44
You Don\'t Mess with the Zohan
-
Bandy #44 én szerete az Adam Sandler filmeket, de ez nem lett valami túl jó, van benne néhány jó jelenet de kb ott ki is fing a film... :) -
#43 Aki nem vevő az ilyen humorra az mért néz meg ilyen filmet? Ha tudom, hogy félek a Horrorfilmektől akkor nem fogok Horrort megnézni... -
#42 már nem azért, de Adam Sandler filmjeinek többsége GYÖKÉRSÉG. én még nem láttam ezt, de kb hasonló gyökérségre számítok. szal csak annyi, hogy aki nem vevő a gyökérségre az nem feltétlenül gyökér, ellenben vica versa. -
#41 Valószínű túl fiatal vagy, így nem érted a poénokat! Vagy egyszerűen csak gyökér vagy... -
#40 -
JeffeS #39 akcentussal, de szerintem elég szar film, 1-2 poén, a többi ami az akar lenni, az sz@rszemét. -
#38 azt csak ők mondják alá mert több számban is benne volt de amúgy lehet erre gondolsz.
#37 igen faszályos akcentussal beszél ami nagyon jót tesz a filmnek :) -
#37 A filmben Adam Sandler akcentussal beszél vagy nem? Mert két trailert láttam az egyikben akcentussal a másikban nem. -
#36 jó hát én olyat töltöttem le ami szinkronos, de angol szinkronos :D
ezért kéne felirat!:D -
#35 Minek hozzá felírat mikor szinkronos? :D -
#34 sziasztok feliratot készítettek már hozzá mert én még nem találtam? -
#33 Nah itt az első számhoz egy Rapidshare-es link... Ma She Ba Ba... lol
-
NiGhTM4R3 #32 Ennyire Amerikát reklámozó filmmel nem sűrűn találkoztam.
1 óra 50 perec is kissé sok volt belőle.
De ezeket leszámítva óriási a film, 2x is megnéztük haverokkal pár nap alatt.
A macskás jelenet: Szerintem nem volt vicces, de nem kell komolyan venni. Elvégre direkt úgy fejezték be a jelenetet, hogy a függőny tetején kapaszkodott. (gyengébbek kedvéért, jól van, túlélte ,,,) -
#31 Huhh, ma este néztem meg, és háááát... ez elég gyenge volt :(
Komolyan mondom, az utolsó fél órában már a fejemet fogtam, már-már "Superhero Movie"/"Meet The Spartans" szintre sűllyedt a film :( Követhetetlen történet, reklámok tömkelege, agyonismételt poénok...
Pedig nagyon bírom Adam Sandlert, imádom a filmjeit... de ez nagyon nem jött be.
Kár érte :(
-
Norberto91 #30 Ez a világ legjobb filmje!!!!!!!!!!!!Lehet hogy egy kicsit erőltetett! de nagyon tetszett!Ennyi. MIndenki nézze meg azt tanácsolom! -
#29 Gondoltam hogy belekötést váltok ki. :) Képzeld, felfogtam hogy nem az állítkínzás bemutatása volt a céljuk, és hogy ők viccesek akartak lenni, de a tényen nem változtat: NEKEM nem tetszett, szerintem nem vicces. Ennyi. Mellesleg az egész filmmel így voltam, de ettől nem dől össze a világ na.
písz -
#28 Az Országos Macskavédő Egyesület munkát ajánl önnek. -
#27 Nekem is van macskám, és szeretem is őket, meg se fordult a fejembe, hogy állatkínzás... Én pl jót nevettem rajta... -
#26 Ha észrevetted ez egy vígjáték és ennek a jelenetnek nem az állatkínás bemutatása a lényege. A jelentből látszik, hogy nem a szadizmus érzékeltetése volt az alkotók célja, hanem az abszurd humor. A macska sem nyivákol, hanem viccesen nyammog, szóval az egészet így kellene felfogni, még ha absztrakt is.
De ha belőled nemtetszést vált ki mindez, akkor nyilván nem értetted meg a rendező célját. Ha megértetted, és ennek ellenére is így gondolod (én erre tippelek) akkor egyértelmű, hogy a szórakoztató filmek ezen műfaját nem neked találták ki.
písz -
#25 (hiányzik a VIP funkciók - hozzászólás törlése/szerkesztése :D)
szóval izlések és pofonok, bocs, csak én azon a részen húztam fel a legjobban magam. Valahogy semmi vicceset nem találok abban, hogy macskát rúgdosnak, meg lehúgyoznak.. de ezért csak nincs harag :) -
#24 dekáznék a kitaláló fejével azt megnézném ő hogy élvezi -
#23 Iszonyatosan bírom, mikor a macskával dekáznak wáááááá -
gergő992 #22 ha tudnám mi a cime nem kérdezném.. -
#21 Hatalmas film!
Sírva röhögősen igen komoly témát feszeget. Kicsit nehezen indul be, sokszor kiszámítható, de ki nem szarja le, ha egyszerűen zseniális lesz amikor végre elérkezik New Yorkba. -
#20 #18
Keresd meg! -
gergő992 #19 szasztok valaki tudja annak a számnak a cimét aminek a reflénje h disco disco jo jo? -
#18 Itt a film track list, ha valakit érdekel! Elvileg még nem adták, ki úgyhogy össze kell szedni őket! :)
Számcím - Előadó (valamiért megcserélve írta valaki őket)
Ma Sheba Ba - Hadag Nahash
(Keep Feeling) Fascination - Human League
Hine Ani Ba - Hadag Nahash
Hallo Hallo - Ace of Base
NYC Beat - Armand Van Helden
Wa -Do-Dem - Eek-a -Mouse
I Wanna Sex You Up - Color Me Badd
Look on the Floor / Hypnotic Tango - Bananarama
Excellent - Mobbing
Get Carter (Main Title) Get Dancing Remix - Bombay Dub Orchestra
Somebody's Watching Me - Rockwell featuring Michael Jackson
Samples and Effects - Mastermix
No Privacy - DJ Mr
More Samples and Effects - Mastermix
It Takes Two - Rob Base and DJ E-Z Rock
Connected - Stereo MC's
All Night Long - Mary Jane Girls
The Hampsterdance Song - Hampton the Hampster
9/4 the Ladies - Balkan Beat Box
Beautiful Life - Ace of Base
Time Will Change - Caroldene Black
Strip - Adam Ant
California - Hadag Nahash
I Can't Wait - Nu Shooz
Pump Up the Jam - Technotronic
Hillbilly Band - Marshall Tucker Band
Catch Me (I'm Falling) - Pretty Poison
Fantasy - Mariah Carey
Gonna Fly Now - Carol Connors, Bill Conti and Ayn Robbins
I Already Don't Remember - Singapore
Artillery - Infected Mushroom
Dynamic Force - Delirious
The Star Spangled Banner - Mariah Carey and the Boston Pops
Hakol Ze Letova (Amir Afergan Remix) - Dana International
Jimmy Jimmy Aaja Aaja (Disco Dancer Remix) - Bappi Lahiri
Ain't No Stoppin' Us Now - McFadden & Whitehead
I'll Be Lovin' You Long Time - Mariah Carey
Feels Good - David Morales & Angela Hunte
Lo Mevater - Hadag Nahash -
#17 Tegnap néztem meg moziba! Iszonyatosan jó film, a nevetés garantált, plusz a zenék is jók benne! :D:D:D:D
Itt a Magyar trailer! :) -
#16 PFFF -
#15 Nah megnéztem ma a filmet.
Egyszerűen kurvajóóóó :D Ennyi :D -
#14 még több videó Adam Sandler honlapján: ADAMSANDLEER _ PONTKOM -
#13 ez a faszi az amerika sáksó, = 0 -
#12 ne is mondd :DD -
#11 Kemény 40 milla az első hétvégén, nem rossz. -
Phat Smoker #10 jó filmnek igérkezik, már önmagában vicces Sandler angol nyelvezete, ezzel az arab akcentussal fűszerezve! :D -
#9 ja ez nem az:) -
#8 már van topikja asszem:) -
viizo #7 remélem visszatér a klasszikus sírvaröhögős Sander vonal, és a trailert elnézve ilyesmire számítok :) -
#6 Itt van még pár infó.
Július 17-et írnak. -
#5 a magyar mozikban nemtudja valaki hogy kb. mikor lesz?