14
-
#14 baze... Én már kb 8 éve az vagyok, nem hirtelen lettem az... amőgymeg jónagy segg vagy... -
nagylzs #13 Szerintem ez hazugság. Tudtommal a magyar útlevelekben nincs biometrikus azonosító. Akkor már írtak volna róla cikket az sg.hu-n. -
#12 Az új magyar útlevélbe az alábbi szöveg van beleírva: "biometrikus azonosítót tartalmaz". Ez mit jelent? -
willcox #11 De sok környezetvédő lett itt hirtelen! Szerintem levegőt se vegyetek, mert növelitek a széndioxid mennyiségét! :) -
#10 himpike: sajnos a wc-ket sokhelyen még nem újrahasznosított vízzel (mosási lé, mosogatólé...) öblítik le... igaz, hogy a víz nagy érték, DE azt ugye nem kell magyarázni, hogy egy fa kivágása + a hozzájövő szeméttermelés, ami qrva sok, nagyon soka a papír a lefolyó hulladékban... sztem 2 deci víz kevesebb szennyel jár mint a másik megoldás
Falconner: ha újrahasznosított papírt hasznáélok azsem jó, mert lehetne másra is használni az újrahasznosított papírt, mellesleg ez is szemetet termel, nembeszélve arról, hogy higénikusabb a vizes téma -
karmicsek #9 A papír meg fogy tovább... tovább... és tovább.Egy példa: bejön az irat hog ne lehessen hackertámadás-> az internetről letöltik az íveket, kitöltik a gépen-> az aláírás miatt kinnyomtatják-> az iratot elfaxolják-> a hivatal kinyomtatja majd bezkenneli-> az elektonikus levelet kinyomtatják, borítékolják-> beteszik egy katonba,lepecsételik, elteszik.Ez min. 6 lap (borítékkal, kartotéggal).
Ehejett: megjöna levél-> az űrlapot kitöltik-> borítékolják, elküldik-> a cégnél ellenőrzik majd széfbe teszik a többi irathoz. Ez 3 lap. -
Zoleeca #8 Vagy ne húzd le és hasznosítsd újra -
#7 Használj olyat, ami újrahasznosított papírból van, és máris meg van oldva a kérdés. -
Camouflage #6 de legalabbis kevesebb fat kell kivagni erte -
himpike #5 Mert a víz kisebb érték ugye..... -
#4 ...avatarokhoz. :) -
#3 azert nem lehet, mert nem tudnak mas privlegiumot adni a fizetett avatarokert. -
#2 OFF:
a mai napig nem értem miért nem lehet módosítani a hsz-eket... a "szügséget" nemtom miért így írtam... helyesen: szükség
és a "körülmányek"-ben az á inkább é lesz -
#1 A papír használat lecsökkentése marha jó dolog... jó volna ha más országok is elköteleznék magukat emellett. A monitorok számgépek ígyisúgyis üzemelni fognak, legalább a papírt hanyagolják. Szvsz a klotyópapír használatát is csökkenteni kéne, nemtom ez hogyan oldható meg, de ez is óriási probléma... Én pl 5-6 éve csak szügség helyzetben használom(jelen körülmányek közt max havi 1 alkalom), más alkalmakkor a vizet részesítem előnyben :)