31
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1174555577
  • zbundy
    Látom, hogy ez már lerágott csont, de ennek tényleg nagyon sz*r a grafikája. Nekem a best a 2. rész volt, azt nagyon szerettem, szép volt a grafikája is és a hangulata is nagyon jó volt. De ez a rész... ááááá... hát már a borítója kikészít :D Hogy néznek ki rajta? Istenem... :S
  • John Cena
    akkor klóz
  • Benny04
  • ldavid
    van már ilyen topic (igaz, angol címmel)
  • fanka93
    kurva gagyi a 3,az első volt a legistenebb,azzal mennyit hülyültem:DD
  • Benny04
    Pokoli 1,2-t imádtam.
    ebben elég furák az emberek, de azért letöltöm :S
  • cucmalajmc
    nemrég leszedtem, persze csak orosz nyelven volt meg. nem értettem semmit, de már a látványtól is elment a kedvem ettől a játéktól. BORZALMAS! nem ajánlom senkinek. 1-2 azok istenjátékok.
  • Peetboy
    Hát azért a Crysis nem unalmas, ugyanolyan a játék menete mint a COD4-ek, aztán azt meg istenítik.
    Ez a 3-ik rész már fél éve fent van a neten oroszul. Most magyar lett, de olyan szar, tényleg érdemes először a neten tájékozódni a képekről a vásárlás előtt.
    Aztán 1-2 év múlva amikor leárazzák 990 Ft-ra Tescóban, akkor majd kapkodják apukák, anyukák mert megveszik kölöknek.
  • tommyg
    nem erről a játékről beszélek, mert ez tényleg egy rakás szar

hanem alapjába véve a játékokról lehet élethű grafikája egy játéknak ha egy kalap szar unalom az egész lásd crysis
  • DöflingR
    Igen,igen..Jowood által gyártott Pokoli Szomszégok volt az igazi, ez már egy ócska utángyártott vacak.. A grafikai motor is borzalmas.
  • 5c0rp330n
    nagyon kétlem a képek alapján, hogy hangulatban megközelítené akár az első (igazi) 2 részt. azoknak a hangulatával sosem volt gond szvsz, toppon volt.
  • Peetboy
    A hangulat is egy rakás szar ezzel a graffal.
  • tommyg
    nem a grafika a lényeg hanem a hangulat...
  • 5c0rp330n
    ez de qrvaszar :S
    ha köze nincs az eredeti készítőkhöz, hogy rakhatták rá ezt a nevet? honnan volt meg a joguk ehhez? :S
  • KILLER2
    Ez így ránézésre valóban rakás szar. Ilyen graffal el lehetne bújni, nem csak manapság ronda, hanem az előző részekhez képest is. Kb Nintendo DS-en vannak ilyen grafikájú játékok, de azok is inkább szebbek. Nagy hiba volt 3D-s karaktereket használni, ha ennyire nem tudják megcsinálni.
  • Peetboy
    Ez nagyon elrontották, ennél még én is jobbat csinálok. Az első rész ami kb 4 éve jelent meg az sokkal jobban nézett ki és haverom régi 300 Mhz-es gépén is elfutott. Akkor ma már százszor szebbet lehetne gyártani tele shaderezve, akadásokkal.
    Ez valami übergagyin néz ki, főleg a karakterek.
    Ja és az első kettőt nem a Jowood csinálta, az csak a kiadó neve.
    Olyan mintha azt mondanánk az NFS-t és a Crysis-t is az EA csinálta.
  • The Protector
    ezzel inkább elrontják h ezt a szart a 3.nak merik nevezni.jöjjön az igazi.ennél az 1-nek is jobb volt a grafja
  • grebber
    Na akkor azért mondom mivel már kikerült netre a magyar nyelvű.
  • John Cena
    OMG szerintem szar a grafóó:D a 2nek 100x jobb volt!
  • szucsy89
    juj de látszik hogy bóvli::D:D
  • tommyg
    de
  • grebber
    De a magyar az csak most jött ki nem ?
  • NeoMaN
    kb 1 éves....
  • grebber
    Elég hamar kikerült netre is.
  • Trisztin
    Imádtam ez a játékot :)
    annyira gagyi,hogy már jóóó :)
  • tigeroo
    deszar :DDDDDDDD
  • kemszi2
    hát ez nem igazán tetszik így első ránézésre.ez volt az igazi::)
  • davidka003
    Mondtam, hogy nem eredeti? Torrenten is fent van és ezt az oroszok csinálták és a magyarok meg csináltak hozzá magyarítást.
    Akik az első két részt csinálták (Jowood) azoknak ehhez a szarhoz semmi köze. Jöhetne már igazi 3. rész is amit a Jowood csinál.
  • GX25
    A PCDome-on meg lehet venni 4990-ért.

http://shop.pcdome.hu/termek/1796/pokoli_szomszedok_3_az_ordog_nem_alszik
    Szóval szerintem eredeti.
  • davidka003
    Ezt nem a Jowood csinálta, hanem ez valami orosz gyártmány.
  • GX25
    Megjelenet a Pokoli Szomszédok legújabb része Az ördög nem alszik alcímmel.
    Képek: