Az EA lejátszotta az EB-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.electronicarts.hu/news/23587/
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Haha. Megszívtad!
A többi hol van ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez most komolY ? 😄 Mert tényleg ennyi lett.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Így van.
Bár ezekre az adatokra nem mernék fogadni. Van olyan érzésem, hogy Ausztia rúgni fog még egy gólt...
Németország pedig szintén rúgni fog egyet.
Ausztria - Horvátország 1-3
Németország - Lengyelország 0-0
De ez csak ilyen megérzés alapon, biztos nem így lesz, csak leírtam, hátha 😊
Bár ezekre az adatokra nem mernék fogadni. Van olyan érzésem, hogy Ausztia rúgni fog még egy gólt...
Németország pedig szintén rúgni fog egyet.
Ausztria - Horvátország 1-3
Németország - Lengyelország 0-0
De ez csak ilyen megérzés alapon, biztos nem így lesz, csak leírtam, hátha 😊
Végülis, ezek szerint elég jó programot hoztak össze, hogyha staisztikai és valószínûségszámítási alapon ki tud hozni egy valamennyire megjósolható eredményt.
Azért ne feledjük, hogy a meccsek eredményét többségében a komolyan ezzel foglalkozók közel 100%-osan emg tudják tippelni.
Azért ne feledjük, hogy a meccsek eredményét többségében a komolyan ezzel foglalkozók közel 100%-osan emg tudják tippelni.
Én holnap megveszem a játékot 😄
eddig 2 -bõl 2😊
Najo, holnap megyek fogadni. 😄
bazmeg ez elképesztõ.
Eddig jo. 😊
Próféta szóljon belõlük 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ja, a német meccs nagyon sántit. A bukiknál is egyhangyú gyözelemet várnak, ami az odds-okból is kiderül...
Az az utolsó német meccs nekem nem tetszik, de a többi elfogadható.
Pont a görögök miatt ezek a programok sose lesznek 100%-osak talán még 80 se. Mindig ott lesz egy hibafaktor. Mint Terry elcsúszása vagy a görögök gyõzelme. Kár rá pénzt pazarolni...
Pont a görögök miatt ezek a programok sose lesznek 100%-osak talán még 80 se. Mindig ott lesz egy hibafaktor. Mint Terry elcsúszása vagy a görögök gyõzelme. Kár rá pénzt pazarolni...
Akkor 4 éve a görögök gyõztek volna, igaz?<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik