Guano Apes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretné megnézni valaki a SZIN mellett máshol is a Guano Apes-t?
Szombathelytõl kb 15 km-re egy kis osztrák faluban lép fel a Guano :)
http://www.bildein.at/pictureon/
A Guano Apes a fõzenekar pénteken. :)
sziget, aztán mostmár akkor sin.... erõs lesz nekem az augusztus látom :D
-tRs-Landor
Július 25-én egy cseh fesztiválon lép fel az együttes.(http://www.benatskanoc.cz/).
Ugyan nem a Guano Apes miatt, de néhány mindenre elszánt (EPICA) fannal ki fogunk látogatni a fesztiválra.
Kettõ hely még biztosan van az autóban.
A jegy 5500 forint, az útiköltség kb. 8000 forintra jön ki Budapestrõl.
A szállást ingyenes sátorozással oldjuk meg, és másnap reggel indulunk haza.
Ha van köztetek olyan, aki komolyan érdeklõdik a lehetõség iránt, írjon nekem az [email protected] címre.
http://epica.nl
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kitt erre így válaszol: beteszed a CD-t vagy kiveszed? Majd megtörli azt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nekem a Souzie a kedvencem, asszem errõl viszont klipp nincs...
Erre, meg Roni Sizera boardoztam végig 1 hetet márciusban :D
Guano Apes banner
Akinek hiányoznak: a dobos (Dennis) a haverjával kiadott egy albumot (Tamoto - Clemenza)
Sandra kiadott egy solo albumot (The Signal):
Majd Dennis jegelte a Tamoto-t és gyakorlatilag újra összeállt a Guano Apes, csak most Sandra nélkül, új néven: IO
One Vision. One Purpose.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Guano Apes.
Elsõ sor közép.
Ennyi. :)
-tRs-Landor
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Te voltál még anno rajtuk szigeten nem ?
Az eggyütesek jó része már nincs, amiket szeretek :C Pedig Guanora is elmentem volna ha felléptek volna az országban vagy a környéken.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ez is még kedvenc számom tõlük az Open your eyes-on kívül:
Guano Apes - Break the line
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Régen én is nagyon szerettem ezt az együttest, de aztán áttértem egy másik stílusra és feledésbe merül:) Nemrég kezdtem el hallgatni kicsit zúzósabb számokat és pont tegnap eszembe jutott a GuanoApes:)
Volt egy szám, amiben csak a csaj énekesnõ szerepelt meg asszem DJ Tomekk, de nem bizti és az inkább hiphop/rap volt...nem tudjátok a címét?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...