Mac OS 10.6: előtérben a stabilitás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nagy szopás lesz a Windows 7-bõl, már most látszik. Sietni kell a kiadással, mert nem veszi a nép a Vistát."

Eddig több mint 150 milliót adtak el.

"Úgyhogy dobták a mikrokernelt (MiniWin),"

Te tudod, mi az a MiniWin vagy csak találgatsz. A MiniWin nem mikrókernel, ha ügyes vagy Vista-ból, vagy XP-bõl is csinálhatsz. A mikrókernel a Singularity kódnevet viseli és majd talán Windows 7 után lesz belöle valami.

"dobták a WinFS-t,"

Konkrétan még nem láttam ezt leírva, de a WinFS nem egy új fájrendszer, mint ahogy azt sokan hiszik. Majdnem teljesen kíváltja a transact NTFS + gyorskeresõ.

"Valahogy úgy érzem ez is legalább akkora "siker" lesz, mint a Vista. Az embereknek meg már elõbb-utóbb tele lesz a töke a Microsofttal, hogy 10 év alatt nem képes normális oprencert kiadni. "

Mindig elfelejtik az emberek, hogy XP sem 1-2 év alatt terjedt el, hanem 6 év alatt. Jelnleg 15+% használ Vistat.

Hol itt a hülyeség?

Nebazz, megint dobták a winfs-t??? Azt a baromságot már láttam h elõvették azt a kávézóasztalos képnézegetõs fejlesztést, de azt hittem, csak vicc. A miniwin-rõl is lehetett sejteni h nem eszik azt olyan forrón, de amikor publikálták h az ûbersiker vista alapjaira fog épülni a 7es, már fogtam a fejemet.

Most azt olvasom h az Nvidia le akar lépni a pc exkluzív játékok támogatói közül, mert megborították a saját várukat... akkor mire is lesz jó a win7? Mert abban biztos vok h ha a multitaccs eszköz kijön sorozatban, akkor "más" oprencerek is simán fogják kezelni, talán jobban is
Sanyix
"A Vista igenis jó. Az, hogy nem veszik azért van, mert sokan azt hiszik, hogy a szutyerák összetákolt PCjük (még ha százezret, vagy kettõt is költenek rá) sohasem lesz olyan, mint egy jobb nevû cég (hadd ne soroljam) által összecsiszolt, összeállított. De SP1-gyel stabil, gyors, a felhasználói felület meg lehet vkinek nem tetszik, de pl abban is vannak eléggé hasznos újítások. ÉS nem, nem újraskinezett XP a Vista."

Helybõl, vagy nekifutásból írsz ilyen hülyeséget?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Narxis
"a szutyerák összetákolt PCjük (még ha százezret, vagy kettõt is költenek rá) sohasem lesz olyan, mint egy jobb nevû cég (hadd ne soroljam) által összecsiszolt, összeállított."

:ASD:ASD:ASD

Csak nem a sulinetes számítógépekre gondolsz?😄 Ne legyél már hülye, manapság a legnagyobb teljesítményû és jó minõségû gépeket a geekek maguk rakják össze ha nem megy rajta a Vista az a gyártó hibája a driver hiánya/kiforratlansága miatt vagy a rendszeré. Én soha nem vettem még elõre összerakott PC-t, mindig magam állítottam össze és se Vista, se XP, se Linux nem fekteti meg.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gerygrey
"biztonságra, a stabilitásra és a sebességre helyezi a hangsúlyt" kérdezem én, hogy még mire lehetne

Semmire, de a népet lehet ilyesmivel hülyíteni. Ez olyan mint a "biztonság, kiszámíthatóság, növekedés" program az MSZP-tõl, semmi konkrét de néphülyítésre jó.

Az embereknek meg már elõbb-utóbb tele lesz a töke a Microsofttal, hogy 10 év alatt nem képes normális oprencert kiadni.

Amíg a számomra szükséges programok kizárólag Windows alatt indulnak el, addig mást nem tudok oprendszer-számba venni (mondjuk az OSX felé éppenséggel kacsintgatok egy ideje, kár hogy nem sikerült mûködésre bírni a gépemen, de ettõl még a Windows az alap oprendszer)
az OS X bevallom nem tudom mióta, de már nagyon régóta használja a videokari erejét felhasználói programok gyorsítására (még ha annak kódja külön nem is tér ki a videokari erõforrásainak használatára).
A Vista igenis jó. Az, hogy nem veszik azért van, mert sokan azt hiszik, hogy a szutyerák összetákolt PCjük (még ha százezret, vagy kettõt is költenek rá) sohasem lesz olyan, mint egy jobb nevû cég (hadd ne soroljam) által összecsiszolt, összeállított. De SP1-gyel stabil, gyors, a felhasználói felület meg lehet vkinek nem tetszik, de pl abban is vannak eléggé hasznos újítások. ÉS nem, nem újraskinezett XP a Vista.

szacsi: általános felhasználásra tényleg kiváló. de én spec zenész/fényképész lévén nem vagyok megelégedve bizonyos téren a leoparddal.

szerintem meg marha jó lesz, mert végre kijön az igazi pista és kijön az igazi leopard. igaz mindkettõ jó három év csúszással, de sebaj😊

hozzáteszem a windowsról a windows topikban beszéljünk, igaz én indítottam el, bocsi.<#kuss>
Témához hozzászólva szerintem a legjelentõsebb újítás a videokártyák képességeinek kihasználása. Ezzel elképzelhetetlen sebességek érhetõk el!
Egy Core 2 Duo E6700 12,5 gigaflops teljesítményû, egy nvidia 8800gtx 330 gigaflopsot ér el. 26-szoros teljesítmény, nem semmi!
Csak kérdés, mire lehet használni. Játékra, pl tuti nem, az már eleve használja a videokarit.
szacsi
bahh, már nem azért, de a 10.5.2 óta teljesen stabil a leopard (elõtte is azt volt, de dinamikusságban, gyorsaságban néhol elmaradt a tigertõl, most viszont nálam pl gyorsabb ugyanazon a gépen, mint az elõd, ojje).
gondolom rengeteget használod a rendszert...

:-O http://www.ashes.hu O-:

Nagy szopás lesz a Windows 7-bõl, már most látszik. Sietni kell a kiadással, mert nem veszi a nép a Vistát. Úgyhogy dobták a mikrokernelt (MiniWin), dobták a WinFS-t, helyette kapsz hang- és kézírásfelismerést, meg multitouchot. Ugyan már, ki szokott beszélgetni meg írogatni a gépének? Multitouch monitor meg nincs valami sok...

Valahogy úgy érzem ez is legalább akkora "siker" lesz, mint a Vista. Az embereknek meg már elõbb-utóbb tele lesz a töke a Microsofttal, hogy 10 év alatt nem képes normális oprencert kiadni.
Hasonlítsd össze, hogy mennyire "félkész" a leopard a vistához képest.

Nothing Ever Changes

itt sajnos arról van szó és erre a név is kicsit utal, hogy a Leopard hasonlóan félkész, mint a Vista volt megjelenésekor. SP1-el javult a helyzet, almáék 1 évvel le vannak maradva: ráadásul õk korongon, nagyságrendileg 20k magypénzért fogják kidobni az 'espéjüket'
Szép ez a 16TB, de 64 bites windows is támogatná, ha lenne olyan alaplap amibe bele tudsz pakolni annyi ramot 😊 .

shaken, not stirred

PíszLávJuniti
abból már így is túl sokvolt

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

"kérdezem én, hogy még mire lehetne?"

Megjelenésre, csicsára?
<#eljen>

JBQA!

mousee
Én meg igazából nem várok semmit. Mármint IT téren. Én tök jól elvagyok. Baj? 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

PíszLávJuniti
"biztonságra, a stabilitásra és a sebességre helyezi a hangsúlyt" kérdezem én, hogy még mire lehetne? Ezek az alappillérek. Ezek nélkül nem sokat ér egy rendszer.
Az exchange eddig nem volt elérhetõ? Ha igen, akkor az az egyedüli dolog ami új 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Én a Windows 7 et várom.
valamit
A hópárduc az egyik kedvenc állatom! Már ezér megérte olvasni a hírt 😊

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

szacsi
persze õk is tudják, hogy haszna nem sok van, de marketingnek jó.

szacsi
"Furthering OS X’s lead in 64-bit technology, Snow Leopard raises the software limit on system memory up to a theoretical 16TB of RAM."

http://www.apple.com/pr/library/2008/06/09snowleopard.html

mikloss
Peti az inkább 16GB nem? "16 TB-ra növelik"

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

← ElőzőOldal 2 / 2