4
  • Garfield
    #4
    És tessék mondani, drága fogyasztóvédelem, a szolgáltatóknak mi köze ahhoz, hogy a kedves ügyfél milyen szutykot szed össze, aztán generálja az adatforgalmat, mint az állat?
    Segítsenek az ügyfeleknek, de csókolom, a szolgáltatóknak semmi közük, ezért nem is rögzíthetik, hogy a kedves ügyfél merre jár, lenne is nagytestvérezés, szóval a hangzatos bullshitek helyett azért úgy kíváncsi lennék pár életképes ötletre...
  • mrzed001
    #3
    illetve a telós PDA-d 7/24-ben online van, jönnek rá a mail-ek is, SMS is, lehet bárhol netezni, video, youtube, Skype-al ingyen telefonálni ... merthogy a mobil internet ideális a mobilodba ... éééééérted ??
  • cateran
    #2
    Hú wazz,már megint mekkora arcod van.....képzeld,húgomnak nem lehet vezetékes netje (mert a főbérlő nem fizetne a telefonvonal beköttetéséért,a húgom meg nem akar semmit beinvesztálni 1 albérletbe,se kábeltv-t, se semmi mást)igy van 1 laptopja és ilyen mobil okossága 5Gb-ig...ha épp olyanja van, beviszi a laptopot melóhelyre és ott is netezik (nem torrentezik, nem játszik, videot sem szerkeszt, csak e-mailezik,néha kis youtube vagy hasonló okosság és kész) Hiszed vagy sem elégedett vele:P (mindez pécsett az úr 2008-as évében:P)
    Amúgy az az "olyan" net nem annyira rossz (általában)....persze hd-s filmeket online nézni nem igazán jó....se letölteni:D De hopp..nem is arra találták ki..hanem arra hogy MOBIL!
  • Tinman #1
    Aki ilyen netért képes 5-6000-et fizetni/hó annak úgy kell.