12
-
#12 d -
fer007 #11 képek -
fer007 #10 képek -
#9 Na legalább pc-re is lesz, hála isten kezdtem félni hogy már abbahagyják a 2. vh-s környzetetet, mármint pc-n -
#8 lösz PC-s változat.... -
#7 Jah, a hardcore mód nagyon jó (én szinte csak hardcores szerverre mentem fel). De az a baj, hogy amitől ennyire arcade-á válik azon nem segít. Nem hiszem hogy kevesebb sikere lenne a játéknak, ha például nem hasalna le és állna fel egy tizedmp alatt, vagy kihagynák belőle az ugrást (vagy legalább ugrás közbe és utána egy kis ideig ne lehessen lőni, vagy ilyesmi). Hardcore módba sem azt érték el, hogy ésszel kelljen menni, sőt inkább azt hogy még inkább lehet rohanni, ha előbb veszem észre az ellenséget a pálya közepén futva akkor úgyis én ölöm meg.... (HQ módba úgyis újra éled hamar :D). Singleben jó, nem lehet kint rohangászni főleg nehezebb fokozaton, mert hamar leszednek. Multiban nagyon rossz! -
xmodule #6 nekem a 4 nagyon tetszett. de az összes codnak jó a hangulata. Én szeretem. ennél már csak a gears of war jobb egy ici picivel. mondjuk az másabb egy kicsit. de várom már az 5. részt. -
Writers #5 Otherworld. hu-n van cikk is róla... Amúgy köszönjük! -
tyuklepes #4 'Állítólag' ebben már lesz járműhasználat is ... és remélem, nem tévedés a PC-s megjelenés :D -
eNPe #3 Egyetértek, hangulatban a CoD verhetetlen, single playerben szinte csak sodornak az események.
Multiban viszont a CoD4-es hardcore mód már egy igen jó kezdeményezés, ott tényleg kell figyelni. Bár nemhiszem, h túlságosan nehezítenének még rajta, mert mégiscsak inkább egy arcade game, nem lesz belőle pl America's Army. -
#2 call of duty + interaktív környezet + 4 fős coop. Bár a 3-at nem ismerem, ami állítólag elég gyenge lett,bízok benne, hogy nagyon jó rész lesz. Már abból is sejthető, hogy kimerik PC-re is adni, ahol azért nem lehet minden szart eladni :P
Az 1. , 2. , és 4. részt is nagyon szerettem, szerintem nincs még 1 játék ami a háború hangulatát, azt a káoszt így vissza tudná adni ilyen FPS stílusban.
Jó lenne ha a multi részen komolyítanának egy kicsit (célzás nehezítés, lassabb mozgás és helyzetváltoztatás, ugrást ki helyette nagyobb helyekre felmászás lehetősége, és rank rendszer megszüntetése vagy másképpen megvalósítása, mert így csak egyenlőtlenséget okoz). -
eNPe #1 woow, remélem a co-op multi nem kamu