Mi lett a lakótársaddal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De pl feta sajt (tudod kocka dobozos) kinyitja eszik belõle aztán leszarja kinthagyja fél vagy 1 napot aztán visszarakja a hûtõbe úgy hogy le se zárja, vagy legalább valami fóliát tenne rá.
Aztán amikor már látjuk hogy hóhó a szélén már penészes, és "picit" már lejárt (kb 2hete) nem foglalkozik vele a másik oldala még teljesen rendben van...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Amin persze jót mosolyogtunk magunkba miközben "nagyon" sajnáltuk...
(nem mintha nem mondtuk volna neki 1000X hogy mi lesz egyszer)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Újabb sztorik jöhetnek :O
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Sajna kicsit indulatos lett és túl sok info lett a csajról... jött iwiw link is gáz lett így már az egész...
Ezért zárattuk.
(wc papír még mindíg fogy szombaton konkrétan telerakta rendesen kesztyûvel kellett kiszedni)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
még mindig jókat derülök ezen a sztorin :DD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2008. jan. 28. 15:09 | privát | galéria | válasz erre | #70
hát hol is kezdjem :DDD
Még a legelsõ lakórtaimmal...szerintem :D
Mindig albérletben laktam ott kezdõdik.(koleszt nem kaptam) Szóval...egy vasárnap este volt. Olyan éjjel 2 lehetett, amikor megérkezett az egri szobatársam. Atom durván be volt paszva.Arra ébredtem fel, hogy matat a szekrényében (kétajtós). Csak annyit láttam, hogy kinyitotta, gatya letol és mintha a wc-n képzelné magát beült (pontosabban zuhant, úgy, hogy a szekrény hátulja kiszakadt.) Ez az idióta, majdnem befosott a saját szekrényébe. Reggel nem igazán emlékezett, csak annyit jegyzett meg, hogy az egész családja ilyen, ott végzi el a dolgát, ahol eszébe jut.
Válasz 'JohnnySmith' üzenetére (#50)
Mindenhol jó, de legjobb szex közben...
CefreTeam™ Olyan vagyok, mint egy ügyetlen fazekas.Összetöröm a köcsögöket d<-.->-.->b
hát ja :D én is. és újra és újra ahányszor csak eLOLvasom
practitioner of the forbidden arts of death
mekkora classic topik volt xDDD <#worship>#worship>
csak 1 baj: Misty19 Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 04. 08. 10:55
anno a szekrénybe szarós sztorin besírtam XD
Már érdekelne, hogy kitették e, vagy mit mondtak neki amikor elküldték, esetleg a következõ lakóval milyen gondok vannak megint, az is tekeri e?:O
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Sztem megtudta miket írkáltunk róla,s azóta megölték egymást!:D
Glory, Glory Man. United!
Még mindig tekeri tekeri?