Újabb harc a nácik ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,szerintem is kipróbálná a játékosok 99%-a milyen a 2.VH náci katonaként...persze vesztenél,de attol legalább megtörné a sablont...persze usa-ba kapásból betiltatná a sok okos szülõ és politikus...namind1
Már több mint egy hónapja megvettem magyar felirattal!?!
Mindég ezeket a nácikat állítják be úgy, mint a "nagy gonosz". Szerintem a játékosok 99,9%-al szívesen kipróbálná azt is, amikor a németek Donquerk-ig (nem tudom pontosan, hogy van leírva helyesen) kergették a "hõs" szövetségeseket, vagy amikor bevonúltak Franciaországba. Jaaa, hogy a "kaftánosok" rögtön ajvékolnának?
Na ezt most én sem értem. Tudtommal az Übersoldier 2 angol változata Crimes of war címen már jópár hónapja kijött.
Már pár hónapja lehet kapni az Übersoldier 2-t. Ez most egy további kiegészítõ?
Szerintem meg inkabb olyan gamat csinaljanak, amiben nemet/japan katonakent kell amcsikat gyilkolni... Érdekesebb lenne, mint ez a lerágott csont.
Mér??? Nem õ volt?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
halott, génmanipulált katona 1940-ben. legyen! higgyük el. a legfõbb a realitás. a 3. részben meg biztos Data fogja megölni Hitlert.
sztem ezek a képek az elsõbõl vannak, de min1.
"mennyit is fejlõdött a játék az elsõ rész óta." ... --> semennyit 😄
Ja, és hogy mennyit fejlõdött? Semennyit...