Ne szórakozz Zohannal! [Mozi]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én szerete az Adam Sandler filmeket, de ez nem lett valami túl jó, van benne néhány jó jelenet de kb ott ki is fing a film... 😊

redbull0304
Aki nem vevõ az ilyen humorra az mért néz meg ilyen filmet? Ha tudom, hogy félek a Horrorfilmektõl akkor nem fogok Horrort megnézni... <#buck>

Szolnokboy1
már nem azért, de Adam Sandler filmjeinek többsége GYÖKÉRSÉG. én még nem láttam ezt, de kb hasonló gyökérségre számítok. szal csak annyi, hogy aki nem vevõ a gyökérségre az nem feltétlenül gyökér, ellenben vica versa.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

redbull0304
Valószínû túl fiatal vagy, így nem érted a poénokat! Vagy egyszerûen csak gyökér vagy... <#pias>

Máté94
<#levele><#wilting><#wow3><#banplz><#lama>
akcentussal, de szerintem elég szar film, 1-2 poén, a többi ami az akar lenni, az sz@rszemét.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Black Hawk
azt csak õk mondják alá mert több számban is benne volt de amúgy lehet erre gondolsz.

#37 igen faszályos akcentussal beszél ami nagyon jót tesz a filmnek 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

elitehun
A filmben Adam Sandler akcentussal beszél vagy nem? Mert két trailert láttam az egyikben akcentussal a másikban nem.
XxTyl3rxX
jó hát én olyat töltöttem le ami szinkronos, de angol szinkronos 😄
ezért kéne felirat!😄

Welcome to a World without rules!!!!

redbull0304
Minek hozzá felírat mikor szinkronos? 😄

XxTyl3rxX
sziasztok feliratot készítettek már hozzá mert én még nem találtam?

Welcome to a World without rules!!!!

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Ennyire Amerikát reklámozó filmmel nem sûrûn találkoztam.
1 óra 50 perec is kissé sok volt belõle.

De ezeket leszámítva óriási a film, 2x is megnéztük haverokkal pár nap alatt.

A macskás jelenet: Szerintem nem volt vicces, de nem kell komolyan venni. Elvégre direkt úgy fejezték be a jelenetet, hogy a függõny tetején kapaszkodott. (gyengébbek kedvéért, jól van, túlélte ,,,)

kuci06
Huhh, ma este néztem meg, és háááát... ez elég gyenge volt 😞

Komolyan mondom, az utolsó fél órában már a fejemet fogtam, már-már "Superhero Movie"/"Meet The Spartans" szintre sûllyedt a film 😞 Követhetetlen történet, reklámok tömkelege, agyonismételt poénok...
Pedig nagyon bírom Adam Sandlert, imádom a filmjeit... de ez nagyon nem jött be.
Kár érte 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Ez a világ legjobb filmje!!!!!!!!!!!!Lehet hogy egy kicsit erõltetett! de nagyon tetszett!Ennyi. MIndenki nézze meg azt tanácsolom!

Kmarha
Gondoltam hogy belekötést váltok ki. 😊 Képzeld, felfogtam hogy nem az állítkínzás bemutatása volt a céljuk, és hogy õk viccesek akartak lenni, de a tényen nem változtat: NEKEM nem tetszett, szerintem nem vicces. Ennyi. Mellesleg az egész filmmel így voltam, de ettõl nem dõl össze a világ na.

písz

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Synchronous
Az Országos Macskavédõ Egyesület munkát ajánl önnek. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

redbull0304
Nekem is van macskám, és szeretem is õket, meg se fordult a fejembe, hogy állatkínzás... Én pl jót nevettem rajta... <#hehe>

Bokafix2
Ha észrevetted ez egy vígjáték és ennek a jelenetnek nem az állatkínás bemutatása a lényege. A jelentbõl látszik, hogy nem a szadizmus érzékeltetése volt az alkotók célja, hanem az abszurd humor. A macska sem nyivákol, hanem viccesen nyammog, szóval az egészet így kellene felfogni, még ha absztrakt is.
De ha belõled nemtetszést vált ki mindez, akkor nyilván nem értetted meg a rendezõ célját. Ha megértetted, és ennek ellenére is így gondolod (én erre tippelek) akkor egyértelmû, hogy a szórakoztató filmek ezen mûfaját nem neked találták ki.

písz

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kmarha
(hiányzik a VIP funkciók - hozzászólás törlése/szerkesztése 😄)

szóval izlések és pofonok, bocs, csak én azon a részen húztam fel a legjobban magam. Valahogy semmi vicceset nem találok abban, hogy macskát rúgdosnak, meg lehúgyoznak.. de ezért csak nincs harag 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
dekáznék a kitaláló fejével azt megnézném õ hogy élvezi

Bokafix2
Iszonyatosan bírom, mikor a macskával dekáznak wáááááá

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ha tudnám mi a cime nem kérdezném..

a.carkey
Hatalmas film!
Sírva röhögõsen igen komoly témát feszeget. Kicsit nehezen indul be, sokszor kiszámítható, de ki nem szarja le, ha egyszerûen zseniális lesz amikor végre elérkezik New Yorkba.

A medve nem játék.

Máté94
Keresd meg!
szasztok valaki tudja annak a számnak a cimét aminek a reflénje h disco disco jo jo?

redbull0304
Itt a film track list, ha valakit érdekel! Elvileg még nem adták, ki úgyhogy össze kell szedni õket! 😊

Számcím - Elõadó (valamiért megcserélve írta valaki õket)

Ma Sheba Ba - Hadag Nahash
(Keep Feeling) Fascination - Human League
Hine Ani Ba - Hadag Nahash
Hallo Hallo - Ace of Base
NYC Beat - Armand Van Helden
Wa -Do-Dem - Eek-a -Mouse
I Wanna Sex You Up - Color Me Badd
Look on the Floor / Hypnotic Tango - Bananarama
Excellent - Mobbing
Get Carter (Main Title) Get Dancing Remix - Bombay Dub Orchestra
Somebody's Watching Me - Rockwell featuring Michael Jackson
Samples and Effects - Mastermix
No Privacy - DJ Mr
More Samples and Effects - Mastermix
It Takes Two - Rob Base and DJ E-Z Rock
Connected - Stereo MC's
All Night Long - Mary Jane Girls
The Hampsterdance Song - Hampton the Hampster
9/4 the Ladies - Balkan Beat Box
Beautiful Life - Ace of Base
Time Will Change - Caroldene Black
Strip - Adam Ant
California - Hadag Nahash
I Can't Wait - Nu Shooz
Pump Up the Jam - Technotronic
Hillbilly Band - Marshall Tucker Band
Catch Me (I'm Falling) - Pretty Poison
Fantasy - Mariah Carey
Gonna Fly Now - Carol Connors, Bill Conti and Ayn Robbins
I Already Don't Remember - Singapore
Artillery - Infected Mushroom
Dynamic Force - Delirious
The Star Spangled Banner - Mariah Carey and the Boston Pops
Hakol Ze Letova (Amir Afergan Remix) - Dana International
Jimmy Jimmy Aaja Aaja (Disco Dancer Remix) - Bappi Lahiri
Ain't No Stoppin' Us Now - McFadden & Whitehead
I'll Be Lovin' You Long Time - Mariah Carey
Feels Good - David Morales & Angela Hunte
Lo Mevater - Hadag Nahash

redbull0304
Tegnap néztem meg moziba! Iszonyatosan jó film, a nevetés garantált, plusz a zenék is jók benne! 😄😄😄😄

Itt a Magyar trailer! 😊

stonesour
PFFF

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sland
Nah megnéztem ma a filmet.

Egyszerûen kurvajóóóó 😄 Ennyi 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

cassoneitaly
még több videó Adam Sandler honlapján: ADAMSANDLEER _ PONTKOM <#hehe>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

schrank
ez a faszi az amerika sáksó, = 0 <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

fanka93
ne is mondd 😄D

Törölt felhasználó
Kemény 40 milla az elsõ hétvégén, nem rossz.
jó filmnek igérkezik, már önmagában vicces Sandler angol nyelvezete, ezzel az arab akcentussal fûszerezve! 😄

passatgt
ja ez nem az😊

passatgt
már van topikja asszem😊

remélem visszatér a klasszikus sírvaröhögõs Sander vonal, és a trailert elnézve ilyesmire számítok 😊
Máté94
Itt van még pár infó.
Július 17-et írnak.
tigeroo
a magyar mozikban nemtudja valaki hogy kb. mikor lesz?
mama2
Sirály!!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tigeroo
huh kurvajo lesz DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
fanka93
nagy film lesz,imádom Adam Sandler összes filmjét <#worship>

Máté94
You Don't Mess with the Zohan sztorija szerint a komikus egy arab terroristát alakít, aki beleunva az öldöklésbe új életet kezd a gyûlölt Amerikában - fodrászként.

Sandler idén már forgatott egy sikerfilmet, melyben álhomokos tûzoltót alakított. A Férj és férj sokaknak csalódást okozott, ám úgy tûnik, a komikus új filmjével ismét belenyúl a tutiba. A You Don't Mess with the Zohan sztorija szerint Sandler egy izraeli terroristát alakít, akit gyerekkorától Amerika-ellenességre neveltek.

Az évek során halálos fegyverré kiképzett férfi azonban hamarosan megunja az állandó és kilátástalan harcot és új életet akar kezdeni. Ez nem megy ilyen könnyen, így megrendezi saját halálát és a gyûlölt Amerikában fodrászként kezd új életet. Ám a múltja hamarosan utoléri és kénytelen régi bajtársaival összecsapni Amerika érdekében.

A filmben Sandler mellett Rob Schneider is felbukkan - mint a komikus minden filmjében. Az ígértesnek tûnõ vígjáték június 6-án debütál Amerikában.

forrás:SG.hu
Trailer 1. ENG.
Trailer 2. ENG