Fishing on Orfű feszt.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szomszéd faluban barlang. falusi jellegzetességek, szép táj, jó túraalapanyag. tipikusan turistáknak való, erre vannak berendezkedve.
bulizni kevésbé alkalmas. 6-700 lelkes település, tényleg nem sok minden van.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Uccsó napra mentem ki, ezeken voltam:
Jägermeisster sátor:
Stand up comedy - nem kellett megfelelniük a tv-nek->káromkodós poénok😄
Jäger karaoke- volt egy páros beszartam rajtuk, miattuk megérte a 400km
Jäger party- slágeres zenékkel
Pécsiest színpad:
Kaukázus: gyenge volt, különösen Loviék után
Elõtte Vacuumairs
Nagyszínpad:
HS7: kb senkit nem érdekelt, mentünk is tekerni... bicajozni😄
Kispál: messze itt volt a legnagyobb hangulat, szarrá tomboltam magam, bár sok alap szám kimaradt. "nézni hogy lesz fiúból, nõ aztán meg néni"😄 kis irónia/politika is becsúszott, de egyetértek😄
Kiscsillag: csupa alig ismert számot játszottak
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A Házunktól 15 km-re és van ott 3 nyaralónk, de kihagyom ezt a fesztivált 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként tényleg gagyi hely Orfû, én is voltam ott egyszer egy egynapos kiránduláson. (Amúgy szép, csak nincs ott semmi)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
... csak pénztárcabarátabb kicsit, igaz nincs is annyi fellépõ.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
A video rohadt jó, mennék ha nem lenne annyira messze. 😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé