mi is vagy ki a noob?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hangember, aki a másikra próbálja kenni saját bénaságát és / vagy azt, hogy egyszer az életben talált valakit, akit le tudott gyõzni.
Nem kell ezt a játékokra beskatulyázni, az életben is szeretünk beszólni mindennek és mindenkinek...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Gyere például játszani egyet a NavyField-be. Eddigi netes élményeim alapján, ott a noobozás csillagászati mértékeket öltött.
Én általában ilyeneket szoktam beirni: "Is noob that noob normal noob that noob every noob second noob word noob typed noob in noob this noob game noob is noob the noob word noob noob?"
Néha engem is frusztral amikor valami hulyegyerek mindenre nooboz, olyankor magyarul nemi kapcsolatra biztatom a rokonaival, ha van benn mas magyar akkor rohogunk, altalaban utana meg bekussolnak. Sok helyen tapasztaltam, hogy a magyar kifejezesek egy kulfoldinek mar akkor is irritaloak, ha nem is ertik mit jelent 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A noobok nagyon veszélyesek tudnak lenni! Több lehetõségünk van:
* Azonnal kikapcsoljuk a gépünket mielõtt hozzánk tudna szólni
* Gyorsan megverjük hogy ne kerüljünk közelebbi kontaktusba vele
* Hozzunk egy palacsintát és takarjuk le vele a monitort
* Sietve törjük meg a téridõ kontinuumot és váltsunk idõsíkot
* Gyorsan rugjuk ki a szerverrõl,mielött felérne
<#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mégis, milyen segítséget vársz a frusztráltságodra, mint azt a tanácsot, hogy szard le? Vagy kis buksisimogatás, jól van Rundi, nem kell sírni, dõlj a vállamra...?
Ez az internet, ez ilyen. Majd megszokod. Vagy meghalsz szívrohamban fiatalon...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem kell vele törõdni 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A n00b azmár kockaszöveg szvsz..
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN