Hagyományőrzés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
íjászegyesületi tag vagyok <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

PíszLávJuniti
Akkor inkább kardozós, íjászkodós hagyományõrzés, mint világháborús - nekem 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Muki100
Náluk is ott van, hogy katonai hagyományõrzés, de ez inkább a dalolászásban és megemlékezésekben, sírgondozásokban merül ki.
Ez a hagyományõrzés meg korhû egyenruha, csaták, fegyverek járnak hozzá.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

PíszLávJuniti
magyar gárda ?😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Muki100
Nekem van '48-as és II.vh-s hagyományõrzõ (levente) ismerõsöm. Jó sokat kell járniuk a Kárpát-medencét, meg a ruha se olcsó de azt mondja megéri.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Énvagyokazapád
ezmi? :-C

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Dragooon
szervusztok
gondolom a téma világos mindenkinek. szvsz mindenki látott már hagyományõrzõ csapatokat mindenféle rendezvényen, ezekrõl lehetne beszélgetni.
van-e olyan, aki tagja valamilyen egyesületnek/csapatnak?
majd ha egy kicsit az agyam tisztább lesz, akkor írok, addig próbáljatok valamit hozzászólni.
ki mit látott legutóbb?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

← ElőzőOldal 2 / 2