14
-
#14 és ki nem tojja le USÁt? :D -
Blas109 #13 Igen,szerintem is kipróbálná a játékosok 99%-a milyen a 2.VH náci katonaként...persze vesztenél,de attol legalább megtörné a sablont...persze usa-ba kapásból betiltatná a sok okos szülő és politikus...namind1 -
Tyco #12 Már több mint egy hónapja megvettem magyar felirattal!?! -
YakHead #11 Mindég ezeket a nácikat állítják be úgy, mint a "nagy gonosz". Szerintem a játékosok 99,9%-al szívesen kipróbálná azt is, amikor a németek Donquerk-ig (nem tudom pontosan, hogy van leírva helyesen) kergették a "hős" szövetségeseket, vagy amikor bevonúltak Franciaországba. Jaaa, hogy a "kaftánosok" rögtön ajvékolnának? -
shane81 #10 Na ezt most én sem értem. Tudtommal az Übersoldier 2 angol változata Crimes of war címen már jópár hónapja kijött. -
SonicBoom #9 Már pár hónapja lehet kapni az Übersoldier 2-t. Ez most egy további kiegészítő? -
#8 Jah, vagy Pearl Harbour-t inváziózó jappánt... That'd be aweosme...! -
Gauge #7 Szerintem meg inkabb olyan gamat csinaljanak, amiben nemet/japan katonakent kell amcsikat gyilkolni... Érdekesebb lenne, mint ez a lerágott csont.
-
#6 Mér??? Nem ő volt?! -
torcipepe #5 halott, génmanipulált katona 1940-ben. legyen! higgyük el. a legfőbb a realitás. a 3. részben meg biztos Data fogja megölni Hitlert. -
Loverman #4 sztem ezek a képek az elsőből vannak, de min1. -
Fbn Lx #3 "mennyit is fejlődött a játék az első rész óta." ... --> semennyit :D -
Librarian #2 Ja, és hogy mennyit fejlődött? Semennyit... -
#1 Ja, má' hogy 2006-ban emlékezünk rá?
Igen... de még a linkedben is 2006 szerepel
Gáz az egész játék, úgy ahogy van.