55
Ha van valamilyen autós kémfotód, vagy olyan amit az interneten találtál itt megoszthatod.
-
Szabi1991 #55 -
#54 Peugeot 3008
-
#53 Nissan GT-R FIA GT1
-
#52 BMW X1
-
#51 Ez egy kémfotó! -
#50 mi tortent ezzel a renaultal? -
#49 Sziasztok, szerkesztő/moderátorokat keresek, egy most indult autós/motoros fórumra akit érdekel a dolog, írjon nekem PÜ-t. -
#48 Mégtöbb BMW 7 -
#47 BMW 7 2009
Állítólag Júli 7.-én (jövőhét hétfőn) mutatják be :) -
#46 De rohadt hülye vagyok :D -
#45 ha nem lenne letakarva fel se tűnne senkinek -
Szabi1991 #44 azért van letakarva, mert a 4-5 évvel modernebb autókat tesztelik az utcákon, versenypályákon... és hogy ne tudja a többi cég lemásolni a kocsikat...
1-1 ien letakart autós képért akár több millió dollárt is fizetnek a konkurens autógyártók... -
#43 Nem igazán értem, hogy ezekben az autós kémfotókba mi a különlegesség. Most mi érdekese van ilyen fekete fóliával bevont autókba (csak mert legtöbben ilyeneket inkelgetnek)? Szerintem k*rva rondák -
#42 ╔╗╔═╦╗
║╚╣║║╚╗
╚═╩═╩═╝ -
evildamien #41
autós kémfotó -
1gy3D #40 Dacia sedan -
1gy3D #39 -
#38 basszus szabi aszittem hogy te vagy ő bocsi természetesen matyi94-nak ment -
#37 Köszönjük Emese!
De semmi közöd nincs ahoz,hogy én milyen autókat szeretek.És elég szegényes az autók felismerése képességed.Úgy hogy hord el magad de rögtön mert ilyen bunkó,egoista emberrel nem találkoztam!
Bye! -
kismiki #36 Kém reklám videó kém movie -
moor09 #35 kémfotók (majdnem) minden mennyiségben, ráadásul mondhatni folyamatosan frissül... -
#34 még a galériájából is kitörölte úgy elszégyelte magát -
#33 Ha sevi, akkor impala, vagy semmi. :D -
#32 én nem fogom lecserélni mer aszonták hogy ... -
Szabi1991 #31 pixeles képpel se -.-" -
#30 a felhasználók egy része nem ég egy sevi sparkkal a avatarjába -
#29 enyém autós volt egy jó nő száll ki az autóból -
#28 Amúgy gúgli 2. találat:
ennyi -
Szabi1991 #27 #19, #6 -
#26 autós kémfotó alatt mire gondoltál??? -
#25 Mint kiderült a felhasználók nagy része nem tud olvasni és szöveget értelmezni. -
#24 -
#23 Gondoltam, hogy te nyitottad:D. -
#22 gyönyörű lesz
:DDDDDDDD -
#21 Szerintem így próbálják a tudtunkra adni, hogy elnyomják őket a ált. isk-ben!
Lécce, ne bannolj! Kérlek-kérlek! Neee! -
#20 hűű...agresszivkodunk-agresszivkodunk? -
Szabi1991 #19
-
Szabi1991 #18 először olvasni kéne...
"Ha van valamilyen autós kémfotód, vagy olyan amit az interneten találtál itt megoszthatod." -
ba32107 #17 most nem azért, de te adtál ostoba topicnevet... -
#16 Ha nem hagyjátok abba ezt a hülyéskedést bannoltatlak titeket.De úgy is töröltetem!