9
  • chuky123
    Még jó hogy NAT-olt privát a osztályu ipcímet kapok a kábelnet szolgáltatótól
    kivülröl az összes előfizető 1 ipcímnek látszik.
  • HUmanEmber41st
    Menjenek baromkodni, meg szipolyozni amerikába ezek a nyomorult halivúdi köcsögök, szivassák csak a kedves honfitársaikat. Nagyon ki kellene tiltani Európából őket, és hozni egy rendeletet, h + általánydíj fejében mindenki azt tölt amit akar.
    Vagy próbáljanak meg rendes filmeket csinálni és olyan zenészeket foglalkoztatni, akik ismerik a kottát+ igényes (akár önálló versként is elmondható) dalszövegeket képesek írni. Addig mehetnek a p*csába.
  • Charybdis
    Ez meg a másik, hogy túl sok idejébe kerül a bíróságoknak ez a hülyéskedés, amikor komoly bűncselekményeket sem tudnak megoldani.
  • NwLGL
  • atlagember
    Amerikában külön iparággá nőtte ki magát a védjegyek és más szerzői jogok mások általi felhasználása miatti pereskedés. Baromi jól megélnek cégek abból, hogy nem csinálnak semmit, csak levédenek valami általános dolgot, majd a fű alatt arra várnak, hogy azt valaki felhasználja és akkor lecsapnak rá. Az egész csak baromi jó üzlet az ügyvédeknek. Mi adófizetők meg fizessük a bíróságok fenntartásának költségeit az ilyenek miatt. Remélem európában normális irányba fognak menni a dolgok, és sok ehhez hasonló ítélet születik még.
  • arrakistor
    én pedig ezt csak azzal tudom kiegészíteni, hogy : MUHHAHHHAHHAHHHAHAHAHHHHHAAAAA
  • Molnibalage
    A cikk ikonja meg mintha a CiV-ből lenne vagy valamelyik kiegjéből. Ejnye. :)
  • Sanyix
    mehöhehööhöhöhö kategória
  • Polemius
    Erre csak azt tudom mondani: nyehehehe