törölhető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
remélem jót linkeltem + mért Tv, Mozi, DVD ??😄
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Mellesleg szerintem kb. 15K-t érhet, ahogy a külföldi oldalakat nézegetem. Elképesztõ lehúzás vann ebben az országban.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Zárható
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
próbáld visszavinni, vagy ahol vetted megkérdezni, hogy mit lehet vele tenni, ha nemjó, akkor gondolom garanciás és visszaveszik😊
#5 a gép mindig felismeri, hogy mit dugtál bele😊 Nekem is a videokamerára kiirta, h Sony blablabla de még is kellett nek illesztõprogram, ahogy minden máshoz is.
semmi nyúkapiszka semmi
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Szerintem szériahibás lehet, mert ha alapba adják hozzá, akkor P&P formájában kéne mennie szerintem, és nem kéne kapcsolgatni semmit.