9
-
Trantorius #9 Hello ha tudtok magyar nwn 1-2-es servereket plz linkeljétek be ide a cimüket. -
#8 Igazad van, ez csak egy kiegészítő és a 15 óra korrektnek is mondható (a HL2EP2-höz képest meg...). -
tviktor #7 Azért azt illett volna megjegyezni, hogy bár csak egy "kiegészítő", de ez nem pusztán egy új kalandot jelent, hanem azért hozzátesz picit a játékalapjaihoz is. Ezek természetesen használhatóak az alapjáték, illetve annak bármelyik kiegészítőjében is, beleértve a rajongói modulokat is.
"The 15-hour campaign in Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir is also packed with new classes, spells, creatures, and playable races."
Hivatalosan új kasztok, varázslatok, fajok jelennek meg.
Nem mellesleg állítólag ezt is az Obsidian Entertainment fejleszti.
Hírforrás -
#6 Jó is az, viszont szabad partyhoz nem lehet igazán semmiféle olyan interakciót összeütni a karik között, mint az alapjátékban. Úgy meg kicsit gáz. -
#5 15 óra játékidő az elég relatív.
Volt akinek a Half Life Ep 2 5 óra volt... nekem 8, mert minden kis vackot felfedeztem, mindent megnéztem.
Witchernél sokan 50 óráról beszéltek, nekem 110 körül volt, minden kis küldit megcsináltam.
Egy RPG-ben, mindig lehet szöszmötölni.
Szvsz ebben benne lesz simán 20 óra.
Egyébként nem értem mit vagy felháborodva... a mai játékok nagy többsége még ennyit sem ad!
Ez amúgy is egy kiegészítő! -
#4 15 óra játékidő? Egy RPG-ben? Ezt nem összetákolták, hanem valami random generátorral készítették. pfffff -
nohea #3 ...nem lehetne inkább, hogy NWN3at kapjunk már végre? :/ -
gabeei #2 Végre lehet partit összepakolni. Na nem mintha a "core" program karakterei ne lettek volna egyediek, de végre visszajön az IWD-hangulat, hogy saját partit lehet összedobni, és azzal kalandozni... -
#1 "melyet az alap játékot is készítő Obsidian tákolt össze"
Tákolt??? Ne ne már... tudod te kik az Obsidian tagjai?