Transporter 3 - A Szállító

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a gyorsított részeket lassan forgó kamerával vették fel ugyanúgy mint minden azutós filmnél
AudiQuattro
Jah a vizbõl kijövõs rész érdekes...mert ugyananyi bar nyomás volt attol hogy kiengedte a gumibol abba a szarságba...A gyorsítás meg leginkább ott vehetõ észre amikor versenyeznek és a kamion pótja keresztbe fordul.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

cement
hat en most neztem meg, moziban...
bnommel elegge nagyot neztunk, mikor budapest kb egy torok varoskent volt bemutatva, a pannonnal torok csavo szolgalt ki, a piacon (ehh? mint ha kofa nemzet lennénk) moszkvicsok meg daciak alltak... eleg nevetseges
arrol ne is beszeljunk, hogy kameranezet valtasoknal egyszer hol faceliftes w12-es a8, egyszer hol facelift elotti s8, ez persze az atlag laikus nezonek nem tunik fel de en autobuzi vagyok. a stunt-ok valoszinusegere nem is mondok semmit, meg hogy majdnem minden uldozes fel volt gyorsitva, mint regi knight rider spm fokozat...
na meg hogy felfujja a viz alatt azokat a lufikat (egy fizikust megkerdeznek hogy ezt most hogy?!), aztan kihuzatja (pont volt ott egy trakeszos) a vizbol a kocsit, kis kókányolás után meg beindítja... aszittem kiesek a szekbol...
nem melto a szallito 3 cimre a film

respect to the man in the ice cream van

AudiQuattro
Eggyetértek,kamionos barátom 😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Willi Betz
Megnéztem én is a filmet. Nekem jobban tetszett mint a 2. része. Persze az 1. rész a legjobb. De mindent egybe vetve nem lett olyan rossz film,igaz vannak benne fura részek...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
Budapesti részig néztém, mégis mit képzelnek ezek? Volt kb két képkockányi budapest az egészben, a többi meg mocskosul nem, elég megnézni a kocsik rendszámtábláját pl, nem tudom hol forgatták, de fõleg honnan vették az ötletet, hogy nálunk kínai nõk dolgoznak egy gyártósoron hamisítva a nike vagy adidas cipõket vagy miket... vicc

.: mobilize.hu :.

gyurka666
csátok valaki tudna dni hozzá nekem 1 magyar feliratot ?ha szépen megkérem mert szerintem nagyon király a film csak az a bj hogy nem nagyon értem angolul ezért kéne egy magyar felirat !köszönöm asegitséget elöre

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hy!
Most õszintén! MI EZ A SZAR!!!!!!!!!!!!!!! Ezt moziban leadni, hát pf.......ezért fizetni kellene, hog megnézzem moziban, de komolyan!!
Story:0, akció:0, látvány:nevetséges.
Budapest bemutatása meg egyenesen sértõ! Ez a film egyenesen szánalom, bár nem is vártam többet ettõl a kö....tõl.
Komolyan mondom ez még Audi meg Merci reklámnak is szánalom...............

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

schrank
azért HD-ben undorító csak igazán a szeplõ <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

w77d
nem hamarkodják el

Pepsi Twist
februárban lesz csak a mozikban...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SZiasztok!

A transporter 3 mikor jelenik meg magyarul dvd-n?

itt szoktam megnézni, hogy melyik film mikor jelenik meg: www.xpress.hu

De ezen az oldalon azt sem tudják, hogy az a transporter 3, hiába keresek rá, nem dob ki rá semmit.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

nézd meg
Pepsi Twist
láttammá 😄

Shep
Hát érdekes volt, még több eltúlzott jelenet, még több akció ezzekel nekem nem is volt gondom talán csak a vizes résszel, de azt nem értem miért kellett ez az egész autós mizéria, egyszerûen elrabolják a csajt és pont, minek kell a fél világon keresztülfurikáztatni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem vesztettél semmit, jó nagy szar

Pepsi Twist
ja... pff de gáz 😄

bertino
a kutyát nem fogja akkor már érdekelni.

