ProShow Gold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki sem tudja, renderelésnél miért forog, mint a ringlispil?
..::http://takrisz.fw.hu::..
Sziasztok!
Csináltam egy diaporámát, preview-kor semmi gáz nincs, gyönyörûen azt mutatja, amit akarok.
Viszont amikor kiexportálom flv-be, vagy mpg-be, a konvertálás során forgatja az egészet, és kurva idegesítõ. Ki sem tudom kapcsolni, ill. egy nap alatt még sehol nem találtam meg. Sürgõs lenne a segítség! Köszi!
Csináltam egy diaporámát, preview-kor semmi gáz nincs, gyönyörûen azt mutatja, amit akarok.
Viszont amikor kiexportálom flv-be, vagy mpg-be, a konvertálás során forgatja az egészet, és kurva idegesítõ. Ki sem tudom kapcsolni, ill. egy nap alatt még sehol nem találtam meg. Sürgõs lenne a segítség! Köszi!
:::TakiTibi
tutorial.hu-n tenyleg nincs, de a program elso indulasakor automatikusan megnyilo diaporama maga egy tutorial, erdemes vegignezni, mert gyakorlatilag mindent elmond a programrol
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Sajna nincs róla semmi ! :-(
próbáld meg a tutorial.hu-t hátha találsz vmi leírást hozzá
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Valahogy nem sikerült feltölteni a képeket, de a hivatalos oldalukon találtok !
Szóval, jó lenne, ha valaki tudna készíteni egy részletes leírást hozzá.
Nagyon hálás lennék !
A Felhasználói könyv is jó lenne magyarul !
Szóval, jó lenne, ha valaki tudna készíteni egy részletes leírást hozzá.
Nagyon hálás lennék !
A Felhasználói könyv is jó lenne magyarul !
csak téli képek vannak ?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egy kis kedvcsináló képek :
Üdv. Mindenkinek !
Nemrég fedeztem fel ezt a programot és elkelne egy kis segítség.
Jó lenne, ha valaki készítene leírást hozzá, mert annyira nem egyszerû a program.
Röviden : Ez egy olyan szoftver, amivel képekbõl lehet többek között DVD-re SlideShow-t készíteni !
Hivatalos honlapjuk :
Photodex
Itt pedig van egy felhasználói kézikönyv angolul : PDF
Nemrég fedeztem fel ezt a programot és elkelne egy kis segítség.
Jó lenne, ha valaki készítene leírást hozzá, mert annyira nem egyszerû a program.
Röviden : Ez egy olyan szoftver, amivel képekbõl lehet többek között DVD-re SlideShow-t készíteni !
Hivatalos honlapjuk :
Photodex
Itt pedig van egy felhasználói kézikönyv angolul : PDF