Transporter 3 - A Szállító
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
bnommel elegge nagyot neztunk, mikor budapest kb egy torok varoskent volt bemutatva, a pannonnal torok csavo szolgalt ki, a piacon (ehh? mint ha kofa nemzet lennénk) moszkvicsok meg daciak alltak... eleg nevetseges
arrol ne is beszeljunk, hogy kameranezet valtasoknal egyszer hol faceliftes w12-es a8, egyszer hol facelift elotti s8, ez persze az atlag laikus nezonek nem tunik fel de en autobuzi vagyok. a stunt-ok valoszinusegere nem is mondok semmit, meg hogy majdnem minden uldozes fel volt gyorsitva, mint regi knight rider spm fokozat...
na meg hogy felfujja a viz alatt azokat a lufikat (egy fizikust megkerdeznek hogy ezt most hogy?!), aztan kihuzatja (pont volt ott egy trakeszos) a vizbol a kocsit, kis kókányolás után meg beindítja... aszittem kiesek a szekbol...
nem melto a szallito 3 cimre a film
respect to the man in the ice cream van
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.: mobilize.hu :.
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most õszintén! MI EZ A SZAR!!!!!!!!!!!!!!! Ezt moziban leadni, hát pf.......ezért fizetni kellene, hog megnézzem moziban, de komolyan!!
Story:0, akció:0, látvány:nevetséges.
Budapest bemutatása meg egyenesen sértõ! Ez a film egyenesen szánalom, bár nem is vártam többet ettõl a kö....tõl.
Komolyan mondom ez még Audi meg Merci reklámnak is szánalom...............
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A transporter 3 mikor jelenik meg magyarul dvd-n?
itt szoktam megnézni, hogy melyik film mikor jelenik meg: www.xpress.hu
De ezen az oldalon azt sem tudják, hogy az a transporter 3, hiába keresek rá, nem dob ki rá semmit.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tanyasi vagyok tezsvíreim 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
aki kiakadt a 2-ben a bombaleszedõs résznél, az most le fogja köpni a tévét...
fúúú soha többet nem nézem meg...
van értelmes magyar felirat amúgy a "TC-Plube"-hez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ehhez ANGOL feliratot talált már valaki?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindenki oltja Stathamet :|
tisztelet a kivételnek.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
+fav
a 2. egy halivudi fos
a 3. ebbõl a vidbõl halivúdi fos párizsban gratulálok <#levele>#levele>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene