Válságban van az e-mail?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

msn esetében még nem láttam olyat, hogy direkt csatlakoztak volna, hanem csak olyat mikor ki amcsiba, aztán onnan vissza az adatfolyam, sõt sztem dp már csak biztonsági okokból sincs.
Sir Quno Jedi
Jaja, be is fogják tiltani az ímélt, mer válságban van! LOÁL!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Elég régóta gyorsabb, ha a két kliens tud direkt kapcsolódni.

Magnificat
nálunk az oktatás alapja az email. Chatelni chat progin kell, beszélgetni persze olyanon, amin lehet, email arra kell, amire az email... Ha akarsz egy postaládát, ahol megvannak az üzeneteid akár sokévre visszamenõleg, ott vannak a küldött mellékletek, nem tolakodó, mint az MSN, hogy rezegteted, hogy válaszolj már te mocsok... Szerintem az email elõtt továbbra is jövõ áll...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

se árajánlatot és szerzõdéstervezetet..
megnézném azt, hogy msn-en/skype keresztûl a fileküldés mikor lesz gyorsabb az e-mailnél.
PíszLávJuniti
Munkára jelentkezést, önéletrajzot msnen, iwiwen nem a legjobb elküldeni például.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Balumann
Tényleg egyre kevesebb szerepe van az emailnek, én már szinte tényleg csak regisztrációkor használom, amikor meg kell adni. Ott az MSN chatre, ott a Skype hangos csevegésre és fájlküldésre (gyorsabb, egyszerûbb). MSN-en akkor is megkapja már ha nincs bejelentkezve amikor írok.
Ha ilyen azonnali üzenetküldõn nem tudom elérni, akkor meg ott az iwiw, üzenetküldés, el tudom érni tanáraimat, régi ismerõseimet, stb..

Magnificat
én inkább mondanék egy kibõvített protokolt a jövõnek, mint az email-ek halálát...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Kandurex
sztem csak a spam ami igazán tönkre tette, a többi smaf,...remélem egyszer eljuttunk odáig végre, hogy kemény büntessék a reklámozókat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PíszLávJuniti
Kár lenne érte

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

← ElőzőOldal 2 / 2