törölhetõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
ja ok bocsánat:) csak mert "Játék Probléma" ebbõl gondoltam de ezt: NOVA DLTi 712 (Help me pls) nem olvastam

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

csgery
Mert egy DVD lejátszó:)
John Cena
Segícség itt
remélem jót linkeltem + mért Tv, Mozi, DVD ??:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Dark Angel 666
Close pls

NeoMaN
Chipland-en egy pöppet drága 70-ért, ez máshol 40K körül van...
Mellesleg szerintem kb. 15K-t érhet, ahogy a külföldi oldalakat nézegetem. Elképesztõ lehúzás vann ebben az országban.

Vaxi
neked kurvafontos volt beleugatnod most...

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

zárandó topic

<#ejnye1><#integet2><#eljen>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

csgery
Ezt a logót nebántsad mert 5 perc alatt csináltam Coffecuppal:D (azért van ott a kávéscsésze)
fanka93
ne nézz oda :DD

bakvarnyu
he ez a lógó igen szembántó <#beka3>

csgery
NIncsmit:)
Am nemmuszály zárni, lehet lesz még másnak is problémája vele:)
ChuckyHUN
Okok^^ Köszi szépen.
Zárható

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

csgery
Hmmm...
próbáld visszavinni, vagy ahol vetted megkérdezni, hogy mit lehet vele tenni, ha nemjó, akkor gondolom garanciás és visszaveszik:)

#5 a gép mindig felismeri, hogy mit dugtál bele:) Nekem is a videokamerára kiirta, h Sony blablabla de még is kellett nek illesztõprogram, ahogy minden máshoz is.

ChuckyHUN
zsír új a cucc:SSS
semmi nyúkapiszka semmi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

csgery
Esetleg Firmware frissítés?
ChuckyHUN
Ha gépre dugom akkor meg drivert nem talál neki. Tehát a gp felismeri h valamit bedugtál

csgery
Na joh most néztem konkrátan utána, hogy vannak rajta játékok:)

Szerintem szériahibás lehet, mert ha alapba adják hozzá, akkor P&P formájában kéne mennie szerintem, és nem kéne kapcsolgatni semmit.
csgery
Egy hordozható DVD lejtászóba, joystickot? Minek is ez?:)
ChuckyHUN
Felcseréltem a címeket bakker

ChuckyHUN
Nemrég vettünk egy ilyen kisokost. Engem nagyon érdekelnének a SNES gamek (Régi szép idõk) de hiába dugom be a joyt az usb be nem észleli... Valakinek hasonló probléma? Mit kell akkor nyomni? Mert elvileg alapból felkéne, hogy ismerje