85
Avagy miért nem jó semmi bárhogy is játszol az átlag magyar játékosnak?
  • gyuri12
    Zinaj szokása volt ez leginkább CoD4 multiban,az elején még röhögtem rajta,hogy minden halála után egy "kurva csíternoob" jött tőle,aztán már idegesített,és többször is rászóltam. Onnantól én voltam a fő noobgeci...
  • kraawz
    núbia :D
  • Sadist
    Milyen noob topik :)
    (HÁHÁHÁ)
  • Atkamon
    nem csak a magyarok... sőt... mindenhol sokat nooboznak.
  • Sanyix
    Az imba az inbalancedből jön, ami helyesen unbalanced. De én nem a wowból ismerem, mert nem vagyok függő.
  • Prince of Máté
    A másik trendY szó még a low! xD
  • degenerator
    a kockok rokona.
  • John Cena
    én is játszottam sok at Warcraft 3-al és ez pontosan így van:S meg hogy imba láma:S:S ami meg nem tom teljesen mit jelent:D
  • lammaer
    Jaja, nem véletlenül gyártottam magamnak ezt a lammaer nicket (semmi köze a nevemhez :) ) Isteni adni egy támadási felületet az embereknek :)

Larvin: A noob eredetileg tényleg a newbieből eredt, de manapság már teljesem más a jelentése. Akit lenooboznak, az lényegében az illető lebénázása, akár még ha nem is újonc. A newbie nem sértő szándékú, a noob viszont az. Persze igazad van, felvenni nem érdemes :)

"ez a noobozás ált. csak a népszerűbb játékoknál áll fent(pl.: cod4), amit sok vérpistike játszik"

Áhhh.. ezt hittem én is, amig be nem találtam az EVE-ONLINE-ba. Itt a vérpistikék nem nagyon tudnak megélni, amennyire ismertem a magyar közösséget, nem nagyon voltak 20 alatt, de ilyen vén kreténekből is mint én (32) volt bőven. És ott méginkább ment a noobozás, olyan emberek között akik évek óta tolták/ják a játékot. Pláne hogy ez tényleg nem vérpistike game :)
  • Sir Quno Jedi
    N00b és N00bek!
  • passatgt
    lol noob
  • Shiwo
    azért nooboznak, mert vannak olyan netes gémek, ahol a káromkodás tilos és kivágják őket érte..így idővel rászoknak, hogy a "fákjúmodafakör" helyett is egyszerüen annyit mond hogy "noob"
  • bulba
    /r_chattime 0 -.-
  • pista89
    nekemnincs.
  • Lammer
    -.-
  • Truck Driver001
    :DDDDDDDDDDDDD
    loál vannak még ilyenek?:DD
  • Larvin
    A noob szó a az angol newbie szóból ered, ami újoncot, zöldfülűt jelent. Aki ezt magára veszi az meg is érdemli, hogy rossz érzése legyen miatta. Minden új játékos noob!
  • Vlala #28
    Az a tapasztalat, hogy aki n00b-ozik, az egyszerűen csak bemutatkozik.
    Hangember, aki a másikra próbálja kenni saját bénaságát és / vagy azt, hogy egyszer az életben talált valakit, akit le tudott győzni.
    Nem kell ezt a játékokra beskatulyázni, az életben is szeretünk beszólni mindennek és mindenkinek...
  • magus
    warcraft 3 ban (különösen a nácik) is szokták mondani állandóan, hogy noob
  • Tinman #26
    Amíg csak a Föld kerek, mindig lesznek Lammerek :-D
  • LES FORZA INTER
    ez a noobozás ált. csak a népszerűbb játékoknál áll fent(pl.: cod4), amit sok vérpistike játszik, de este 10-11 már normálisak az emberek, bár azért elvétve ilyenkor is látni vérpistikét, de ekkor már a tömeg kivweti magából
  • dogfish
    :DDDDDDD
  • autoszimulator
    egy jó velős kurvaanyád többet ér mindenféle noobozásnál
  • lammaer
    Nyugi Rund, a noobozás játéktól, nemzettől, etnikai hovatartozástól független és nem lehet ellene tenni semmit.

Gyere például játszani egyet a NavyField-be. Eddigi netes élményeim alapján, ott a noobozás csillagászati mértékeket öltött.
    Én általában ilyeneket szoktam beirni: "Is noob that noob normal noob that noob every noob second noob word noob typed noob in noob this noob game noob is noob the noob word noob noob?"

Néha engem is frusztral amikor valami hulyegyerek mindenre nooboz, olyankor magyarul nemi kapcsolatra biztatom a rokonaival, ha van benn mas magyar akkor rohogunk, altalaban utana meg bekussolnak. Sok helyen tapasztaltam, hogy a magyar kifejezesek egy kulfoldinek mar akkor is irritaloak, ha nem is ertik mit jelent :)
  • NEOreg3
    nekem valamiért mindig ez a kép ugrik be:)
  • dogfish
    ennyi...

itt a konkluzio, innentol kezdve ez man off topik :D
  • PíszLávJuniti
    ha nem tudsz játszani, akkor jó hogy noob vagy -.-
  • pista89
    Mit tegyünk ha noobbal van dolgunk

A noobok nagyon veszélyesek tudnak lenni! Több lehetőségünk van:

* Azonnal kikapcsoljuk a gépünket mielőtt hozzánk tudna szólni
    * Gyorsan megverjük hogy ne kerüljünk közelebbi kontaktusba vele
    * Hozzunk egy palacsintát és takarjuk le vele a monitort
    * Sietve törjük meg a téridő kontinuumot és váltsunk idősíkot
    * Gyorsan rugjuk ki a szerverről,mielött felérne

• N o N a m e
    Noob
  • w77d
    én őszintén szólva az összes ilyen internetes kreálmány szót utálom. A gép előtt magukat nagynak képzelő egyének alkalmazzák ezeket, közben meg elfeljtik a saját anyanyelvüket...
  • haxoror
    Kapcsold ki a chatet.
  • Sir Quno Jedi
    N00B!
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    nem az.csak a kérdés adott:D.ez mindenhol szokás vagy csak én futok sokszor degeneráltakba?:D
  • Hedgehunter #11
    Leiras.
  • dronkZero
    És? Akkor mi most ebben hogyan segítsünk? Tiltsuk be a "núbozást", és aki megszegi, annak nagyfeszültségű impulzussal a fülhallgatóján keresztül süssük ki az agyát?

Mégis, milyen segítséget vársz a frusztráltságodra, mint azt a tanácsot, hogy szard le? Vagy kis buksisimogatás, jól van Rundi, nem kell sírni, dőlj a vállamra...?

Ez az internet, ez ilyen. Majd megszokod. Vagy meghalsz szívrohamban fiatalon...
  • Rundstedt17
    igaz
  • Aspyrin
    Nemzettől független. Most már csak nagy ritkán diablozom, de bneten a köszönés után a leggyakoribb kifejezés a n44p, noob, stb. :)
    Nem kell vele törődni :)
  • pista89
    Én inkább a LÁMA szót szoktam használni multiba
    A n00b azmár kockaszöveg szvsz..
  • dronkZero
    Mit kell foglalkozni a rinyáló balfaszokkal? Amíg ír, addig sem harcol, könnyű préda. Én általában játszani megyek netre, nem csetelni.