22
törölhető
-
#22 ja ok bocsánat:) csak mert "Játék Probléma" ebből gondoltam de ezt: NOVA DLTi 712 (Help me pls) nem olvastam -
#21 Mert egy DVD lejátszó:) -
#20 Segícség itt
remélem jót linkeltem + mért Tv, Mozi, DVD ??:D -
#19 Close pls -
#18 Chipland-en egy pöppet drága 70-ért, ez máshol 40K körül van...
Mellesleg szerintem kb. 15K-t érhet, ahogy a külföldi oldalakat nézegetem. Elképesztő lehúzás vann ebben az országban.
-
#17 neked kurvafontos volt beleugatnod most... -
timantes #16 zárandó topic
-
timantes #15 -
dav1d #14 -
#13 Ezt a logót nebántsad mert 5 perc alatt csináltam Coffecuppal:D (azért van ott a kávéscsésze) -
#12 ne nézz oda :DD -
#11 he ez a lógó igen szembántó -
#10 NIncsmit:)
Am nemmuszály zárni, lehet lesz még másnak is problémája vele:) -
#9 Okok^^ Köszi szépen.
Zárható -
#8 Hmmm...
próbáld visszavinni, vagy ahol vetted megkérdezni, hogy mit lehet vele tenni, ha nemjó, akkor gondolom garanciás és visszaveszik:)
#5 a gép mindig felismeri, hogy mit dugtál bele:) Nekem is a videokamerára kiirta, h Sony blablabla de még is kellett nek illesztőprogram, ahogy minden máshoz is.
-
#7 zsír új a cucc:SSS
semmi nyúkapiszka semmi -
#6 Esetleg Firmware frissítés? -
#5 Ha gépre dugom akkor meg drivert nem talál neki. Tehát a gp felismeri h valamit bedugtál -
#4 Na joh most néztem konkrátan utána, hogy vannak rajta játékok:)
Szerintem szériahibás lehet, mert ha alapba adják hozzá, akkor P&P formájában kéne mennie szerintem, és nem kéne kapcsolgatni semmit. -
#3 Egy hordozható DVD lejtászóba, joystickot? Minek is ez?:) -
#2 Felcseréltem a címeket bakker -
#1 Nemrég vettünk egy ilyen kisokost. Engem nagyon érdekelnének a SNES gamek (Régi szép idők) de hiába dugom be a joyt az usb be nem észleli... Valakinek hasonló probléma? Mit kell akkor nyomni? Mert elvileg alapból felkéne, hogy ismerje