8
-
#8 Ó-Ryu-Ken :) -
sanyimanoo #7 Ken és Ryu? Há kik ezek? Szerintem minél több pénzt és energiát áldoznak a forgatásába annál nagyobb bukás lesz. Mi a megcélzott réteg? 15-25? Szerintem nekik csak töredéke ismeri egyáltalán a street fightert, és aki ismeri, annak se biztos, hogy tetszett. bímúvi -
Mister #6 De nem az a kérdés, hogy hol van Ken és Ryu, hanem hogy Kristin Kreuk miért nincs az ágyamban?! -
#5 Egy ilyen filmet szinte lehetetlen jól megcsinálni. Kézenfekvő lenne, ha a Van Damme-féle Bloodsport mintájára egyszerű verekedős-verseny film lenne.Vagy olyan, mint a Mortal Kombat.
Mert ha az előző - egyébként szánalmas - részhez hasonló filmet csinálnak, akkor szinte lehetlen megoldani, hogy mind az X számú szereplő értelmes szerepet kapjon.Legalábbis annyira nevetséges volt, ahogy a SF-ben egy idióta sztoriba próbálták beleerőltetni az összes karaktert. -
scagnetti #4 Elég nagy tévedésben vagy ha azt hiszed, hogy egy film sikere csak a színészneveken múlik. Csak egy példa: Cloverfield -
Radee #3
"Kristin Kreuk, Michael Clarke Duncan, Neal McDonough, Taboo, Chris Klein, Moon Bloodgood, Edmund Chen, Cheng Pei Pei, Josie Ho és Robin"
Uhh mekkora nevek. Ez a film aztán tuti nem fog bebukni. -
bandypappa #2 meg a doom is... -
xido #1 Oóóó...Bartkowiak!!..Ez nekem már garancia!...Tango&Cash az övé ha jól emlékszem,aztán a Jet Li/Dmx mozi is..jó lesz ez akkor hálsitennek...