes először a neten tájékozódni a képekről a vásárlás előtt.
Aztán 1-2 év múlva amikor leárazzák 990 Ft-ra Tescóban, akkor majd kapkodják apukák, anyukák mert megveszik kölöknek. -
#23 nem erről a játékről beszélek, mert ez tényleg egy rakás szar
hanem alapjába véve a játékokról lehet élethű grafikája egy játéknak ha egy kalap szar unalom az egész lásd crysis -
#22 Igen,igen..Jowood által gyártott Pokoli Szomszégok volt az igazi, ez már egy ócska utángyártott vacak.. A grafikai motor is borzalmas. -
#21 nagyon kétlem a képek alapján, hogy hangulatban megközelítené akár az első (igazi) 2 részt. azoknak a hangulatával sosem volt gond szvsz, toppon volt. -
#20 A hangulat is egy rakás szar ezzel a graffal. -
#19 nem a grafika a lényeg hanem a hangulat... -
#18 ez de qrvaszar :S
ha köze nincs az eredeti készítőkhöz, hogy rakhatták rá ezt a nevet? honnan volt meg a joguk ehhez? :S -
#17 Ez így ránézésre valóban rakás szar. Ilyen graffal el lehetne bújni, nem csak manapság ronda, hanem az előző részekhez képest is. Kb Nintendo DS-en vannak ilyen grafikájú játékok, de azok is inkább szebbek. Nagy hiba volt 3D-s karaktereket használni, ha ennyire nem tudják megcsinálni. -
#16 Ez nagyon elrontották, ennél még én is jobbat csinálok. Az első rész ami kb 4 éve jelent meg az sokkal jobban nézett ki és haverom régi 300 Mhz-es gépén is elfutott. Akkor ma már százszor szebbet lehetne gyártani tele shaderezve, akadásokkal.
Ez valami übergagyin néz ki, főleg a karakterek.
Ja és az első kettőt nem a Jowood csinálta, az csak a kiadó neve.
Olyan mintha azt mondanánk az NFS-t és a Crysis-t is az EA csinálta. -
#15 ezzel inkább elrontják h ezt a szart a 3.nak merik nevezni.jöjjön az igazi.ennél az 1-nek is jobb volt a grafja -
#14 Na akkor azért mondom mivel már kikerült netre a magyar nyelvű. -
#13 OMG szerintem szar a grafóó:D a 2nek 100x jobb volt! -
#12 juj de látszik hogy bóvli::D:D -
#11 de -
#10 De a magyar az csak most jött ki nem ? -
#9 kb 1 éves.... -
#8 Elég hamar kikerült netre is. -
#7 Imádtam ez a játékot :)
annyira gagyi,hogy már jóóó :) -
#6 deszar :DDDDDDDD -
#5 hát ez nem igazán tetszik így első ránézésre.ez volt az igazi::)
-
#4 Mondtam, hogy nem eredeti? Torrenten is fent van és ezt az oroszok csinálták és a magyarok meg csináltak hozzá magyarítást.
Akik az első két részt csinálták (Jowood) azoknak ehhez a szarhoz semmi köze. Jöhetne már igazi 3. rész is amit a Jowood csinál.
-
#3 A PCDome-on meg lehet venni 4990-ért.
http://shop.pcdome.hu/termek/1796/pokoli_szomszedok_3_az_ordog_nem_alszik
Szóval szerintem eredeti. -
#2 Ezt nem a Jowood csinálta, hanem ez valami orosz gyártmány. -
#1 Megjelenet a Pokoli Szomszédok legújabb része Az ördög nem alszik alcímmel.
Képek: