5079
-
#518 Meg is érdemlik :D -
#517 hibás? az egész Microsoftnak ilyen van pesten azt szarrá szidják :D -
#516 Nem. Backupold, majd hard resetet neki! Ha raktál fel valami okosságot főzött romot ilyesmit akkor ne csodálkozz. Ha nem akkor ez meg kell hogy oldja különben szervíz. Az a telefon nem szar, csak hibás a tiéd.. -
#515 aha, csak azé szeretem me tudok emailt írni 160al autópályán :D semmi másért de ok kösz majd megpróbálom van 1 telós haverom azt majd rázúdítom a szart :D -
#514 Figy 70-ért átveszem bármikor :DDD
Viccet félretéve, az 502-es komment írójának ilyenje van, és még nem panaszkodott erre :) Nekem a billentyűzet nélküli van (Diamond), és frankón muzsikál. Amúgy a HTC gyártja a legjobb WM telefonokat (bár épp jön fel a Samsung mint a talajvíz).
Szerintem nálad 2 probléma lehet. Valami szar főzött ROM van rajta, vagy valami iszonyat régi bétás gyári ROM. Csinálj egy ROM-frissítést (olvass utána alaposan hogyan és melyiket), utána csak ámulni-bámulni fogsz :) -
#513 nem tom ti hogy vagytok vele de ez a HTC 1 nagy kalap szar :D
nekem ilyen van (ilyen) és 1 kalap fos :D állandóan lefagy nem lehet újra indítani, telefonálás közbe magától lerakja vagy újra indul a telefon (vindózos xD) sőőt volt olyan hogy az asztalon volt a telefon és magától automatikusan csinált 1 hívást amiben felhívott vagy 8 embert o.O
nektek is csinál ilyet? -
#512 Privát, mert nem reklámozunk :)
-
Hol tudtad kippróbálni? -
#510 HTC Hero-t kipróbáltam. Jóféle, picit lassabb mint az iPhone, de odaver rendesen. Az alakja is kevésbé zavaró mint ahogy a képekből átjön. 150 lepedő a kezdőára. -
#509 Feltolhatod most is ha úgy van. De nem egy nagy vasziszdasz.
Btw, azt hittem egyedül tolom Mac+WM kombóban, szal üdv! :) -
#508 Ha nem kell GPS akkor szvsz Android vagy Apple. -
#507 Lassú tőle a gép.
Frissen telepítve 1-2 perc használattal kb 70% memória foglalt. -
roncs #506 Srácok valaki nem tud mondani nekem valamit a HTC Touch Diamond Energy ROM-ról annak is a titanium változatáról ,minden infó jol jönne gondolkodom rajta és nem tudom mit várjak tőle. Megéri-e lecserélni. -
#505 Na! Alakul az android is. Csak sajna még alig megy vele valami. KATT Jó lesz ez csak driverek legyenek. -
#504 meggondoltam magam. nem fogok 20-30 ezerrel többet fizetni egy nyögvenyelős gsp-ért hol kocsim sincs és szökőévben egyszer hagyom el a várost...htc touch viva vagy htc touch p3450.
-
#503 elfelejtettem mondani hogy max 80-85 öm lenne:( ami nekem kellene pont átcsúszik egy másik árkategóriába.
google g1 99% hogy megveszem. -
#502 HTC Touch HD -
#501 Hali. A következő lenne a kérdésem.
Szeretnék egy HTC, telefont. de jó más gyártótól is.
a lényeg:
wifi
gps
qvga vagy annál nagyobb wvga kijelző.
windows mobile 6 de androidról is meglehet győzni.
esztétikus külső.
sebesség.
szép kameraképek.
eddig nem találtam nekem megfelelő készüléket.
-
#500 Hero-nak görgő az ott lent? :s
Így első blikkre kb olyan mint az apple mighty mouse. (retek mágnes) -
#499 #486
Már lehet itthon kapni androidos HTC-t és ki is lehet próbálni.
Link. -
#498 Ne tőlem kérdezd :D Én is várom már nagyon. -
#497 Értem, jól hangzik, köszi! -
#496 Mikorra várható hogy kézhez kapjuk? (HTC ugyebár Diamond2-es készülékekhez is igérte) -
#495 Nyílt forráskódú operációs rendszer amire szabadon írhat bárki ingyenes programokat
ha elterjed akkor az lesz a kánaán :)
"Az Android a Google vezetésével fejlesztett nyílt forráskódú Linux alapú mobil platform, mely mögé több tucat világhírű cég sorakozott fel. A fejlesztők reményei szerint ez a rendszer fogja meghatározni a jövőben, a mobil telekommunikációt." -
#494 Nem tudom. Nekem az is elég lesz ha feltolhatom végre Winmobile 6.5-t :D -
#493 Mit kell tudni erről az Android OS-ről? Miért kell neki örülni? :) -
#492 2010-től a HTC készülékek felén Android OS fog futni. -
#491 okés úgy lesz -
HUmanHunter #490 ja, és ott magyar menü volt hozzá, de ahogy nézem neten már mindegyikhez az van. -
HUmanHunter #489 és ott ahol néztem vodánál ott 120k volt előfizetésesen :o -
HUmanHunter #488 vodafone boltokat nézz, énis ott találtam csak. -
#487 ennyire jó lenne?? :O
filóztam n97 en h veszek 1et kipróbáltam és nem jött be másik a diamond2 de még nme tudtam kipróbálni sehol :S -
#486 Én a Magic-et és Hero-t akarom kipróbálni, még nem volt kezemben adroidos telefon... előbbi a gyorsboltban ki van állítva csak még nem volt időm benézni. -
HUmanHunter #485 Békéscsabán végre ki tudtam próbálni egy Touch Diamond 2 t, igaz stylus nélkül, eddig is tetszett, de ez után. wow! -
#484 Jól néz ki
Nekem a Nokiásban kezd haldoklani az aksi
lehet hamarosan be kell szereznem valamilyet.... -
#483 Halihó!
Megjött a Blueant kihangosítóm.
Ilyen:
Ami elsőre meglepett, az a cucc hangminősége. Jobbat nem is kívánhattam volna, egyszerűen tökéletes, semmi háttérzaj vagy visszhang.
Két jó nagy gomb van rajta a felvételhez és a bontáshoz. A HTC-vel nagyon könnyű volt összepárosítani a Bluetooth Wizard-on keresztül.
A legjobb az egészben, hogy nincs szükség arra, hogy folyamatosan be legyen kapcsolva. Ha hívás jön be utazás közben a telefonra, elég akkor bekapcsolni, mert egyből összepárosítja magát a HTC-vel. Ezt a mikrofon megnyomásával lehet megtenni, majd egyből fel is lehet venni a zöld gombbal.
Hangerő szabályzó is van rajta.
A napellenzőre lehet feltenni egy kis mágneses klipszel. Amit nagyon jól oldottak meg az az, hogy ezt a fém klipszet nem kell mindig leszedni ha utcán hagyod a kocsit, mert mágnessel csatlakozik a klipszre a kihangosító, így egyszerűen lehúzható róla, a klipsz meg ottmarad, nem kell feszegetni.
Volt hozzá autós és hálózati töltő is. Utóbbi sajnos amerikai szabvány, de nincs rá úgyse szükségem. Adtak ajándékba egy szellőzőre tehető telefon tartót is, az anyámnál kötött ki, mert a HTC-hez kicsi.
Ha valakit érdekel más is csak írjon és mesélek róla.
Én meg vagyok vele nagyon elégedve. -
#482 ez a WM6.5 frissités mikorra várható hivatalosan HTC Dimond2-esekhez?
se HTC-n nincs dátum se speedshop nem tud időpontot, csak azt hogy lesz. -
#481 Tuti szívinflációt kaptam volna. :))) -
#480 BsBWM6.5
Egy másik fórumon többen is jelezték, hogy nekik is bajuk volt vele, szóval nem ajánlom.
A megoldás lépésenként:
- Akksi ki, be
- VolDwn nyomvatart, bekapcs (trikolórba lép)
- Az ActiveSync-ben ki kell venni a pipát az USB elől (első menüpont)
- Öszedug, RUU, örül
- HR, biztosamituti :) -
#479 Melyik ROMmal próbálkoztál és mi lett a megoldás?