58
A Szállító 3
-
csaba4444 #58 a gyorsított részeket lassan forgó kamerával vették fel ugyanúgy mint minden azutós filmnél -
#57 Jah a vizből kijövős rész érdekes...mert ugyananyi bar nyomás volt attol hogy kiengedte a gumibol abba a szarságba...A gyorsítás meg leginkább ott vehető észre amikor versenyeznek és a kamion pótja keresztbe fordul. -
#56 hat en most neztem meg, moziban...
bnommel elegge nagyot neztunk, mikor budapest kb egy torok varoskent volt bemutatva, a pannonnal torok csavo szolgalt ki, a piacon (ehh? mint ha kofa nemzet lennénk) moszkvicsok meg daciak alltak... eleg nevetseges
arrol ne is beszeljunk, hogy kameranezet valtasoknal egyszer hol faceliftes w12-es a8, egyszer hol facelift elotti s8, ez persze az atlag laikus nezonek nem tunik fel de en autobuzi vagyok. a stunt-ok valoszinusegere nem is mondok semmit, meg hogy majdnem minden uldozes fel volt gyorsitva, mint regi knight rider spm fokozat...
na meg hogy felfujja a viz alatt azokat a lufikat (egy fizikust megkerdeznek hogy ezt most hogy?!), aztan kihuzatja (pont volt ott egy trakeszos) a vizbol a kocsit, kis kókányolás után meg beindítja... aszittem kiesek a szekbol...
nem melto a szallito 3 cimre a film -
#55 Eggyetértek,kamionos barátom :) -
#54 Megnéztem én is a filmet. Nekem jobban tetszett mint a 2. része. Persze az 1. rész a legjobb. De mindent egybe vetve nem lett olyan rossz film,igaz vannak benne fura részek... -
#53 Budapesti részig néztém, mégis mit képzelnek ezek? Volt kb két képkockányi budapest az egészben, a többi meg mocskosul nem, elég megnézni a kocsik rendszámtábláját pl, nem tudom hol forgatták, de főleg honnan vették az ötletet, hogy nálunk kínai nők dolgoznak egy gyártósoron hamisítva a nike vagy adidas cipőket vagy miket... vicc -
#52 csátok valaki tudna dni hozzá nekem 1 magyar feliratot ?ha szépen megkérem mert szerintem nagyon király a film csak az a bj hogy nem nagyon értem angolul ezért kéne egy magyar felirat !köszönöm asegitséget elöre -
#51 http://filmbuzi.hu/archives/2008/12/20/szallito-3-transporter-3/
Transporter 3: failed. -
Locna #50 Hy!
Most őszintén! MI EZ A SZAR!!!!!!!!!!!!!!! Ezt moziban leadni, hát pf.......ezért fizetni kellene, hog megnézzem moziban, de komolyan!!
Story:0, akció:0, látvány:nevetséges.
Budapest bemutatása meg egyenesen sértő! Ez a film egyenesen szánalom, bár nem is vártam többet ettől a kö....től.
Komolyan mondom ez még Audi meg Merci reklámnak is szánalom............... -
#49 azért HD-ben undorító csak igazán a szeplő
-
#48 nem hamarkodják el -
#47 februárban lesz csak a mozikban... -
Orionk #46 SZiasztok!
A transporter 3 mikor jelenik meg magyarul dvd-n?
itt szoktam megnézni, hogy melyik film mikor jelenik meg: www.xpress.hu
De ezen az oldalon azt sem tudják, hogy az a transporter 3, hiába keresek rá, nem dob ki rá semmit. -
ziggi #45 nézd meg -
#44 láttammá :D -
#43 Hát érdekes volt, még több eltúlzott jelenet, még több akció ezzekel nekem nem is volt gondom talán csak a vizes résszel, de azt nem értem miért kellett ez az egész autós mizéria, egyszerűen elrabolják a csajt és pont, minek kell a fél világon keresztülfurikáztatni? -
ba32107 #42 Nem vesztettél semmit, jó nagy szar -
#41 ja... pff de gáz :D -
#40 a kutyát nem fogja akkor már érdekelni. -
#39 bazd+ -
#38 sg szerint február 5. -
#37 madzsar mozikba mikó lösz?
tanyasi vagyok tezsvíreim :D -
#36 fúúú ez a 3 egy akkora rakás szar volt, hogy félelmetes... pedig bíztam, hogy visszatérnek az 1 még éppen éppen "hihető" mutatványaira, de nem.
aki kiakadt a 2-ben a bombaleszedős résznél, az most le fogja köpni a tévét...
fúúú soha többet nem nézem meg...
van értelmes magyar felirat amúgy a "TC-Plube"-hez... -
ervin24 #35 akineknem tetszik menyen nezen szapanoperat az valo neki -
#34 Transporter 3 2008 TELESYNC XviD-KingBen
Ehhez ANGOL feliratot talált már valaki? -
ba32107 #33 Megnézte már valaki?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem egy hatalmas nagy rakás szar volt. Akció alig, némi erőltetett sztori, egy normális üldözés se volt, és semmi tipikus "szállítós" kezdés. Pocsék volt. Az egyetlen ami feldobta, az a csaj, mert hát ő elég jóféle bige :D -
#32 http://www.apple.com/trailers/lions_gate/transporter3/ -
#31 YESSSSS!!!! -
#30 http://filmbuzi.hu/archives/2008/10/10/vegul-transporter-3-trailer/ -
#29 filmbuzi.hu-ról, természetesen.
mindenki oltja Stathamet :|
tisztelet a kivételnek. -
#28 -
#27 Remélem jó lesz. Az első nem volt rossz, de a második télleg gagyira sikeredett. De Jason Statham az egyik kedvenc színészem... -
#26 a kettőt én nem bírtam végig nézni.Az 1 nem volt rossz,bár ott is voltak érdekességek mikor a bömbiovel leugratott a hídról -
#25 Pedig lesznek... Nem is kevés, már a bemutatókba is kétkerekezik a kamionok között... -
#24 Na én is pont ezt akartam írni:D -
#23 Jaja, az nevetséges volt, az egész második résszel együtt. Az első rész tetszett, remélem ez is fog. -
dav1d #22 egyébként b@szott hülye jeenetek nélkül is eleht látványos filmet csinálni , régi kedvenc a hajsza Charlie Sheen főszereplésével aol szintén vannak tulzások de talán sikerült a realitás és az élvezhetőság között megfeleleú komprumiszumokat találni..."remélem ebben nem lesznek olyan übber gagyi jelentet mint a kocsi aljárol leszedet bomba " ez ajelenet überszánalmas volt -
#21 remélem ebben nem lesznek olyan übber gagyi jelentet mint a kocsi aljárol leszedet bomba -
#20 Jason Statham... Egyik Best színész! :) Most volt a Gépállat SC-be! :D:D:D -
#19 de a tréler zenéje is benne van vmelyikben...