Megvan az új Dűne-film írója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy elkészüljön pl igencsak zseniális Babylon 5 nem 200 millió amcsinak kellett zseninek lennie, hanem elég hozzá 1 db JMS (meg pár segítõje). És ha megnézed az igensûrû amcsi (nyál) term(el)ést akkor akár fel is teheted a kérdést, hogy akkor mégis hol a halál f.szába van ott az a sok állítólagos zseni? Talán a DH stábjában? Aligha.
SW: 3 jó film, egyetértek, 3 szar, ebben is egyetértek, node ott volt könyvben a Thrawn trilógia, majd még kettõ, azok nem kissé vertek rá az eredeti trilógiára sztori szinten
loverman:
"kapásból tudnék 10 olyan filmet mondani amihez intelligencia szükséges és sikeres volt"
.... és mégse teszed? Miért nem ??
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
loverman:"olyan magasságban lenne a sorozat mint a Star Wars"
ehhehe...mivan??!...A béka segge alatti magasságtól kéne megszédûlnöm?...StarWars=3 nézhetõ+3 elcseszett film+100 férckönyv+500 seggtörlõpapír képregény és egy szakállas hülye.
Amúgy pedig bármilyen hihetetlen is, az USÁban is van értelmiség. Persze ugyanúgy kisebbségben vannak, mint a magyarországi értelmiség a sok bunkó paraszthoz képest.
"csak azért mert senki sem ért meg, még nem vagy mûvész" (hanem pölö tahó ..)
Viszont azok a filmek/sorozatok szoktak még meg"bukni" (nem top10) amelyek megértéséhez intelligencia szükséges (a többség odaát ugyebár síkhülye texasi meg bronxi, meg redneck meg ... republikánus ... õk ezt nem is érthetik meg), ahol végig kell ülni, oda kell figyelni és meg kell érteni amit lát az ember (A Dûne ilyen, régi beszélgetõs scifi-k, Végtelen határok sorozat, Babylon 5, ... ezek az úgynevezett kultfilmek/sorozatok).
Na ez az amcsiknak nem megy, ez nekik TÚL MAGAS és hülyeség és hablaty, ezért az ilyenek soha a b.dös életbe nem lesznek közönség kedvencek a zsíragyak õshazájában
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A scifi féle nagyon az eredeti könyv szerinti sztorit akarta lehozni ... igen kevés sikerrel. A szereplõk gyatra hatodrangú nulla színészek voltak, a vizuális és hangeffektek a 20 évvel korábbi Lynch féle verzió közelébe se értek (sõt, a Lynch verziót még csak rendesen szinkronizálni sem tudták, a Hang pl mind a német, mind a magyar szinkronban 20 évvel késõbb is egy nagyon gyengusz visszhang valami volt)
Na ezt követõen a zseniális Lynch féle verziót überelni igen nagy kihívás lesz ... vagy ez is csak egy szar B- adaptáció lesz ...
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
https://twitter.com/foodlfg