Pepsi Twist
bazd+

bertino
sg szerint február 5.

Pepsi Twist
madzsar mozikba mikó lösz?

tanyasi vagyok tezsvíreim 😄

fifi
fúúú ez a 3 egy akkora rakás szar volt, hogy félelmetes... pedig bíztam, hogy visszatérnek az 1 még éppen éppen "hihetõ" mutatványaira, de nem.
aki kiakadt a 2-ben a bombaleszedõs résznél, az most le fogja köpni a tévét...
fúúú soha többet nem nézem meg...
van értelmes magyar felirat amúgy a "TC-Plube"-hez...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

akineknem tetszik menyen nezen szapanoperat az valo neki
Sland
Transporter 3 2008 TELESYNC XviD-KingBen

Ehhez ANGOL feliratot talált már valaki?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Megnézte már valaki?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem egy hatalmas nagy rakás szar volt. Akció alig, némi erõltetett sztori, egy normális üldözés se volt, és semmi tipikus "szállítós" kezdés. Pocsék volt. Az egyetlen ami feldobta, az a csaj, mert hát õ elég jóféle bige 😄

bertino

[HUN]Crassus
YESSSSS!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bertino

bertino
filmbuzi.hu-ról, természetesen.

mindenki oltja Stathamet :|

tisztelet a kivételnek.

bertino

Nuno88
Remélem jó lesz. Az elsõ nem volt rossz, de a második télleg gagyira sikeredett. De Jason Statham az egyik kedvenc színészem...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

kemszi2
a kettõt én nem bírtam végig nézni.Az 1 nem volt rossz,bár ott is voltak érdekességek mikor a bömbiovel leugratott a hídról
redbull0304
Pedig lesznek... Nem is kevés, már a bemutatókba is kétkerekezik a kamionok között...<#wilting><#bdead>

Grove4
Na én is pont ezt akartam írni😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csuhai G
Jaja, az nevetséges volt, az egész második résszel együtt. Az elsõ rész tetszett, remélem ez is fog.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

egyébként b@szott hülye jeenetek nélkül is eleht látványos filmet csinálni , régi kedvenc a hajsza Charlie Sheen fõszereplésével aol szintén vannak tulzások de talán sikerült a realitás és az élvezhetõság között megfeleleú komprumiszumokat találni..."remélem ebben nem lesznek olyan übber gagyi jelentet mint a kocsi aljárol leszedet bomba " ez ajelenet überszánalmas volt

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Tobacco
remélem ebben nem lesznek olyan übber gagyi jelentet mint a kocsi aljárol leszedet bomba

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

redbull0304
Jason Statham... Egyik Best színész! 😊 Most volt a Gépállat SC-be! 😄😄😄

kemszi2
de a tréler zenéje is benne van vmelyikben...
Timbo
Blöfföt nem lehet hasonlítgatni sztem egyik szállító részhez sem 😄 hatalmas szakadéknyi különbség van a 2 mû között 😄 szerintem<#rolleyes>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Szabi84
Ja hát a Blöff, meg a Ravasz, kultuszfilm, de ezek...! Az egyet láttam na az egy akkora fos volt, az egyetlen dolog, ami feldobta a filmet az a bmw! A második rész nem láttam, de sztem nem is baj, a 3.ból meg elég volt ez a trailer😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Willi Betz
Az is jó persze,de én még a Blöfföt is szeretem.

ScarY MAN
egyik legjobb filmje pedig a Crank xD

...

Lullaby
Nem tûnik olyan rossznak, remélem lesz olyan jó mint az elsõ (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Willi Betz
Én szerettem mind2 filmet. Bár Jason Statham a kedvenc színészem.
+fav

schrank
az 1. egy klasszikus francia akció-kaland modern változata
a 2. egy halivudi fos
a 3. ebbõl a vidbõl halivúdi fos párizsban gratulálok <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

motyodlee
viszont jobb mint a kettõnek<#buck>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

az 1-nek is egy rakás szar volt a sztorija

Grove4
Az akciójelenetek elég jók voltak,de a sztori ....

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Oldal 1 / 2Következő →