Mi lett a lakótársaddal?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Beszki,észre se vettem<#szomoru1> Ezért néztek rám így a buszon
Nem, hanem azt, ahogy a fejedre tekeri Misty19 lakótársa a wc papírt.<#wow2>

:DD

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bardocz
Valami alkoholszármazékot?<#idiota>
Hóhó, mit látnak szemeim.<#vigyor3>

JohnnySmith
Persze amit már nem tud "kikerûlni" azt kidobaj azért.
De pl feta sajt (tudod kocka dobozos) kinyitja eszik belõle aztán leszarja kinthagyja fél vagy 1 napot aztán visszarakja a hûtõbe úgy hogy le se zárja, vagy legalább valami fóliát tenne rá.
Aztán amikor már látjuk hogy hóhó a szélén már penészes, és "picit" már lejárt (kb 2hete) nem foglalkozik vele a másik oldala még teljesen rendben van...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

PíszLávJuniti
A romlott kaján nem látja hogy az nem egészséges? Meg azoknak általában más a szaga, színe, stb..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

JohnnySmith
A kaját még mindíg nem sikerült szortíroznia és simán megeszi a romlott cuccait amitõl 2-3 hete kapott is egy szép gyomorrontást amitõl kb percenként hányt a munkahelyén és hazafelé jövet a metrón is :D :D:D
Amin persze jót mosolyogtunk magunkba miközben "nagyon" sajnáltuk...
(nem mintha nem mondtuk volna neki 1000X hogy mi lesz egyszer)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

PíszLávJuniti
Ezekszerint még mindig megvan :)
Újabb sztorik jöhetnek :O

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

JohnnySmith
asszonyom...
Sajna kicsit indulatos lett és túl sok info lett a csajról... jött iwiw link is gáz lett így már az egész...
Ezért zárattuk.
(wc papír még mindíg fogy szombaton konkrétan telerakta rendesen kesztyûvel kellett kiszedni)

Ejj kecieg, ez nagggyon nagy...Szakadok már vagy fél órája....<#worship><#banplz>

Mer a modik mindent megtehetnek?

BaliBoy
Miért lett egyáltalán törölve? Már én is csak részletekre emlékszem belõle.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

whiskeyman
látom sokaknak tetszett :DDDD
még mindig jókat derülök ezen a sztorin :DD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Sadist
Valakinek nincs meg a nyitó hozzászólás? A lényeg gondolom abban volt, de törölték :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommyg
penészes

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

bertino
:DDDDDDDDDDDDddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Trade
tudni sem akarom mi lett az enyemmel

best<#hehe><#worship><#eljen>
Frosty01
whiskeyman - VIP 2005. 10. 03. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 10. 03. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 10. 03. óta regisztrált VIP fórumozó
2008. jan. 28. 15:09 | privát | galéria | válasz erre | #70
hát hol is kezdjem :DDD
Még a legelsõ lakórtaimmal...szerintem :D
Mindig albérletben laktam ott kezdõdik.(koleszt nem kaptam) Szóval...egy vasárnap este volt. Olyan éjjel 2 lehetett, amikor megérkezett az egri szobatársam. Atom durván be volt paszva.Arra ébredtem fel, hogy matat a szekrényében (kétajtós). Csak annyit láttam, hogy kinyitotta, gatya letol és mintha a wc-n képzelné magát beült (pontosabban zuhant, úgy, hogy a szekrény hátulja kiszakadt.) Ez az idióta, majdnem befosott a saját szekrényébe. Reggel nem igazán emlékezett, csak annyit jegyzett meg, hogy az egész családja ilyen, ott végzi el a dolgát, ahol eszébe jut.
Válasz 'JohnnySmith' üzenetére (#50)
Mindenhol jó, de legjobb szex közben...

CefreTeam™ Olyan vagyok, mint egy ügyetlen fazekas.Összetöröm a köcsögöket d<-.->b

hát ja :D én is. és újra és újra ahányszor csak eLOLvasom

practitioner of the forbidden arts of death

desigo
aki vágta iwiwen,hogy ki Misty19 az dobhatna neki egy PMet...
Picar77
hát azon én is :DDD

()() (^^)

desigo
áhhhh
mekkora classic topik volt xDDD <#worship>

csak 1 baj: Misty19 Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 04. 08. 10:55
N o N a m e
+fav, a másik is az volt amig be nem zárták, reméljük ez nem fog olyan véget érni, jókat lehet itt majd nevetni :)
na remélem kiderül, hogy milett vele

anno a szekrénybe szarós sztorin besírtam XD
PíszLávJuniti
Bóklászva rátaláltam a topikra, és újra jókat röhögtem <#zavart1>
Már érdekelne, hogy kitették e, vagy mit mondtak neki amikor elküldték, esetleg a következõ lakóval milyen gondok vannak megint, az is tekeri e?:O

Z
<#idiota> Tényleg, vajon rendezõdtek a viszonyok?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rash87
Ennyire érdekel? :D Mondjuk engem is:D
Sztem megtudta miket írkáltunk róla,s azóta megölték egymást!:D

Glory, Glory Man. United!

hunbasser
:DDDDddd (Y)

ReaL MaDRid x siempre

LOL..-.-

bardocz
Megettem,a csontjait meg lástam,az nem volt jó,ezért azt nem ettem meg :C
PíszLávJuniti
elõzmények
Még mindig tekeri tekeri?